dostlar valla bende bulent uyguna acayip kıl oluyorum ve gelmesini istemiyorum..ama şöyle de bir durum var...bizi başarıya taşıyacak her adamı sırtımızda taşımamız lazım..bakın bjk ya...mustafa denizli içieri giremez dediler o adam onları bu sne 2 kupayla bitirmesini sağladı ve her şey unutuldu...o yüzden karşıyım ama başarıyı sağlayacaksa sırtım da taşırım...biz neler gördük gelip iki ada gidenler...ya da güneşli günler göreceğiz diyip 3-5 sene de gelen hocaların takımları dağıtıp gitmesi...akıllı olup basarıyı sağlayacak adam lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent uygun sampiyonluk yasamis hoca tanimina uymuyor ama 2 defa sampiyonlugu kilpayi kacirmis biri olarak bizi hedefimize götürebilecek bir hoca.
Ilk tercihim senol günestir ama bülent uygun da kötü bir tercih olmaz.
Ama ne bizim yönetimin onu düsünecegini,ne de bülent in sivasi birakacagini sanmiyorum.
Bu kalıbı bir yerden hatırlıyorum.
İstemezük.En son magicyattara tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 23:47. Sebep: "2 defa şampiyonluk kaçırmış bir hoca"Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bülent uygun undan nefret ediyorum.
Ama adam bir takim cirkeflikler yaptiysa takiminin basarisi adina yapti.
Yarin birgün Trabzonsporun basina gecerse bu takimin basarisi icin elinden gelen herseyi yapacagindan emin olabiliriz.
Benim takımımın başına konulacak adam Bülent Uygun'sa ben yokum arkadaş.Değil babası trabzonlu, isterse kendisi köyümdeki komşum olsun tanımam.
O adamla şampiyonluk yaşayacaksak, biz iyiyiz hiç görmedik, görmeyelim şampiyonluk falan.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam "5 oyuncu gidecek 9 oyuncu gelecek,gelecek sezonun takımını kuruyoruz,her şey belli" diyen adam bugün açık kapı bırakıyorsa,orası da karışmış demektir.Para mevzusu girmiştir işin içine.
Bir de Bilica " burda mutluyum,kalacağım" diyor,başkanları fenere sattık diyor.
Sivas uzak dursun bizden en iyisi.
Yorum
-
Bülent Uygun ne söylemişse ne bizden teklif beklediği için ne de Sivas'tan ayrılmayı düşündüğü içindir. Biz güçlü bir camiayız. Bülent Uygun un ise ait olduğu bir camia yok...Bülent Uygun bizi sever mi? Kesinlikle evet...Ama bu açıklama sevgi açıklaması mı? Kesinlikle hayır...Biz güçlü bir camiayız...Bülent Uygun da akıllı bir adam...Akıllı adamlar güçlü camialar ile iyi geçinmeyi isterler...Şenol hoca gerçekten Türkiye'ye geliyor ise mesele bitmiştir. Aksi takdirde yabancı hoca ihtimalini de atlamayalım...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun ne söylemişse ne bizden teklif beklediği için ne de Sivas'tan ayrılmayı düşündüğü içindir. Biz güçlü bir camiayız. Bülent Uygun un ise ait olduğu bir camia yok...Bülent Uygun bizi sever mi? Kesinlikle evet...Ama bu açıklama sevgi açıklaması mı? Kesinlikle hayır...Biz güçlü bir camiayız...Bülent Uygun da akıllı bir adam...Akıllı adamlar güçlü camialar ile iyi geçinmeyi isterler...Şenol hoca gerçekten Türkiye'ye geliyor ise mesele bitmiştir. Aksi takdirde yabancı hoca ihtimalini de atlamayalım...
Malum bugün ne gazete okudum ne de internete baktım.
Son durum nedir?Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"2 defa 2. olmuş bir hoca"."2 defa şampiyonluk kaçırmış bir hoca"
Bu kalıbı bir yerden hatırlıyorum.
İstemezük.
Yine de bülent uygun final maclarini kazanamiyor galiba,tipki senol günes gibi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim Abi, Bülent Uygun mu.İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim abi????
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke aynı mesajları, geçen sene ki maçtan sonra da verebilseydi.
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ta devam etmiyor mu?
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence Yararli olurmu Ismail AbiSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearaya mı kaynedi nedir fener macında teknik direktörümüzü gören oldumu stadda
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bülent uygun undan nefret ediyorum.
Ama adam bir takim cirkeflikler yaptiysa takiminin basarisi adina yapti.
Yarin birgün Trabzonsporun basina gecerse bu takimin basarisi icin elinden gelen herseyi yapacagindan emin olabiliriz.
Bülo efendi tesislerden içeri girdiği gün bordo mavi neyim varsa yakıyorum.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun ne söylemişse ne bizden teklif beklediği için ne de Sivas'tan ayrılmayı düşündüğü içindir. Biz güçlü bir camiayız. Bülent Uygun un ise ait olduğu bir camia yok...Bülent Uygun bizi sever mi? Kesinlikle evet...Ama bu açıklama sevgi açıklaması mı? Kesinlikle hayır...Biz güçlü bir camiayız...Bülent Uygun da akıllı bir adam...Akıllı adamlar güçlü camialar ile iyi geçinmeyi isterler...Şenol hoca gerçekten Türkiye'ye geliyor ise mesele bitmiştir. Aksi takdirde yabancı hoca ihtimalini de atlamayalım...
Yorum
Yorum