Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ranieri 'nin takımlarının defansif kurgusu gerçekten üst seviyedir.Hector Raul Cuper'e benzetiyorum kendisini.İkiside yaptıkları çıkışlardan sonra kariyerlerinde düşüşler yaşadılar.Futbol mentalitelileride benzer.Ranieri ise Chelsea macerasından sonra biraz daha geriye çekildi ama iyi bir taktisyen ; gelmesi çok zor.

Gelecek sene muhtemelen Şampiyonlar Ligindeyiz ; ve takımın başında yerli bir isim var ( Şenol Güneş , Tolunay , Ünal)...Kaliteli bir yabancı hoca şart.

Yorum

• Stutgart'ı şampiyon yapan Armin Weh diyorum
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Harika bir başlık.Yerli kesinlikle olmasın.

Şampiyonlar ligi için ; vizyon sahibi , kendini kanıtlamış kaliteli bir yabancı hoca .

Yorum

• Ersun Yanaldan daha iyi yerli traktör yok ki zaten, bizde görev yapanlar dışında. Dolayısıyla yerliye ŞİMDİLİK hayır.
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-Cladio Ranieri , bu sezon sonu serbest kalıyor juvede sözleşme uzatmadı, Kumandan Sezar lakaplı teknik direktör, bizim takımı uçurur, çalıştırdığı takımların defansının geçilmez olduğu söylenir

az önce mail attım kendisine

kesinlikle güzel bir tercih olurdu...
            SESSİZLİĞİMİZ FIRTINAMIZIN GELİŞİNDENDİR....

Yorum

• 1. UEFA ŞAMPİYONU olacak takımdan gelmez LUCESCU
              2. Şenol Hoca gelirse, hayatının en büyük 3. hatasını yapmış olur, "bizim oğlan"bizde yapamaz.
              3. Le Guen-Halilodziç-Gerets gibi mantıklı ve gelebilme ihtimali olan YABANCI adayları konuşmak lazım.
              4. TÜRKİYEDE çalışmış adam olursa, tekrardan 6 ay bazı şartları öğretmek zorunda kalmayız...
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Yerli Gelecekse , Hami , Tolunay , Şenol , Ertuğrul .

Gerisine Karşıyım . Üsteki Yerlilerin Dışında Bi Yerli Gelirse Sorulacak Soru Bellidir ;

Ersun Yanal'ı Neden Gönderdik O Zaman ?

Yorum

• yerliye hayır.hele daha önceden denenmiş olanlara iki kere hayır.
                  Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                  Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• yabancı olsun da çamurdan mı olsun

3. bi yabancı teknikdirktörü alıp getirseler razı mı olacaksınız
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Şampiyonlar ligine gidersek kesinlikle yabancı hoca ile anlaşılacaktır. Yok eğer UEFA'ya gidersek hatırı sayılır bir Türk hoca getirilir takımın başına. Yabancı hoca olarak Ersun Yanal daha gitmeden dile getirdiğim Le Guen ismi favorimdir. Yerli hoca alacaklarsa Ersun Yanal'ı neden gönderdiler diye sormakla birlikte Ahmet hoca kalsın daha iyi derim.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yerliye hayır

Yorum

• Benim Gönlüm takımın ve şehrin kimyasına uygun, kaliteli bir yabancı hocadan yana. Tolunaydı, yok Giray Bulak'tı, yok Ünaldı, yok efendim Ertuğruldu veya Aykut Kocamandı... Bu insanlar Trabzonspor camiasının yükünü asla kal-dı-ra-maz lar. Tecrübeli, soğuk kanlı, ne yaptığını iyi bilen ve sorgulayan, işe hakim, hedefleri olan bir teknik adam şart. Umarım teknik adam konusunda hata yapılmaz.
                          En son Sevdamız_Bir tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 17:20.
                          "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
                          Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
                          Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
                          Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• bu başlığa sonuna kadar destek veriyorum, ama yabancı hoca içinde seçici olmak gerekiyor. jose morinho fena olmaz mesela
                            Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• Yabancı olması tarafındayım ben de.bize yabancı, gerçekten iyi bir teknik direktör gerekli...

Yorum

• yerli kesinlikle olmamalı çünkü yerli olduğu zaman siter istemez işine karışılıyo ama Sağlam!!! bir yabancı teknik direktör alınırsa kimse eleştiremez eleştirse bile tenezzül edip te milletin lafını önemsemez özgür olur gördüğü gibi yönetir birinin tanıdığı birinin arkadaşı diye kimseye hoşgörü göstermez antremanı yönetir kimin enerjisi formu uygunsa onu oynatır ama tabiki kesinlikle bizim ligin takımlarını ve futbolcularını bilen bunlarla ilgili yabancı hocaya meslehetler verecek bir Türk yardımcının da hocanın yanında olması lazım.İnşallah iyi bir yabancı alırlar oyun anlayışımızı da değiştirirler.Van Gaal'den çok umutluydum ama haberlere bakılırsa Bayern Münihle anlaşmış,hayırlısı!
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Yükleniyor...
                                X