Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Maç Sonu Taraftarın sevincini neden Göstermiyorlar Bunun ne sebebi var çok merak ediyorum direk reklama girmek nedemek Oluyor ?
    O kadar para verdik reklam koymamız lazım diyorlar haklılar bu konuda reklamı da mecburen izleyen sayısının fazla olduğu bölümlerde koymaları gerekiyor .

Ayrıca o görüntüler kaydediliyor . Pazartesi günü programda yayınlanıyor , maçın öyküsü şeklinde .
    Twitter Adresim

Yorum

• Geçenlerde Hıncal Uluç NTV'deki programda güzel şeyler söyledi. Mesela "maç bitiminden sonra 'zart' reklam, maç sonu futbolcuların, taraftarların, teknik adamların ne yaptıklarını, yüz ifadelerini göremiyoruz hiç bir zaman..." dedi. "Zaten şifreli kanal, para ile yayın yapıyor, maç içerisindeki duygusallığın en yoğun yaşandığı maç sonlarını göremememiz ilginçtir" dedi. "Madem reklam koyacaksan o kadar para alma" gibilerinden bir şey söyledi ki çok doğru bence de. Hiç maç sonu izleyemiyoruz, kötü de olsa izleyelim. Bıktık reklamlardan.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçen hafta Semih'in penaltısı verilmedi dendi, gerçi Markus Merk buna itiraz etti ama dünyaca ünlü hakem hocası diye tanıttıkları bir şahsı işlerine gelmeyince dikkate almadılar. Neden? Çünkü önce faulu Semih yapıp kendine avantaj sağlamıştı, bunu demesi işlerine gelmedi, 3 maymun misali hakkı savunmadılar.

Bu hafta da Kazım'ın kırmızı kart pozisyonu

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Bütün medya ayağa kalktı bunun neresi kırmızı kart diye. Birincisi adam tabanla rakibinin bileğine basıyor. Kırabilir. Çok tehlikeli bir hareket. İster kasti yapsın, ister yapmasın, ister topa müdahele etmek isterken kaçırmış basmış olsun. Avrupa'da bunun rengi kırmızı. Dünyanın her yerinde kırmızı. Ama bilerek yapmadı... Ne yapayım bilerek yapmadıysa? Trabzonspor'a gelince o kadar çok zorlama yorumlar yapılıyor, diğer 3 İstanbul takımına dokunduğu anda o kadar mavi boncuk dağıtılıyor ki pes doğrusu diyorum!

Üstelik videoyu iyi inceleyin. Kazım basıyor sonra sanki bari bastım tam basayım diye 2. bir hamle yapıp ayağının tabanını Serkan'ın bileğine tam oturtuyor. Sonra da radyodan dinliyorum deniyor ki "Trabzonsporlular'ın en büyük sorunu şu: Medya hakkımızı yiyor. Yok öyle birşey.. Kazım'ın penaltısı tam kırmızı kart değil. Vicdanı olan hiçbir Trabzonsporlu buna kırmızı kartla çok alakalı diyemez"

İşte böyle böyle bilgisizce mi diyeyim, maksatla mı diyeyim ne diyeceğimi şaşırdım artık bu medyaya, kamuoyu yanıltılıyor, sonra da biz Trabzonspor'a karşı değiliz mavraları anlatmasınlar bize
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 09:53.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak'ın ofsayt diye kesilen pozisyonunda 3 kişi kaleci ile karşı karşıya kalacaktık, çizgi çekildi, Merk "ofsayt olmadığı görülüyor" dedi, "geçelim" dedi Şansal. Insua'nın çaprazdaki pozisyonunda ise, aynı mesafede ofsayt bozulmuş olmasına rağmen Şansal "ben maçı izlerken buna nasıl ofsayt çalındı anlamadım, sen anladın mı Mustafa?" dedi. Kuduruyorlar için için, ama böyle bir ortamda şampiyon olursak çok acı olacak bunlar için.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Kazım Serkan'ın ayağna bilerek basmadı ama bilerek de ayağını çekmedi.. Net kırmızı..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ya maçın spikerleri arkadaşlar ... o ne ya yerden yere vurdular takımı, yabancıları eskisi gibi değilmiş, sorumluluk almaktan kaçıyorlarmış, yorumu biz yaparız siz maçı sunun.. zaten stress yüklü herkes millete dahada stress yüklemek için işi çığırından çıkarıyorlar.
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• her şey bi yana,stüdyosu bordo mavi olan başka bir spor programı yok,,,biraz da tebrik etmek lazım
                En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 10:45.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Zafer şunları savunmak için illa bi yerden bişiler buluyorsun ya helal olsun sana
                  Sana bi ödül vermeleri lazım
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

her şey bi yana,stüdyosu bordo mavi olan başka bir spor programı yok,,,biraz da tebrik etmek lazım
                    gelecek haftaya ne mavi ne bordo birakir sansar
                    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

her şey bi yana,stüdyosu bordo mavi olan başka bir spor programı yok,,,biraz da tebrik etmek lazım
                      sen birde pazartesi gecesi futbol programini izle.
                      orda seyircilerin önlerinde 3 ezik takimin renklerinde 3 tane top var

yaparken ya 18 takiminkini yapacaksin yada hic

Yorum

• LICK TV'nin işi bu.

milyonlarca karıköylü dekoderleri iptal etmesin diye şu an feneri potada tutmak için elinden geleni yaptı LICK TV.

Paranın girdiği yere, ADALET zaten çok sonra veya zar zor girer veya daha da büyük bir ihtimalle hiç giremez.
                        Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Resmi yayıncılıktan resmi yalancılığa doğru hızla yol alan bu kurumla tüketici münasebetlerimi bir süre önce askıya aldım. Sebebi de kadrolu yorumcuları Sinan Engin'in tarafsız kalamamasından öte aleni Trabzonspor karşıtlığıydı.

Her türlü hakaretin kendisine az geleceğine inandığım bu şahıs, devre arasından Trabzonspor'un zorlu İstanbul deplasmanları olduğunu ve hepsinde takılacağını söylüyordu ekranlardan.

Şimdi soruyorum: Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetlerimizden sonra çıkıp "ben yanıldım, Trabzonpor beni cümle aleme rezil etti" diyebilecek mi?

Sadece bunu merak ediyorum.

Yoksa;

"Sorunlu diye damgaladığı Burak'ın her yanı kırılmış halde gösterdiği performanstan sonra ne düşünüyor" demeyeceğim.

"Ağır, bu ligde oynayamaz" dediği Glowacki için şimdilerde nelere hissettiğini umursamıyorum.

Sahi, 17'de 17 yapacak olan bir Beşiktaş vardı, ne oldu ona?

Çatla Sinan! Patla Sinan!

Trabzonspor'u ağzına alırken bir değil bin düşüneceksin!
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Resmi yayıncılıktan resmi yalancılığa doğru hızla yol alan bu kurumla tüketici münasebetlerimi bir süre önce askıya aldım. Sebebi de kadrolu yorumcuları Sinan Engin'in tarafsız kalamamasından öte aleni Trabzonspor karşıtlığıydı.

Her türlü hakaretin kendisine az geleceğine inandığım bu şahıs, devre arasından Trabzonspor'un zorlu İstanbul deplasmanları olduğunu ve hepsinde takılacağını söylüyordu ekranlardan.

Şimdi soruyorum: Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetlerimizden sonra çıkıp "ben yanıldım, Trabzonpor beni cümle aleme rezil etti" diyebilecek mi?

Sadece bunu merak ediyorum.

Yoksa;

"Sorunlu diye damgaladığı Burak'ın her yanı kırılmış halde gösterdiği performanstan sonra ne düşünüyor" demeyeceğim.

"Ağır, bu ligde oynayamaz" dediği Glowacki için şimdilerde nelere hissettiğini umursamıyorum.

Sahi, 17'de 17 yapacak olan bir Beşiktaş vardı, ne oldu ona?

Çatla Sinan! Patla Sinan!

Trabzonspor'u ağzına alırken bir değil bin düşüneceksin!
                            geçen sene fener maçından trabzonspor puan alsın kellemi keserim diyen gibi derse hiç şaşırmam, bak dediğim çıktı son dakika golleriyle zorla yendiler diye. diğerlerini zaten sormaya gerek bile yok renkdaş.
                            şimdi ne çatlıyodur istanbul basını
                            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                            NORTHERNER
                            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• sansal yine döktürmüs

...
                              Bünyamin Gezer'in Kazım'a gösterdiği kırmızı karta gelince... Aslantepe dolu olsaydı o kırmızıyı çekebilir miydi? Hiç sanmam... Sanki sarı olması gereken kartı kızarttı...
                              ...

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçen sene fener maçından trabzonspor puan alsın kellemi keserim diyen gibi derse hiç şaşırmam, bak dediğim çıktı son dakika golleriyle zorla yendiler diye. diğerlerini zaten sormaya gerek bile yok renkdaş.
                                şimdi ne çatlıyodur istanbul basını
                                Turgay Demir! Bu sene de ne yapsak övüyor (:

Hatta resmi sitemizde yazısı yayınlandı; sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X