Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak +TS61+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar bence o Gol sadece Calenin hatasi degildi.Ben Amatör liginde bir Kaleci olarak Onurdada hata görüyorum.Orda kisa köseyi hemen acmamasi lazimdi.Aynisini Sivasa karsida yapti onun icin tek hata Calede degildi.
    Defansin hatasi var...Bilhassa Egemen'in..Adam ofsayt diye duruyor yan Hakeme bakiyor...Sonra kosmaya basliyor tabi rakip oyuncu o ara golü atmakla mesgul...

Cale nerde o pozisyonda o bile belli degil..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• penaltı olayına fazla takılmamak lazım penaltı kaçabilir. sonuçta çift maç oynacak sonuçta çok kötü bir sonuç değil teo iyi bir oyuncu olduğunu belli etti şu dakka dan sonra ne kadar yönetime kızsamda artık tartışmak anlamsız ve takıma ve hocaya hep destek tam destek çünkü büyük olan trabzonspordur

Yorum

• ..........

Yorum

• ibb tekme atıp çirkeflikten başka birşey yapmadı.abdullah avcı üstelik destekledi oyuncularını.nie böyle bir şey yaptı anlamadım
          Entropi İyidir.

Yorum

• Cafer1978
            Abi senin hayata bakışını merak ediyorum.Bir insan her mesajında mı karamsar olur, olumsuz konuşur.Biraz pozitif düşün, olumlu yaz be abicim.Şu () ifadeyide kullan arada ne olursun.Hiç değilse benim için bir kerecik..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şimdi yandın...
              cevap bombardımanına hazır ol

Niye canim

Ama genede Sagol

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence İbb bizden daha iyi oynadı ancak Selçuk maçın başında o pozisyonda zor olanı yapmasaydı maç farklı olabilirdi.Ama halamın bıyığı olsa amcam olurdu dimi
                kardeş ibb bizden iyi oynamadı biz iyi oynamadık

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim anlamadığım birşey var. Bayanlar kızmasın ama maçı radyodan dinledim, biz atak yapıyoruz gol pozisyonu var bayanlar bağırmıyor resmen cırlıyor, aynı şekilde rakip atak yaparkende aynı sesler geliyor. bunun anlamı nedir ?
                  Abi maçta futbolcuların cırlama sesleri vardı. Belki onların sesini duymuşsundur sen
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Farabi BMN´de en sevidigim yazarsin, ama üstde yazdigini pek anlamli bulmadim. Penalti tartisilmali. Umut tartisilmali. Penaltinin sonrasinda gol olmus olmasi buna engel olusturamaz.
                    Rica ederim . Fikrimi yazıyorum .

Söylediğimin Umut tartışması ile bir ilgisi yok . Penaltının doğru karar olması ile ilgili de değil . x futbolcusu vurdu , top kornere çıktı , pozisyon devam etti , diğer kornerde aşırılan topa Cale düzgün bir vuruş yaptı gol oldu .

X futbolcusu penaltıyı gole çevirseydi top santraya gidecekti . Kornerden devam edilmeyecekti . Gol 87. dakika değil , belki 60 saniye önce atılacaktı .

Son saniyelerde kaçan elbette talihsizliktir . Ancak öncesinde 86 dakikadaki mücadele nasıl farklılaşacaktı , sonrasındaki 7-8 dakikadaki mücadele nasıl farklılaşacaktı ?

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macin Yildizi Anketi yokmu...??
                      Galip geldiğimiz maçlarda açılıyor o başlık. beraberlikte değil.

Yorum

• şidmi bunları elesek diğer maçda illaki kart gören olur gene

gs maçında kim oynıycak

olduda gs yide elediik

finalde ne edeceguk

Yorum

• Bence Abdullah Avcı eleneceğini biliyor ve Galatasaraya çalışıyor girin sert oynayın Tsli futbolculara kart göstertirin demiştir.Futbolcularıda söyleneni harfiyen yerine getirdi.İBB nin tek taktği sertlik ve hırçınlıktı.
                          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakemin ailesine selamlarımı iletiyorum. Belli çok özlemişler bizleri!

Futbol olarak ise bugün isi dğeildik. Dam dun oynadık. Aldığımız 1 puana şükredelim.
                            Çok çirkin bir mesaj olmuş arkadaşım biri senin ailen hakkında böyle yazsa ne düşünürsün merak ediyorum üstelik hakemn gayet iyi maç yönetti.

Yorum

• sıkıcı bir maçtı . kırmızı kartın çıkmaması enterasan bir durum . hakem kalitesiz olduğunu belli etti.
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakemin ailesine selamlarımı iletiyorum. Belli çok özlemişler bizleri!

Futbol olarak ise bugün isi dğeildik. Dam dun oynadık. Aldığımız 1 puana şükredelim.
                                ukalalık olarak algılama ama puan maçı değildi bu
                                eleme maçı idi..
                                rövanş maçı da var...
                                McLas was Here

Yorum

Yükleniyor...
                                X