Özkan Sümer,Faruk Özak gibi kulubün efsaneleşmiş isimleri hakkında yorum yaparken dikkatli olsak iyi olur.Eskileri beğenmeyiz yeniler altından kalkamaz deriz.Nasıl olacak o zaman?Lütfen biraz değerlerimize saygı gösterelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ona Barcolena kahramanı dıyoruz..........Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer,Faruk Özak gibi kulubün efsaneleşmiş isimleri hakkında yorum yaparken dikketli olsak iyi olur.Eskileri beğenmeyiz yeniler altından kalkamaz deriz.Nasıl olacak o zaman?Lütfen biraz değerlerimize saygı gösterelim.YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüsade etsin,Kahraman olarak kalsın...YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
Yorum
-
İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas bı saygısılık yapmadı suan kımse,tamam hızmetlerı ıçın tesekkurler ama nasıl Şener başkan son olaylarda elestırıosa Özkan Sümer de baskasıda elestırılır.saygı cercevesınde tabi.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz fazla yüklenmiyormuyuz sence? Neyse ben sadece kaç gündür dikkatimi çektiği için söyledim zaten.YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJester tarafından yazılan
Zaccheroni'nin çok kötü bir fikir olduğunu ve ayrıca da gerçek değil, basına yemleme olduğunu düşünüyorum.
Alternatif olarak adı geçen Ranieri'nin de neredeyse Zac kadar yanlış bir tercih olacağını düşünüyorum.
Başkan'ın bahsettiği 2 İspanyol bir Fransız vardı, tahminimce onlara dönüş olacaktır. Fransız'ı merak ediyorum özellikle.
Gönlümden geçen isimler ise: Co Adriaanse ve Gordon Strachan
Udinese'yi bugüne getiren,Milanda, hem de yakın zamanda, teknik adamlık yapmış bir hocayı beğenmiyorsak hakikaten bizde bir sorun var demektir
Hoca beğenmemek haddime değil, ancak tercihler hakkında görüş belirtebileceğimi sanıyorum.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak LAZKAN55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleATKDAŞLAR İTALYAN Zaccheroni İLEDE ANLAŞMAK İSTİYORLAR NE OLUR BU İŞ SİZCE2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bizim için en uygun tercih Souness olurdu.Yıllarca Premier ligde uzun süreler (Liverpool/2sene, Blackburn/4sene , Southampton/3sene , Newcastle/2sene) görev almış Souness gibi kurt bir menajerle takımın hem çehresinin değişeceğini hemde yeniden yapılanma aşamasında takıma yeni bir soluk ve ekol getireceğini umuyordum.
Üstelik Tugay'da yardımcı antrenör olarak Souness'in yanında yer alabilirdi.Bizim için ideal isimelrden bi tanesiydi ama olmadı.Kim ne derse desin Souness bir markadır.Uefa 'da manşet olmaktır.Souness çok önemli bir isimdir.
Bu saatten sonra alternatifler arasında ismi geçenlerden Ranier'yi alabilmemiz imkansız görünüyor.Çok fazla fantastik tercihlere girmeden uygun isimlere yönelmeliyiz.
Yorum
-
Souness'a 3 m euro,3 yardımcısına 800 bin'er euro vermek salaklığın çok ötesidir.
Alınacak hoca,eldeki takımla dengeli olmak zorundadır.
Trabzonspor Başkanına yakışan,her koşulda mantıklı kararlar alabilmektir.
Başkan bıraksın taraftarın gazını.
Sanki elimizde yıldızlar topluluğu var.Bu takıma denk bir hoca alsın getirsin.Herkese Merhaba
Yorum
-
Yeni rota Eriksson!
Aybaba sonrası ibreyi yabancıya çeviren Trabzonspor, İstanbul'a getirilen Souness'la anlaşamadı.
08/06/09 09:24
GAZETE HABERTÜRK - HALUK AYYILDIZ
Zaccheroni ve Matthaeus’tan sonra Sven-Göran Eriksson da listeye girdi
Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul sürecini başlatan Samet Aybaba depremi, takıma gelecek hocanın yabancı olmasını da kesinleştirdi. Olağanüstü kongre kararına rağmen “Hoca da alacağım, transfer de yapacağım” açıklamasında bulunan Başkan Sadri Şener, dün çok gizli bir operasyonla bir dönem Galatasaray’ı
çalıştıran Graeme Souness’i Türkiye’ye getirdi. İstanbul’da tecrübeli hocayla masaya oturuldu.
-SOUNESS YÜKSEK UÇTU-
Ancak Souness’in çok yüksek ücret istemesi üzerine başkan Şener, “Bu şartlarda anlaşmamız mümkün değil” diyerek masadan kalktı. Şener, Souness ile birlikte görüşülen diğer iki hoca olan İtalyan Alberto Zaccheroni ve Alman Lothar Matthaeus ile temaslarını sürdürürken, üçüncü bir bomba daha patladı. Karadeniz ekibinde, İngiltere Milli Takımı’nın eski hocası olan Sven Göran Eriksson ismi gündeme oturdu.
2001-2006 yılları arasında İngiliz Milli Takımı’nı çalıştıran İsveçli teknik adam, geçen sezon da 2007-2008 sezonunda da Manchester City’nin başında yer aldı. Geçen sezon başında Meksika Milli Takımı’nın dümenine geçen Eriksson, beklenen başarıyı yakalayamayınca görevden alınmıştı. Trabzonspor Başkanı Şener, çok büyük ihtimalle 3 hocadan birinin takımın başına getirileceğini söyledi.
Yorum
Yorum