Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ağustos ayında kesin kapatıcam ben böyle taraflı yayın görmedim yazıklar olsun
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağustos ayında kesin kapatıcam ben böyle taraflı yayın görmedim yazıklar olsun
      Bugün ne yapılar abi ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sadece trabzonspor maçları için üyeliğimi devam ettiriyorum,böylece başka takımların özellikle istanbul takımlarının reklamını yapmıyorum maçlarınıda izlemiyorum.

Yorum

• burada bir kasit varmıdır sizce ??
          linkini de yazayım,
          Trabzonspor Taraftar Paketi burada! beIN Sports Trabzonspor taraftar paketi ile Süper Lig heyecanı yıldızlı taraftar paketlerinde. Kredi kartına özel TS taraftar paketi kampanyası hemen incele.

Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• 2 yılı geçti bu şike destekçisi kuruluşla bağımı kopartalı. ancak gel gör ki belli periyotlarla cep telefonuma sayın abonemiz şöyle kampanyalarımız var.. türünden mesajlar gönderiyorlar. geldik gidiyoruz hala daha peşimizi bırakmıyorlar ...

Yorum

• Çekilelim artık şu havuz sisteminden.
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Baskan once anadolu kulupler bjrliginin basina gelsin su 3 ist takiminida havuzda yapilan adaletsiZligide duzeltirir.

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Bugun anasayfalarında şoyle bir foto galeri çalışması yapmışlar

"Benfica,yıldızlarını satmasa nasıl muhteşem bir kadro olurdu" temalı bu çalışmada verilen 11'de forvete kim koyulmalıydı normalde?Benfica tarihinin en golcu yabancısı Cardozo mu yoksa Lima mı?Hangisini koymuşlar bilin bakalım?
                  Yani Cardozo'nun bize geldiği hafta durup dururken akıllarına boyle bir çalışma gelmiş ve Cardozo'yu yazmamışlar şu 11'e.Tesaduf mu bu şimdi?Arkadaş Higuain falan alınmış olur yerine de hadi anlarım yine,bu ne be?Bu nasıl bir çekememezlik,nasıl bir fbye yaranmacılık
                  Alenen soyleyemedikleri için çekemediklerini boyle ufak şark kurnazlıklarıyla karalamaya çalışıyorlar herhalde çakallar.
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugun anasayfalarında şoyle bir foto galeri çalışması yapmışlar

"Benfica,yıldızlarını satmasa nasıl muhteşem bir kadro olurdu" temalı bu çalışmada verilen 11'de forvete kim koyulmalıydı normalde?Benfica tarihinin en golcu yabancısı Cardozo mu yoksa Lima mı?Hangisini koymuşlar bilin bakalım?
                    Yani Cardozo'nun bize geldiği hafta durup dururken akıllarına boyle bir çalışma gelmiş ve Cardozo'yu yazmamışlar şu 11'e.Tesaduf mu bu şimdi?Arkadaş Higuain falan alınmış olur yerine de hadi anlarım yine,bu ne be?Bu nasıl bir çekememezlik,nasıl bir fbye yaranmacılık
                    Alenen soyleyemedikleri için çekemediklerini boyle ufak şark kurnazlıklarıyla karalamaya çalışıyorlar herhalde çakallar.

Cardozo, sadece Benfica'nın değil, Avrupa'nın en golcü oyuncuların başında gelir. yani senin anlayacağın, hayatta hiçbirşey tesatüf değildir!
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 13:08.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yükleniyor...
                    X