Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük beyaz şey...Haklılığını ispatlayan belgeleri göremedik?..
    Sen önce şu sorgu lambasını kafamdan çek de öyle konuşalım..

Yukarıda tekrar tekrar yazdık işte..

Aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. Aksi halde birisi çıkıp "Kesin ulan sizi mi dinleyecez burda" diyecek haklı olarak)

İtirazı olan bulur istatistikleri koyar buraya..

O zaman görürürüz Samet döneminde kimlere şans verilirken kimler kulübeye kilitlenmiş hesaabı
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• şenol hoca seoulü şampiyon yapıyordu. ancak playoff maçında maalesef yenildi... ve şu an ilk kez bir Türk teknik direktör üstelik Trabzonlu bu denli bir başarı yakalayamamıştır...
      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen önce şu sorgu lambasını kafamdan çek de öyle konuşalım..

Yukarıda tekrar tekrar yazdık işte..

Aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. Aksi halde birisi çıkıp "Kesin ulan sizi mi dinleyecez burda" diyecek haklı olarak)

İtirazı olan bulur istatistikleri koyar buraya..

O zaman görürürüz Samet döneminde kimlere şans verilirken kimler kulübeye kilitlenmiş hesaabı
        Ben bulmaya çalışıyorum.Yazdıkların kanıt olmuyor ayrıca.Ben bulursam yazacağım burada.Ben aslında Yattara-Augustin kıyaslaması görmüş ve yanlış olduğunu yazmıştım,ilk 11 gibi bir düşüncem yoktu.Hatırladığım da önermenin yanlış olduğuydu.Neyse,çıkar yakında zaten ortaya...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şimdi arkadaşlar...2003-2004 sezonu ilk yarısı,Samet ve Yattara'nın beraber çalıştıkları dönem yani...

Toplam 17 lig ve 2 kupa maçından,Yattara

9 lig maçında ve 2 kupa maçında ilk 11 ,
          2 lig maçına ikinci devrede
          2 lig maçına 60-66. dk da
          2 lig maçına da 80. dk.da girmiştir.
          1 lig maçında kırmızı kart cezalısı
          1 lig maçında da sakat olduğu için oynayamamıştır...

Önce bununla ilgili görüşleri alayım,sonra Agustine de geleceğiz...

Toplam 17 lig ve 2 kupa maçından,Augustine

8 lig maçında ilk 11
          1 lig maçında 35.dk
          1 lig maçında 67. dk
          3 lig maçında 85-89-89. dklarda girmiştir.

Şimdi kim kulübeye hapsedilmiş kim sezon boyunca ilk 11 de oynamış ?..

(Kaynak : tff.org )
          En son TheCrow tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 13:51. Sebep: 1 maç kaçırmışım-kupa kayseri yattara ilk 11
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak cemts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol hoca seoulü şampiyon yapıyordu. ancak playoff maçında maalesef yenildi... ve şu an ilk kez bir Türk teknik direktör üstelik Trabzonlu bu denli bir başarı yakalayamamıştır...
            Seoul takımı dünya yıldızı bir takımdır ya.

Yorum

• Hic Sevmedigimiz Basin/medya'nin bol bol isim yazmalari ustune bizler burda gunlerce bol bol yaziyor tartisiyoruz?
              Neyi kimi neden paylasamiyoruz?

Yerli Yabanci diye diye aradan 2 hafta gecti yok ben aliyi istiyorum , olmazzz ben veliyi istiyorum her kez bunu derken belirli seyler ortaya atarak istedigi hocayi begendirmeye veyatta hakli oldugunu gostermeye calisiyor bunlarin hepsine hic bir anlam veremiyorum sidik yaristirmasimi yapiyoruz? yoksa benim dedigim dedik olayimi sasirdim kaldim!!!.

Kimin gelecegini bizler kararlastira bilseydik galiba van gaal leo beenhakker dik atvukaat hiddink lucescu ve nice buna benzer isimlerden birini takimin basina getirmistik . maddi durumuda hesaplaya bilseydik galiba cogu bu isimler uztune hesaplar yapmazdik bir bu hocalar takimin butcesi kadar para istiyorlar senede, bu paralari verebilecek olsaydik galiba devre arasi da bir iki milyon euroluk futbolcular transfer etmisdik vede 95 milyon lirada borcumuz olmazdi.

Biz herseyin hayirlisi diyelim ve takimin basina gelecek olan hocamiza sahip cikalim.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi arkadaşlar...2003-2004 sezonu ilk yarısı,Samet ve Yattara'nın beraber çalıştıkları dönem yani...

Toplam 17 lig ve 1 kupa maçından,Yattara

9 lig maçında ve 1 kupa maçında ilk 11 ,
                2 lig maçına ikinci devrede
                2 lig maçına 60-66. dk da
                2 lig maçına da 80. dk.da girmiştir.
                1 lig maçında kırmızı kart cezalısı
                1 lig maçında da sakat olduğu için oynayamamıştır...

Önce bununla ilgili görüşleri alayım,sonra Agustine de geleceğiz...
                Bu başlığı şu tartıuşma ile boğmamak adına bunu alıntılayarak Yattara başlığında verdim cevabını..
                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 14:19.

GW

Yorum

• Eğer yabancı alınmayacak ise, önümüzdeki 3 maçı da alırsa, ahmet hoca düşünülmelidir.
                  Sonra Ünal, sonra Aykut Kocaman, sonra Abdullah Avcı.

Yorum

• Yeni aday Veh

Şenol Güneş ismi üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor'a yeni bir hoca adayı daha önerildi. Bordo-mavili kulüp, Daum'dan sonra bir başka Alman hoca Armin Veh'i listeye aldı. Geçen yıl Stuttgart'ı şampiyon yapan 38 yaşındaki teknik adam hakkında bilgi toplanmaya başlandı.

Kaynak : Fotomac

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      basında sürekli şenol güneş ismi yer alıyor...

merakla bekliyorum...
                      " EN " yeni önerim:

TD: Senol Günes
                      Menejer: Can Cobanoglu

Milli Takim'da da beraber calismislardi .

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şampiyonluk ukranyada:git getir şampiyon ol bukadar basit.
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Samet Aybaba demişken..

Ankaraspor' dan ayrılırken "Ya üç Büyük takımı ya da Milli Takım' ı çalıştıracağım" diyen bir adamdan bahsediyoruz..

Şimdi de Bursa' da bu çapsız herif..

Baba, herkes hafızasına göre konuşuyor..

Görelim somut bilgileri, ondan sonra deriz eyvallah
                          Bursa'mı?
                          ama çapsız,aynen.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ya olacaksa TOKMAK olsun diyorum ve bende MORINYO olsun diyorum
                            Bir trabzonsporlunun yapmayi dusunduklerini Baska bir taraftar HAYAL bile edemez
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İşte bazılarının hayallerini süsleyen Samet Aybaba

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam değil miydi şimdi hatırlamadığım bir maçın ortasında kırmızı kart gördüğü için adeta Robinson' un Cuma' yı pataklaması gibi Omar Dieng' i döven..

Hatta aynı maçta kendisi de hakeme itirazdan kırmızı kart görmüştü..

Bize yakıştırılan modele de bakanzi..
                              İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada Samet Aybaba demişken..

Ankaraspor' dan ayrılırken "Ya üç Büyük takımı ya da Milli Takım' ı çalıştıracağım" diyen bir adamdan bahsediyoruz..

Şimdi de Bursa' da bu çapsız herif..

GW

Yorum

• Büyük ihtimalle Şenol Hoca geri dönecek.

Eğer anlaşılamazsa ve illa yerli olacaksa tercihim Samet Aybaba..

Yorum

Yükleniyor...
                                X