Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DreamBox gibisi yoh.

Yorum

• Oyuna gelmeyin izlemeyin izletmeyin...
      Bordomavi.net

Yorum

• Üyesi olsun-olmasın aramızda ligtv'ye sempati besleyen bir kişi bile yok buna eminim.
        Ama ben bir şekilde üye olanları da anlayabiliyorum.
        Deplasman maçları olsun, dışarda maç izlemenin sıkıntısı olsun çok çeşitli haklı gerekçeleri var insanların.
        Ben de şahsen geçen sene kahvelerde küfür kıyamet altında maç izlemekten bıktım.
        Bu sene maddi durumum düzeldi kombine almak nasip oldu.Ama deplasman maçları benim için hala büyük sıkıntı.
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Deplasman maçlarını izleyecek yerim yok.Ne güzel...
          Allah kahretsin sizi pisligtv.

Yorum

• Ne yapacağım ben şimdi yarın? Kahvede izleyeceğiz mecbur.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bir de buraya yazayım esas yere belki cevap gelir. Üyliğimin ayın 3ünde sona ereceğini bildirmiştiler bugün açtığımda kart çalıştı, menü tuşuna gidince yayın birden yok oldu ve ondan sonra E16-4 hatası vermeye başladı. Üyelik tamamen iptal olmuş mudur? Müşteri hizmetlerini aradım teknik servise zarta zurta danışın diyor... Ne yapmalıyım üyelik durumumu net öğrenebilmek için???
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Erkekler de niye dert yanıyor anlamıyorum.Sizin kahveniz var,biz ne yapacağız

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erkekler de niye dert yanıyor anlamıyorum.Sizin kahveniz var,biz ne yapacağız
                  komşu eş dost?
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

Maçı izlemek isteyen bir şekilde izler o sorun değil de, 3 lira vereceğine 5 lira vermiş olacaksın dışarıda izlersen ve giden paranın büyük çoğunluğu yine aynı yere gitmiş olacak. Kârlı bir durum yok anlayacağın.

Yorum

Boşveerr..

Şampiyonlar ligine hazırlık maçı onlar.

Sen geç Startv karşısına gerçek maçları izle.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yapacağım ben şimdi yarın? Kahvede izleyeceğiz mecbur.
                        Ben Manisada izliyorum, hayde sende gel.

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden, Trabzonda bayanların da gidebileceği cafe tarzı yerlerde Digitürk yok mu ?

Yorum

• Keşke böyle olmasaydı.Keşke doğru dürüst bir yayıncılık ilkeleri olsaydı da hepimiz rahatça izleyebilseydik.
                          Mağdur olduk.
                          Cezalarını çekerler umarım fazlasıyla.

Recep abi,benim bulunduğum ilçede yok malesef.
                          Amcam sanırım ligtv almış.Bakalım artık orda izlerim.

Yorum

Keşke böyle olmasaydı.Keşke doğru dürüst bir yayıncılık ilkeleri olsaydı da hepimiz rahatça izleyebilseydik.
                            Mağdur olduk.
                            Cezalarını çekerler umarım fazlasıyla.

Recep abi,benim bulunduğum ilçede yok malesef.
                            Amcam sanırım ligtv almış.Bakalım artık orda izlerim.
                            Biz neyin protestosunu yapıyoruz anlamıyorum ki 1 giden yerden 2 gelirse adamlar aynı tas aynı hamam devam eder tabi. Naçizane tepkimizi gösterirken enayi yerine düştüğmüzü de düşünüyorum bazen, hiç organize olamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz neyin protestosunu yapıyoruz anlamıyorum ki 1 giden yerden 2 gelirse adamlar aynı tas aynı hamam devam eder tabi. Naçizane tepkimizi gösterirken enayi yerine düştüğmüzü de düşünüyorum bazen, hiç organize olamıyoruz.
                              Adam zaten almış.Benimle alakası yok.Verecek parası da çok.Yapacak bir şey de yok.

Yorum

Adam zaten almış.Benimle alakası yok.Verecek parası da çok.Yapacak bir şey de yok.
                                Kişisel algılaman için söylememiştim bunu, genel bir durumun sizin nezdinizde bir örneği oldu bu. Eğer ki tek ve kuvvetli bir sesle tepkimizi yansıtmış bulunsaydık birçok yerde haklılığımız karşılığını bulmuş olacaktı.
                                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 17:34.

Yorum

Yükleniyor...
                                X