Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LICK TV'nin şerefden yoksun spiker bozuntuları, insanlıktan nasibini almamış herifler lugano'nun bilerek ve istiyerek kırılmış kırılmamış umrumda olmayan hareketine

" bilerek basmadı " yorumuda yaptılar ya

size hiçbirşey demiyorum, bana kalsa siz insan bile değilsiniz.
    Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Maç bitince sinirden deliriyordum.Şansal fener hakemide yendi diyince gülme krizi geldi .

Yorum

• Dakika 45+:

Şansal Büyüka: Lugano'nun sarı kartı geliyor. Markus bunu sarı ile geçmek nasıl bir iş? Bu iki kırmızıya bedel değil mi?

Markus Merk: Bence sarı kartı faule göre verdi. Bu en koyu kırmızı kart. Ben bir futbolsever olarak gözlerimi kapattım. Bu koyu klasik bir kırmızı kart.

Şansal Büyüka: Lugano da çok masum değil. Bilek dönebilir burda.... (Çevir kazı yanmasın YUH!)

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sansarın akşam yapmış olduğu açıklama nasıl bir insan evladı olduğunu açıkça gösterdi
          adı ulusal aslı bizans basınının piyonlarının akşam her kanalda yaptıkları açıklama insanı hayrete düşürüyor
          bir insan topluluğunun haysiyet ve şeref seviyesi yalandan gözyaşı döken timsahlardaki kadar da mı olmaz
          devre arasında ne olduysa 2. yarı kararlarının tarafsızlığında gözle görülür değişimler sergilenen hakemi biz mi yanlış gördük
          basmaya tekmeye verilmeyen kartları biz mi yanlış gördük
          maçın ilk dakikasından itibaren hakemin yakasından ayrılmayan sarılı takımın oyuncularını biz mi yanlış gördük
          aklımıza algımıza hakaret edercesine yorum yapan insanlardan artık tiksiniyorum

Yorum

• futbolcuların bu yapılanları görmesi , galibiyet için gerekirse çimleri yemeleri lazım
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• Lugano'nun, Wagner'in ayağını kırmak için yaptığı hareketi kaldırmış ligtv internet sitesi.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• alexe verilmeyen penaltıda, alexe topu niangın kolunun dışıyla indirdiğini gören yokmu ???

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lugano'nun, Wagner'in ayağını kırmak için yaptığı hareketi kaldırmış ligtv internet sitesi.

Bu adam maçı nasıl tamamlıyor? Hala hakemden yakınıyorlar.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• cenk tosunun sert şutundan sonra havada topu kafayla tamalamak isterken luganonun cenki açık şekilde iterek sırt üsütü düşürmesini gören yokmu( ceza sahası içinde ) ???

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cenk tosunun sert şutundan sonra havada topu kafayla tamalamak isterken luganonun cenki açık şekilde iterek sırt üsütü düşürmesini gören yokmu( ceza sahası içinde ) ???
                      ben 55 yasindayim ben öyle bisey görmedim....
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şansal Büyüka yıp ediyorsun Şansal !!!

Yorum

• ulan bu şansal değil mi trabzonspor hakemlerden dem vuruken sukunete davet eden. eee ne oldu..

bu yıl şampiyon olalım veya olmayalım pisligtv yi kapattırıyorum kimse almasın arkadaşlar kahvede falan izleriz

bu şerefizlere para kazandırmayalım
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Sansal amigoluga soyunmus..FB Antep'i ve hakemi yenmis..Insallah bugun Trabzonspor Bursa'yi ve dolayisiyla Sansal densizini yener..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben 55 yasindayim ben öyle bisey görmedim....
                              kaçırmış olmanız normal çünkü pisligtv yakın çekim pozisyon tekrarı yapmadı orda

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaçırmış olmanız normal çünkü pisligtv yakın çekim pozisyon tekrarı yapmadı orda
                                yahu Burak'in burunu kirildi bir tane görüntü yok, daha neler neler, bir hakem rakibimize zirt pirt "avantaj" kuralini uygular bize geldi mi 1cm için bizi keser yerinden kullan der, ama kimse bir sey demez hakemi yendik demez, o.ç bunlari alayi, lig tv kadar seref yoksunu tarafli bir tv yok, bu son bir kaç haftadir belli oldu artik....

dün alex'e yapilan fauldü, ama disinda sayilip penalti vermeyebilir, dk.1, ancak çok açik ne net biçimde niang ve lugano kirmizi görmeliydi, dün Mustafa hoca niang için bu çok net kirmizi dedi ama sansal sasirdi kaldi sözünü kesmek için ugrasti kivirdi da kivirdi, pust markus da hakemi desteklemek için orada niang yaptigi talihsizlik sanssizlik dedi, hiyar, Mustafa hoca çok iyi anlatti : niang kosuyor ve ayagini öne basacagina kenara dogru gidip rakibin ayagina basiyor.......
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X