Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar merhaba bende hattimi bilicem de inş. bir şey merak ediyorum trabzoncell den avea yı arayınca turkcell den aveayı arıyomuş gibi mi oluyo ücretlendirme yardımcı olursanız çok sevinirim
    Adalet er geç tecelli edecektir!

Her batan Güneş elbet yeniden doğar...:)

Yorum

• iki tarife var 2 de bir tarifesinde her yöne 2 dakikası 1 kontör ama ayda 100 / 150 kontör yüklemek şartıyla

Ayrıntılar için www.trabzoncell.com.tr adresini inceleyebilirsin...
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• bir hafta sonra maaşımı aldımmı bende hattımi bilcem

Yorum

• Salı günü Kastamonuya gittim. TrabzonCell var mı dedim hemen önündeki broşürü gösterdi. biraz fiyatlardan konuştuk. Kimlik fotosu istiyo. En kısa zamanda bende alacam.

Yorum

• Hattimi bileleli baya oldu ama kontür almak daha nasip olmadı
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hattini Bil Hattini
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hangi tarife?
                TRABZONCELL2DE1

Netten bakıyorum başka tarife gözükmüyor.

Yorum

• 5000 sms paketi aldığımızda, normal avealılara da sms yollayabilecek miyiz?
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5000 sms paketi aldığımızda, normal avealılara da sms yollayabilecek miyiz?
                    Avea Bayiine Sordum Mesajlaşabilirsin Dedi..

Ama Daha Denemedim..

Bu Arada Sayfa 61 Katılmış Olduk..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• beyler mesjlar hakkında bildiğim kadarıyla pek taviz yok

500 sms tüm operatörler 5000 sms avea içi...
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• TrabzonCell'li olduysan bana bir mesaj at, denemiş olalım.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kuşadasında sadece 1 tane avea bayii var. 2 dir gidip geliyoruz adamlar hala forum getireceklermiş. Şikayet mi etsem bu nasıl iştir böle.

Ya da Trabzoncelle geçişi başka bir yerden,internetten yada başka bir bayiiden yaptırabilirmiyiz. Bilgisi olan varsa...
                          BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kuşadasında sadece 1 tane avea bayii var. 2 dir gidip geliyoruz adamlar hala forum getireceklermiş. Şikayet mi etsem bu nasıl iştir böle.

Ya da Trabzoncelle geçişi başka bir yerden,internetten yada başka bir bayiiden yaptırabilirmiyiz. Bilgisi olan varsa...
                            444 0 967 bir ara durumu ilet..belki ordan yardımcı olurlar...
                            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• An itibari ile eşimin ve benim hatlarımız Trabzoncell Gerçi 6 gün bekleyecekmişiz ama olsun. Maç skorları msj olarak geliyormu ve ücretlimi arkadaşlar? Ayrıca sim karttaki TS ambleminde nie yıldız yok ?

06.09.2009 tarihinde saat 07:35 de Trabzoncell taşıma işlemi gerçekleşecekmiş msj geldi
                              En son Ercan DEMİR tarafından düzenlendi; 04.09.2009, 16:08.
                              #!/bin/bash

Yorum

• anlaşılan bu sorun başka şehirlerde yaşanmıyor yada istanbul ve trabzon dışında trabzoncell e geçen yok yada vurdumduymazız
                                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X