Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca da biraz mantık varsa eğer bunca yapılanlardan sonra gelmez zaten.bence gelmemeli.

Yerli hocaya karşıyım.
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• şu sivas galibiyetinden sonra abdullah avcıya sempatim arttı neden olmasın

Yorum

• Herkes Şenol Hoca'yı 96 yılındaki kaçan şampiyonluktan dolayı kızarken ben hala Anortosis Famagusta maçını 30 yaşımdan sonra futbol için ilk defa ağladığım geceyi unutmuş değilim. Onun döneminde futbolcuya dayalı düzenin ayyuka çıktığı Fatih-Gökdeniz ikilisinin kral olduğunu onların performansına göre durumun şekillendiğini de unutmuş değilim. Nasıl ki Ersun Hoca için ikinci yarılarda düşüş yaşanır sendromu varsa Şenol Hoca içinde final maçlarını alamaz sendromu hep vardır. Fakat bu kadar kötü yerli adayın olduğu yerde yabancıların kaliteli ve ünlülerin haritada bile yerini bulmakta zorlanacağı bir yere gelmeyeceğini gelirse de Ersun Hoca'nın en az 2 katı parayı isteyeceğini varsayarsak Şenol Hoca'nın da son yurtdışı tecrübesi ve sürekli kendisini geliştiren yukarıda gibi eleştirdiğim bir kaç hususu olsada ofansif ve güzel futbol oynatma özelliğiyle Trabzon kentinin yetişdirdiği futbol kamuoyunun en kültürlü ve birikimli birilerinden birisi olması nedeniyle inşallah olur diyorum.

Eğer olursa da tek istediğim daha fazla dirayetli olup sorumluluk olarak yetki alanını geniş tutmasıdır. Ve bu sefer bizler kendisine yabancı teknik direktör muamelisi yapıp bir kaç mağlubiyette fırtına koparmayıp Ersun Hoca'ya verdiğimiz desteği vermeliyiz.

Anlaşılan o ki yönetim bize ölümü gösterip sıtmaya razı etti. Hadi hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Temel Küçükhüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes Şenol Hoca'yı 96 yılındaki kaçan şampiyonluktan dolayı kızarken ben hala Anortosis Famagusta maçını 30 yaşımdan sonra futbol için ilk defa ağladığım geceyi unutmuş değilim. Onun döneminde futbolcuya dayalı düzenin ayyuka çıktığı Fatih-Gökdeniz ikilisinin kral olduğunu onların performansına göre durumun şekillendiğini de unutmuş değilim. Nasıl ki Ersun Hoca için ikinci yarılarda düşüş yaşanır sendromu varsa Şenol Hoca içinde final maçlarını alamaz sendromu hep vardır. Fakat bu kadar kötü yerli adayın olduğu yerde yabancıların kaliteli ve ünlülerin haritada bile yerini bulmakta zorlanacağı bir yere gelmeyeceğini gelirse de Ersun Hoca'nın en az 2 katı parayı isteyeceğini varsayarsak Şenol Hoca'nın da son yurtdışı tecrübesi ve sürekli kendisini geliştiren yukarıda gibi eleştirdiğim bir kaç hususu olsada ofansif ve güzel futbol oynatma özelliğiyle Trabzon kentinin yetişdirdiği futbol kamuoyunun en kültürlü ve birikimli birilerinden birisi olması nedeniyle inşallah olur diyorum.

Eğer olursa da tek istediğim daha fazla dirayetli olup sorumluluk olarak yetki alanını geniş tutmasıdır. Ve bu sefer bizler kendisine yabancı teknik direktör muamelisi yapıp bir kaç mağlubiyette fırtına koparmayıp Ersun Hoca'ya verdiğimiz desteği vermeliyiz.

Anlaşılan o ki yönetim bize ölümü gösterip sıtmaya razı etti. Hadi hayırlısı.
          İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şenol güneş in gelmesine şiddetle karşıyım

gelecekse de çok ağır şartlarla gelmeli

adam tamm trabzonsporlu her ihtiyacın olduğu zamn çağır

iki üç maç sonra gönder

bu resmen adamın zaafından faydalanmak başka birşey değil

çok ağır şartlarla ve özel yetkilerle geleceke gelsin

yoksa ne kendisini ne bizi yıpratmasın
          Senol Güneş Hakkındaki iki yorumda mükemmel...
          Aynen katılıyorum ...
          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
          Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Efsane kaptanimiz unal karaman gelecek... Ve onumuzdeki 10 sene bir efsane yaratacak.... En az 6 sampiyonluk, ve 1 avrupa kupasi bekliyorum ondan...

1- unal karaman - futbolculuk doneminden de bilindigi gibi deha denecek bir futbol zekasina sahiptir. Yurt disi tekliflerini cok sevdigi ulkesi ve takimi icin buyuk bir nezaketle redetmistir. Ulkemiz futbol tarihinde ki belkide 1 numarali orta saha beyni dir.

2- istanbul medyasiyla direkt ve acimasizca basedecek tek kisidir.. Belkide tc futbol tarihinde istanbul takimlarinin cazibelerine kapilmamis ve onlarin yaptigi onca teklifi elinin tersi ile reddetmis tek ve yegane futbolcudur.

3- teknik direktorluk tecrubesi cok ama cok derindir... Ulkemizi dunya 3. Su yapan teknik heyetin en onemli parcalarindan biridir. Konyaspor'a hatirla gelmis ve kendi kurmadigi bir takimi ilk 10 macinda cok iyi bir yere getirmis daha sonra bir cok sebebten dususe engel olamamis ve daha fazla takimi etkilememek icin konya yonetiminin yalvarmalarina ragmen kendi ayrilmistir.. Ankaragucunde ise oynattigi futbol ortada dir... Muthis direncli bir takim yaratmasina ragmen,,, kulubun icinde oldugu koas ve durum efsanevi kaptanimizin ayrilmasinda basrol oynamistir.

4- kendisi, sorgulanamayacak bir karaktere, trabzonspor sevgisine sahiptir. Cok onemli olan bir unsurda 96 yi unutmamasidir, ve hesabi kapatma, ts yi zirveye, layik oldugu yere tasima istegi ve hirsidir.

5- barcelona gibi bircok ornek var onumuzde... Unal karamana sans verelim demiyorum... Ts deneme tahtasi degildir. Dedigim, unal karamani kayitsiz sartsiz basa getirme gerekliligidir. Eger bu gerceklesmez ise, acikca soyluyorum, onumuzdeki 10 senede heba olacaktir.

6- yeni bir efsane yaratmak istiyorsaniz, iste size efsane - unal karaman...

Hala bizden olmayan,,, ertugrul, 96 faciasinin mimari aykut, daha once gelmis ve denenmiz ici gecmis halilodzic... Inanamiyorum bu kadar yuzeysel dusunenlere... Lucescu, peki niye gitti lucescu oburlerinden bu kadar iyiydi de... Lutfen..

Ayrica su anda takim calistiran hocalari dusunmek trabzonspor ahlakiyla ne kadar ortusuyor oda ayri konu... Yani biri gelip ersunu alacagiz deseydi , mesela cok iyi oynadigimiz fb macindan sonra, ne diyecektiniz...cildirirdiniz herhalde...

Biraz daha derin ve analitik yaklasalim lutfen. Bu cok onemli.

Bizi zirveye tasiyacak tek isim unal karamandir... Baskanimzda bunun bilincinde, tek problem dis etkenler..onlara gogus gerebilirse... Unal karaman inanilmaz derecede dominant bir takim kuracakdir...avni akerde yenilmeyen, herkeze fark atan, deplasman nedir bilmeyen,, mental ve fizik olarak cok hazir ve hizli olan bir takim yaratacakdir.

Artik bizim olani almanin zamani geldi.... Haydi kaptan...

Yorum

• van gaal münihle anlaşmış en azından onun ismi daha geçmez zaten hoca belli güneş gibi ama bakalım naz yapıyormuş aslında oda haklı bir bakıma orda şampiyonluğa oynuyor en azından bir şampiyonluk görse kendi adına iyi olur
              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Unal karamana sans verelim demiyorum... Ts deneme tahtasi degildir. Dedigim, unal karamani kayitsiz sartsiz basa getirme gerekliligidir. Eger bu gerceklesmez ise, acikca soyluyorum, onumuzdeki 10 senede heba olacaktir.
                Kayıtsız şartsız heee??

Sanarsın teknik direktör değil de teknik diktatör geliyor başımıza..

Bu arada iyi ki taa İngiltere' den zahmet edip de uyardın yahu..

Az kalsın 25 senenin ardından bir de 10 senemiz yanacaktı boş yere..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Lucescu ve doğu bloku futbol ekolu

Arkadaşlar, takımımızı seneye şampiyonluk için oynayacak bir kadro kurulması, oynatması ve geleceğin takımını hazırlaması için yeterli olabilecek tek adam bana göre LUCESCU'dur. Ama illa yerli olsun deniyorsa da bunun üstesinden gelecek tek adam Şenol GÜNEŞ'tir. Trabzon'da görev yapan eski teknikdirektörlerin bir lig sonu puan durumlarına bakın bu dediğimi anlarsınız. Ligde bizi eni iyi oyunu oynatan yabancı hiç şüphesiz Urbain BREAMS'dir. Maalesef onun yaşıda kemale ermiştir artık. O yüzden takıma kişilikli futbol oynatacak ve takımımızı gelecek için hazırlayacak bize getirilmesi muhtemele tek adam LUCESCU'dur. Takıma maç içerisinde taktik değişiklikler yapıtıracak, maça göre oyun sistemi geliştirecek tek adam bize gelmesi muhtemel LUCESCU'dur. Takımın yabancı futbolcu iskeletinin de Rusya, Ukrayna, Romanya ve Polonya uyruklu futbolculardan kurulması taraftarıyım. Bizim iklimimize ve kültürümüze en yakın yabancı futbolcular bu ülkelerin futbolcuları. Şota ve Szymek bunların en yakın örnekleri. Trabzon kökenli futbolcuları ararken de biraz forma aşkı ile oynayabilecek futbolcuların seçilmesinde fayda var. Ayrıca, alınabilecek ve en çok önem verilmesi gereken bölgenin ön libero olması taraftarıyım. O bölgede iyi adamı olann takımlar ligi sürklase edip götürebiliyor. Rus Zryanov gibi... Onun için bize bu ekol ve LUCESCU lazım. Anneler gününü kutluyor, tüm annelerin ellerinden öpüyorum.

Yorum

• Yazmayayım diyorum şu konuya, yönetimin bir bildiği vardır diyorum ama yine tüm oklar Şenol Güneş'i işaret etmeye başladı. Daha ne kadar sürdüreceğiz bu kısır döngüyü bilemiyorum. 2-3 tane hoca dene olmadı gelsin Şenol, onunla zaten olmuyor yine 3-4 hoca dene olmadı gelsin yine Şenol. Bıktım artık yahu bu kısır döngüden. O da bir kez olsun gelmeyeceğim desin artık. Özkan Sümer ve Şenol Güneş her gelen teknik adamın üzerinde Demokles'in kılıcı gibi sallanıyorlar ve malesef bu döngüyü aşamıyoruz bir türlü. Yine Şenol gelecekse buyursun gelsin ama o kadar gidip gelmeyle bir yere varılsa Süleyman Demirel bu ülkeyi şu an dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında sokmuş olması lazımdı!
                    #7 King of Kings

Yorum

• Bu konudaki nihai karar şampiyonlar ligine kaldığımızda,ya da kalamadığımızda verilicektir diye düşünüyorum.Olası bir şampiyonlar ligi bileti çok farklı isimleri gündeme getirebilir,o yüzden,ihtimalleri düşünürken bunları da kullanmılıyız.Kim kaldırır,kim kaldıramaz...vs
                      ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Unal KARAMAN GELDIGI GIBI GITMESINIDE COK IYI BILIR...

DAHA INGILTERE DEN NE UYARILARDA BULUNUCAM SEN HIC MERAK ETME, BU ARADA SANADA KUCUK BIR UYARI,,, ANDERSON LA UGRASICAGINA,,, BIRAZDA MARTIN BARRE LA ILGILENSENDE UNAL KARAMAN OLAYININ DAHA NET BIR SEKILDE FARKINA VARABILSEN... AMA ZOR TABII...

KAPTAN UNAL TEK CARE,,... TEK....

Yorum

• Bu başlığın lig bitene kadar kapanması lazım

Yorum

• Yerli Teknik Adama Hayır!

Trabzonspor ersun yanalla kurdugu buyuk umut vadeden kadrosuyla birlikte şampiyonlukların geleceği senelere adım adım koşacaktır. Şuan takım başsızdır ve 3-4 maç bu başsızlık etkisini göstermeyecektir.

Bu kadro yetenekli ve genç yerli özelliklede yabancı futbolculardan oluşmaktadır. Fakat şu anda Trabzonspor'un kadrosunu idare edebilecek umut vadeden vizyonu Trabzonspor kadar geniş bir yerli teknik adam ülkemizde bulunmamaktadır. Trabzonspor yönetimi kadrodaki oyunculardan büyük bir ismi kadronun başına getirme konusunda yeterli hassasiyeti göstermelidir.

Sürünün başına sürüye yakışır çoban istiyoruz.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Marco Van Basten

Yorum

• En önemlisi "taraftar baskısı"na göğüs gerebilecek olması.Yabancılar bunu gayet rahat yapıyor,ayrıca taraftar daha sabırlı davranıyor.
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Yükleniyor...
                                X