Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özkan Sümer,Faruk Özak gibi kulubün efsaneleşmiş isimleri hakkında yorum yaparken dikkatli olsak iyi olur.Eskileri beğenmeyiz yeniler altından kalkamaz deriz.Nasıl olacak o zaman?Lütfen biraz değerlerimize saygı gösterelim.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz ona Barcolena kahramanı dıyoruz..........
      Müsade etsin,Kahraman olarak kalsın...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özkan Sümer,Faruk Özak gibi kulubün efsaneleşmiş isimleri hakkında yorum yaparken dikketli olsak iyi olur.Eskileri beğenmeyiz yeniler altından kalkamaz deriz.Nasıl olacak o zaman?Lütfen biraz değerlerimize saygı gösterelim.
        arkadas bı saygısılık yapmadı suan kımse,tamam hızmetlerı ıçın tesekkurler ama nasıl Şener başkan son olaylarda elestırıosa Özkan Sümer de baskasıda elestırılır.saygı cercevesınde tabi.
        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müsade etsin,Kahraman olarak kalsın...
          Aman bı kahramanlık daha almayalımda..................

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadas bı saygısılık yapmadı suan kımse,tamam hızmetlerı ıçın tesekkurler ama nasıl Şener başkan son olaylarda elestırıosa Özkan Sümer de baskasıda elestırılır.saygı cercevesınde tabi.
            Biraz fazla yüklenmiyormuyuz sence? Neyse ben sadece kaç gündür dikkatimi çektiği için söyledim zaten.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz fazla yüklenmiyormuyuz sence? Neyse ben sadece kaç gündür dikkatimi çektiği için söyledim zaten.
              Aslında herkes zamanı geldıgını ve artık bır kenarda oturması gerektıgını bılse,yaptığı guzel şeylerle hatırlanacagı zaman zırvede ayrılsa bu yorumların hıç bırı yapılmaz dımı.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jester tarafından yazılan
                Zaccheroni'nin çok kötü bir fikir olduğunu ve ayrıca da gerçek değil, basına yemleme olduğunu düşünüyorum.

Alternatif olarak adı geçen Ranieri'nin de neredeyse Zac kadar yanlış bir tercih olacağını düşünüyorum.

Başkan'ın bahsettiği 2 İspanyol bir Fransız vardı, tahminimce onlara dönüş olacaktır. Fransız'ı merak ediyorum özellikle.

Gönlümden geçen isimler ise: Co Adriaanse ve Gordon Strachan

Udinese'yi bugüne getiren,Milanda, hem de yakın zamanda, teknik adamlık yapmış bir hocayı beğenmiyorsak hakikaten bizde bir sorun var demektir
                Hocaları beğenmediğimi söylemedim, dikkat ederseniz yanlış tercihlerden bahsettim.
                Hoca beğenmemek haddime değil, ancak tercihler hakkında görüş belirtebileceğimi sanıyorum.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• bugün bitse bari bu hoca işi
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• ATKDAŞLAR İTALYAN Zaccheroni İLEDE ANLAŞMAK İSTİYORLAR NE OLUR BU İŞ SİZCE

Yorum

• İlk olarak LAZKAN55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ATKDAŞLAR İTALYAN Zaccheroni İLEDE ANLAŞMAK İSTİYORLAR NE OLUR BU İŞ SİZCE
                      hayırlısı olur inşALLAH...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bizim için en uygun tercih Souness olurdu.Yıllarca Premier ligde uzun süreler (Liverpool/2sene, Blackburn/4sene , Southampton/3sene , Newcastle/2sene) görev almış Souness gibi kurt bir menajerle takımın hem çehresinin değişeceğini hemde yeniden yapılanma aşamasında takıma yeni bir soluk ve ekol getireceğini umuyordum.

Üstelik Tugay'da yardımcı antrenör olarak Souness'in yanında yer alabilirdi.Bizim için ideal isimelrden bi tanesiydi ama olmadı.Kim ne derse desin Souness bir markadır.Uefa 'da manşet olmaktır.Souness çok önemli bir isimdir.

Bu saatten sonra alternatifler arasında ismi geçenlerden Ranier'yi alabilmemiz imkansız görünüyor.Çok fazla fantastik tercihlere girmeden uygun isimlere yönelmeliyiz.

Yorum

• kim gelirse gelsin, yeterki o alman basbelasi Lothar Matthäus gelmesin.
                          HY67...

Yorum

• Souness'a 3 m euro,3 yardımcısına 800 bin'er euro vermek salaklığın çok ötesidir.

Alınacak hoca,eldeki takımla dengeli olmak zorundadır.
                            Trabzonspor Başkanına yakışan,her koşulda mantıklı kararlar alabilmektir.

Başkan bıraksın taraftarın gazını.
                            Sanki elimizde yıldızlar topluluğu var.Bu takıma denk bir hoca alsın getirsin.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• NTV SPOR az önce sounnes le Trabzonsporun anlasamadıgını ve dığer adaylarla görüşülmeye devam edıleceğını Hacısalihoğlu nun demecinden verdi.

Yorum

• Yeni rota Eriksson!
                                Aybaba sonrası ibreyi yabancıya çeviren Trabzonspor, İstanbul'a getirilen Souness'la anlaşamadı.
                                08/06/09 09:24

GAZETE HABERTÜRK - HALUK AYYILDIZ
                                Zaccheroni ve Matthaeus’tan sonra Sven-Göran Eriksson da listeye girdi
                                Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul sürecini başlatan Samet Aybaba depremi, takıma gelecek hocanın yabancı olmasını da kesinleştirdi. Olağanüstü kongre kararına rağmen “Hoca da alacağım, transfer de yapacağım” açıklamasında bulunan Başkan Sadri Şener, dün çok gizli bir operasyonla bir dönem Galatasaray’ı
                                çalıştıran Graeme Souness’i Türkiye’ye getirdi. İstanbul’da tecrübeli hocayla masaya oturuldu.
                                -SOUNESS YÜKSEK UÇTU-
                                Ancak Souness’in çok yüksek ücret istemesi üzerine başkan Şener, “Bu şartlarda anlaşmamız mümkün değil” diyerek masadan kalktı. Şener, Souness ile birlikte görüşülen diğer iki hoca olan İtalyan Alberto Zaccheroni ve Alman Lothar Matthaeus ile temaslarını sürdürürken, üçüncü bir bomba daha patladı. Karadeniz ekibinde, İngiltere Milli Takımı’nın eski hocası olan Sven Göran Eriksson ismi gündeme oturdu.
                                2001-2006 yılları arasında İngiliz Milli Takımı’nı çalıştıran İsveçli teknik adam, geçen sezon da 2007-2008 sezonunda da Manchester City’nin başında yer aldı. Geçen sezon başında Meksika Milli Takımı’nın dümenine geçen Eriksson, beklenen başarıyı yakalayamayınca görevden alınmıştı. Trabzonspor Başkanı Şener, çok büyük ihtimalle 3 hocadan birinin takımın başına getirileceğini söyledi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X