Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben şimdi aradım 9333ü bilgi veriyor
    ben de şimdi tekrar aradım kalan hediye dakika bilgisi falan vermiyor sen de tam olarak ne söylüyo arkadaşım ya ben de kontör miktarı, kalan mesaj sayısı ve son tarihi söylüyoo.

Yorum

• İlk olarak serkkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben de şimdi tekrar aradım kalan hediye dakika bilgisi falan vermiyor sen de tam olarak ne söylüyo arkadaşım ya ben de kontör miktarı, kalan mesaj sayısı ve son tarihi söylüyoo.
      abi ben aradığımda hediye kredim ile birlikte olan mesaj sayımı ve en son kredi yükleme bilgilerime kadar her şeyi sölüyor
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• Tamam teşekkürler arkadaşlar.Öğrendim
        -1461 TRABZON-

Yorum

abi ben aradığımda hediye kredim ile birlikte olan mesaj sayımı ve en son kredi yükleme bilgilerime kadar her şeyi sölüyor
          Alla alla yaf bu 9333' de ne yaptığını bilmio galiba bana sölemio cidden . Teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için. peki başka bi yolla öğrenmemiz mümkün müü biliyor musun??

Yorum

Alla alla yaf bu 9333' de ne yaptığını bilmio galiba bana sölemio cidden . Teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için. peki başka bi yolla öğrenmemiz mümkün müü biliyor musun??
            kullandığın telefonun markası nedir abi .. özge ablaya tarif ettiğim yol senin içinde olabilir ..
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

kullandığın telefonun markası nedir abi .. özge ablaya tarif ettiğim yol senin içinde olabilir ..
              6300 kullanıyorum. Forumda baktım ama Özge hanıma yazdığın cevabı göremedim.

Yorum

6300 kullanıyorum. Forumda baktım ama Özge hanıma yazdığın cevabı göremedim.
                uygulamalardan TRabzoncell menüye gir abi sırasıyla -servis numaraları-asistan-kredi-kalan kısmına tuşladığında geri bir msj gelmesi lazım
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

uygulamalardan TRabzoncell menüye gir abla sırasıyla -servis numaraları-asistan-kredi-kalan kısmına tuşladığında geri bir msj gelmesi lazım
                  Pardon bundan bahsediyorsun galiba... Denedim bunu da ama orda da bi ilgi yok...

Yorum

• Arkadaşlar sonunda öğrendim müşteri hizmetlerinden...
                    Kalan dakikaları öğrenmek için DAKIKA yazıp 8967' ye ücretsiz olarak mesaj atıyoruz.

Yorum

Pardon bundan bahsediyorsun galiba... Denedim bunu da ama orda da bi ilgi yok...
                      İlk olarak serkkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar sonunda öğrendim müşteri hizmetlerinden...
                      Kalan dakikaları öğrenmek için DAKIKA yazıp 8967' ye ücretsiz olarak mesaj atıyoruz.
                      tebrik ederim abi (:
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• 6 gün oldu hala arayan soran yok.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6 gün oldu hala arayan soran yok.
                          gökcem yurt disi kullaniminada actim viyanada her yerde ful cekiyor en kisa sürede hattini bilmen dilegiyle
                          Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

Arkadaşlar sonunda öğrendim müşteri hizmetlerinden...
                            Sadece faturasız (kontörlü) hatlarda çalışıyor, faturalıda da var mı yöntemi acaba?
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• arkadaşlar 10 numara tarifesini bana biri anlatabilirmi

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar 10 numara tarifesini bana biri anlatabilirmi

burayı okudun mu : / herşey yazıyor..
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X