Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada sanırım Kazım Koyuncu söylemişti.

"Ne zaman ki Trabzonspor statükoya ayak uydurmaya başladı, kendisine 4. büyük dedi; o günden sonra küçülmeye başladı."
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih bunu size mi söyledi?

Zenith'te "Kendimi Trabzonspor teknik direktörlüğüne hazırlıyorum" açıklamasını neden yaptı peki röportajında.

-Beynim vücuduma ve ayaklarıma hükmettiği sürece futbol oynayacağım. Futboldan sonra teknik adam olarak çok büyük hedeflerim var. Teknik direktör olarak Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorum. Bu yönde hedeflerim var. Şu andan itibaren kendimi buna hazırlıyorum. İnşallah bu yönde fırsat gelirse hoca olarak hizmet etmek istiyorum' dedi.

http://ww.ligtv.com.tr/TurkcellSuper...id=10047&p=472
      Tekke'nin hocalığı da bir başka olur.

Kaptanlığında oynamayan oyuncuları haşlıyordu, teknik adamlığını düşünemiyorum

Yorum

• İyi ya Semih icraata başlamdan yerleştirelim kavramları ...Mesela dün bir soru sordun. Aslında soru değil bir ima idi...Demek istedin ki Şenol Güneş e vaktiyle aşağı yukarı bu yönetim sabır etti..Aynı sabrı Ersun Yanal a niçin göstermediler....Ben de sorduğun sorunun haksız olduğunu karşı soru ile kendimce isbatladım...Dedim ki Semih, öyle mantık olmaz. Ben de sana sorarım 96 da ara transferde Şenol hocanın istediği adamları almayan "aynı" yönetim şimdi hocanın istediğnii niçin aldı....Haklısın demedin...Oysa çok basitti bu haklısın abi....Yarın bu kulübü yönetirken bunu derseniz o zaman biz nev-i şahsına münhasır büyük kalmaya devam ederiz....Trabzon'da kimse kimseye haklısın demiyor....Ama forumda da demiyor...O zaman sorun sadece yeniçerilerde olamaz
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• tercihim ertugrul saglamdir(imkansiz gibi).Serdar Bali gibi,Cevat Kol gibi,Halil sanli gibilerinin dedikleri olmaz ise yiyip bitirirler hocayi.ama keske ersun yanal'dan bir seyler görebilseydikde sonuna kadar durabilseydik.

Yorum

• Önce muhatabımızın gerçekten haklı olabileceğine ihtimal vermek lazım...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Geçende aynı seyleri yazdım yine yazacağım. Ben çok sey mi istiyorum bilmiyorum ama artık Trabzonsporumdan yüzüm gülsün istiyorum. Şu 18 yaşımda iki Türkiye kupası gördüm hatırladığım kadarıyla. Yani artık gelecek olanın kim olması kadar ne getirecek ne kazandıracak ne yapacak sorusuna da yanıt bulmamız gerekiyor. Artık elimizi taşın altına koyma zamanımız geldide geçiyor bile.

Bu bağlamda herkes bilgi hocalığı yaparsa daha çok kaybederiz. herkes kendi işini yapsa bu takım gerçekten çok iyi yerlere gelir. Herkes bilmese Trabzonsporda olan nimet kimsede yok...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konuşacak o kadar çok şey varki....Mesela benim gibi küçük bir azınlık hariç herkesin duymayı sevdiği "4 büyükten biri" olma lafı var...Eğer o 4 büyükten biri olmak hoşunuza gidiyorsa bu süreci yaşayan herkes bu "4 büyük" takımdan gider...Bu anlamda "büyüklük" takıntısı olan arkadaşların sevinmesi lazım hocanın gidişine...Trabzonspor büyüklüğünü göstermiştir!!!!
                büyüklük konusunda ben de kendi fikrimi önceleri söylemiştim. 4 büyükler kavramına karşıyım. zaten biz "büyükler" sıfatını yerle bir etmiştik. amacımız 3lünün hegomanyasını kırmaktı.onlara benzemek onlardan biri olmak değildi. o nedenle 3büyüklerin arasına girip 4 büyükler içinde yer aldığımızda onlarla aynı düzeyde algılanıyoruz. biz 3 lünün yanına 4. olmak değil, diğer 15 anadolu takımının tarafında olmalıyız.

Yorum

• Kızım uyandı...Birazdan gelip baba yine mi maç hep maç hep maç hep maç diyecek...izninizle...İsim konusunda Tolunay iyidir iyi....Erdem sen beni öldüreceksin

Yorum

• Özüm Evlatoviç ile görüşmelere başlandığını klüp resmen duyurdu.

Kaynak

İlk olarak ibusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    özüm evlatoviç kim arkadaşlar tanımıyorumda. bi de kim gelirse gelsin önemli olan istikrar şiarıyla gelene destek olmak lazım gelir gelmez ayağını kaydırmaya uğraşmayalım
                    İlk olarak canowen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu haberin resmiyeti nerden
                    İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonlu ama Yugoslavya'ya yerleşmiş bir ailenin çocuğu.
                    Aklı hala vatanında
                    Bu mesajı yazarken sonradan bu kadar gülebileceğim aklıma gelmemişti. Sağolsun arkadaşlar mesajımın arada kaynamamasına inanarak destek vermişler. Ben farklı düşünmüştüm. (Hala gülüyorum. Gerçi ibusu ve canowen61 adlı arkadaşların mesaj sayılarından forumu çok fazla takip etmedikleri anlaşılıyor ama neyse. )

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi ya Semih icraata başlamdan yerleştirelim kavramları ...Mesela dün bir soru sordun. Aslında soru değil bir ima idi...Demek istedin ki Şenol Güneş e vaktiyle aşağı yukarı bu yönetim sabır etti..Aynı sabrı Ersun Yanal a niçin göstermediler....Ben de sorduğun sorunun haksız olduğunu karşı soru ile kendimce isbatladım...Dedim ki Semih, öyle mantık olmaz. Ben de sana sorarım 96 da ara transferde Şenol hocanın istediği adamları almayan "aynı" yönetim şimdi hocanın istediğnii niçin aldı....Haklısın demedin...Oysa çok basitti bu haklısın abi....Yarın bu kulübü yönetirken bunu derseniz o zaman biz nev-i şahsına münhasır büyük kalmaya devam ederiz....Trabzon'da kimse kimseye haklısın demiyor....Ama forumda da demiyor...O zaman sorun sadece yeniçerilerde olamaz
                      Abim etme.

Elbette bir sürü gerekçeyle haklısın demedim, diyemedim sana.

Birincisi o yılları hatırlamam mümkün değil. Soruyu sorarken Hayrettin Bey'in açıklamalarına dayanarak sordum.

Ne diyordu Hayrettin Bey;

"O gün hocayı eleştirilere teslim etmek yerine, yönetim olarak kendimizi öne attık. Bugün geriye bakınca doğru olanı yaptığımızı düşünüyorum."

Ne diyordu Sadri Başkan;

"Zırt pırt hoca değiştiren klüpleri büyük klüp olarak niteleyemem."

O gün Beşiktaşa "7-0" mağlup olan bir hocaya sahip çıktılar. Fakat bugün aynı dirayeti göstermediler.

Transfer meselesinde ise, bilmiyorum bilmediğim için haklısın diyemiyorum.

Bugün devre arası bittiğinde takım yüksek ihtimalle şampiyonluğa gidiyordu, destek şarttı.

Ekonomik yapı da transfere uygundu.

O gün ne durumdaydık, bilmiyorum.

Yani anlamıyorum, yönetim transferi hocaya destek olmak için mi yapıyor, takıma destek olmak için mi

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih bunu size mi söyledi?

Zenith'te "Kendimi Trabzonspor teknik direktörlüğüne hazırlıyorum" açıklamasını neden yaptı peki röportajında.

-Beynim vücuduma ve ayaklarıma hükmettiği sürece futbol oynayacağım. Futboldan sonra teknik adam olarak çok büyük hedeflerim var. Teknik direktör olarak Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorum. Bu yönde hedeflerim var. Şu andan itibaren kendimi buna hazırlıyorum. İnşallah bu yönde fırsat gelirse hoca olarak hizmet etmek istiyorum' dedi.

http://ww.ligtv.com.tr/TurkcellSuper...id=10047&p=472
                        Hoca olabilir belki. Olursa da mükemmel bir hoca olur. Ama bildiğim hocalıkta pek gözü yok.
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Bence yerli yada yabancı olması önemli değil benim için önemli olan unsun ADALETLİ OLMASIDIR!!! eğer gelicen hoca bazı oyunculara üvey bazı oyunculara öz evlat muamelesi yapıcaksa hiç gelmesin!!!
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özüm Evlatoviç ile görüşmelere başlandığını klüp resmen duyurdu.

Alıntı:
                            ibusu tarafından yazılan
                            özüm evlatoviç kim arkadaşlar tanımıyorumda. bi de kim gelirse gelsin önemli olan istikrar şiarıyla gelene destek olmak lazım gelir gelmez ayağını kaydırmaya uğraşmayalım

Alıntı:
                            canowen61 tarafından yazılan
                            bu haberin resmiyeti nerden

Alıntı:
                            OLCAY ÇAKIR tarafından yazılan
                            Trabzonlu ama Yugoslavya'ya yerleşmiş bir ailenin çocuğu.
                            Aklı hala vatanında

Bu mesajı yazarken sonradan bu kadar gülebileceğim aklıma gelmemişti. Sağolsun arkadaşlar mesajımın arada kaynamamasına inanarak destek vermişler. Ben farklı düşünmüştüm. (Hala gülüyorum. Gerçi ibusu ve canowen61 adlı arkadaşların mesaj sayılarından forumu çok fazla takip etmedikleri anlaşılıyor ama neyse. )
                            Evlatoviç ha.
                            Aman yöneticilerden biri duymasın cezayı yersin hemen. Asparagas haber yasaktır buralarda.

Ama bu sıkıntılı günlerde arada bir espiri de lazım. Bu çerçevede değerlendirecektir sevgili site yöneticilerimiz eminim. Sen yine de arkadaşlardan bir özür dile.

Evlatoviç ha.ççç
                            En son selimatal tarafından düzenlendi; 02.05.2009, 01:16.
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evlatoviç ha.
                              Aman yöneticilerden biri duymasın cezayı yersin hemen. Asparagas haber yasaktır buralarda.

Ama bu sıkıntılı günlerde arada bir espiri de lazım. Bu çerçevede değerlendirecektir sevgili site yöneticilerimiz eminim.

Evlatoviç ha.ççç
                              Yok ağabey asparagas haberin bile kendi içinde düzeni vardır. Hiç değilse haberin kahramanları, içinde bunulan yer gerçektir.

Yorum

• Ceserdar,

Bu Özüm Evlatoviç tam da "Ne Dediler, Ne Demeliler" başlığı için yaratılmış

Yorum

Yükleniyor...
                                X