ağustos ayında kesin kapatıcam ben böyle taraflı yayın görmedim yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağustos ayında kesin kapatıcam ben böyle taraflı yayın görmedim yazıklar olsunTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
2 yılı geçti bu şike destekçisi kuruluşla bağımı kopartalı. ancak gel gör ki belli periyotlarla cep telefonuma sayın abonemiz şöyle kampanyalarımız var.. türünden mesajlar gönderiyorlar. geldik gidiyoruz hala daha peşimizi bırakmıyorlar ...
Yorum
-
Bugun anasayfalarında şoyle bir foto galeri çalışması yapmışlar
"Benfica,yıldızlarını satmasa nasıl muhteşem bir kadro olurdu" temalı bu çalışmada verilen 11'de forvete kim koyulmalıydı normalde?Benfica tarihinin en golcu yabancısı Cardozo mu yoksa Lima mı?Hangisini koymuşlar bilin bakalım?
Yani Cardozo'nun bize geldiği hafta durup dururken akıllarına boyle bir çalışma gelmiş ve Cardozo'yu yazmamışlar şu 11'e.Tesaduf mu bu şimdi?Arkadaş Higuain falan alınmış olur yerine de hadi anlarım yine,bu ne be?Bu nasıl bir çekememezlik,nasıl bir fbye yaranmacılık
Alenen soyleyemedikleri için çekemediklerini boyle ufak şark kurnazlıklarıyla karalamaya çalışıyorlar herhalde çakallar."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun anasayfalarında şoyle bir foto galeri çalışması yapmışlar
"Benfica,yıldızlarını satmasa nasıl muhteşem bir kadro olurdu" temalı bu çalışmada verilen 11'de forvete kim koyulmalıydı normalde?Benfica tarihinin en golcu yabancısı Cardozo mu yoksa Lima mı?Hangisini koymuşlar bilin bakalım?
Yani Cardozo'nun bize geldiği hafta durup dururken akıllarına boyle bir çalışma gelmiş ve Cardozo'yu yazmamışlar şu 11'e.Tesaduf mu bu şimdi?Arkadaş Higuain falan alınmış olur yerine de hadi anlarım yine,bu ne be?Bu nasıl bir çekememezlik,nasıl bir fbye yaranmacılık
Alenen soyleyemedikleri için çekemediklerini boyle ufak şark kurnazlıklarıyla karalamaya çalışıyorlar herhalde çakallar.
Cardozo, sadece Benfica'nın değil, Avrupa'nın en golcü oyuncuların başında gelir. yani senin anlayacağın, hayatta hiçbirşey tesatüf değildir!En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 13:08.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum