Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Digi: İyi günler Gökçe bey

Digi: Peki çevrenizde kullanmak isteyen yakınlarınız varsa..
    Ben: Çevremde kullanmak isteyen yakınım yok, olanlara da iptal etmeleri için telkinde bulunuyorum zaten merak etmeyin.
    Digi(artık sinirli bir tonda ): Peki teşekkürler, iyi günler
    Ben: Oldu size de iyi günler, iyi çalışmalar

Yallah
    Gökçe abi bundan kurtuluşun yok 1ay daha seni aramaya devam edecekler.Bana aynısını yaptılar.Bence bir sonraki görüşmede neler söyleyeceğini düşün
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu iptal ettirme zevkini bende yaşamak istiyorum .
      benide arasınlar istiyorum. bende onlara sayayım yaptıkları çirkeflikleri istiyorum.
      sonra zevkle iptal edin demek istiyorum.
      ama üyeliğim yok.
      önce üye olup sonra iptal ettirsem nasıl olur
      Ahaha fikra gibi Bugun buna guldum bak aksam olmadan...

Sen en iyisi turkcell'le olan sozlesmeni iptal et, ne biliyim cok sinirliyim de kesin bu iste sizin de bir parmaginiz vardir de ve soyle bitir 'hepiniz birsiniz, benim de iptal edecek baska sozlesmem yok'.
      Futbol taraftardır!

Yorum

• dünkü basın toplantısını yayınlamayan lig tv bugün webtv üzerinden ücretsiz olarak aziz yıldırımın basın toplantısını veriyor herkes izlesin diye...

bunun adı açıkça saf belli etmektir(dünkü olayın üstüne cevaben)...üye değilim olsam arar bi güzel söverdim yeter da bende doldum artık arkadaş bu nedir ya...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Dunden beri ariyordum ulasMadim sonra online hizmetlerden geri donus yaptilar iptal edicem dedi sebebini sordu trqbzonspor dedim sonra dedi ben ligtvye ileteyim dedim yok ben iptal edicem dedi 3ay donduralim falan gerek yok iptal edin alin kutunuzu fAlan evde size ait. Bise gormek istemiyorum beyfendi ozaman su numaraya faks cekin 3 gune arariz sizi dedi falan eve gevince bide faks cekelim baya bir maerafli olacak ama tepkimizi gostermis olduk en azindan

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dunden beri ariyordum ulasMadim sonra online hizmetlerden geri donus yaptilar iptal edicem dedi sebebini sordu trqbzonspor dedim sonra dedi ben ligtvye ileteyim dedim yok ben iptal edicem dedi 3ay donduralim falan gerek yok iptal edin alin kutunuzu fAlan evde size ait. Bise gormek istemiyorum beyfendi ozaman su numaraya faks cekin 3 gune arariz sizi dedi falan eve gevince bide faks cekelim baya bir maerafli olacak ama tepkimizi gostermis olduk en azindan
            iptal ettirmemek için her şeyi yapıyorlar. aynıları banada yapıldı. ama faksı görüşmeden hemen sonra gönderdim.mutluyum huzurluyum. herkese tavsiye ederim
            twitter @hopeMit

Yorum

• bizim burda koyu Trabzonspor'lu olan abimiz lig tv sini iptal etti ve müşteri hizmetleri ile çok papaz oldum diyor adam bayağı dertli imiş bende ne yazikki yok lig tv

Yorum

• Ben eskişehirspor maçından sonra iptal ettim.
                İSTANBULU EZE EZE ,
                EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• bugün bilmemne avantaj paketi hakkında beni bilgilendirmek için arayan digitürk call center elemanına ben trabzonspor taraftarıyım diye başlayan çok güzel bir konuşma yaptım üstlerine iletir inşallah..

emenike fenerde haberini okurken telefonunun gelmesi çocuğun talihsizliği oldu, burnumdan soluyordum zaten
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• dün aradım iptal ettirdim, ne kadar tanıdığım varsa iptal ettiriyorum ve iptal ettirdiğimi de söyledim, artık istikrarlı ve devamlı bir tepki vermemiz gerekiyor.
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• bu sadece ipal ettirilmeyle olmaz. seneye lig tv trabzonda pretesto edilmeli. ağır bir şekilde
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Erkek olunca iptal etmek, ettirmek daha rahat elbet. Ya da bayan olup ailesinin yanında olup, bi baba, abi, amca, dayı ile maça gitme şansına sahip olanlar için zor bi iş olmasa gerek iptal ettirmek.

Bu koşulların ikisine de sahip olmayan biri olarak düşünüyorum epeydir.

Trabzonsporluluğumu sorgulamak haddi değil kimsenin. Lakin doğudayım. Tek başıma kalıyorum. Öğretmen evinde lig tv var. ekim,bilemedin kasıma kadar gittim diyelim. aralık dedi mi kar kış başlıyor burada. hava kararıyor. öğretmen evi ile evimin arası uzak.

En çok da Şenol Hocama yapılanı hazmedemiyorum. Ama ya iptal ettirip, aralık nisan arası olan, yani hemen hemen tüm maçlarımızı izlememeyi göze alacağım. Ki Trabzonsporlu biri olarak, maç izlememek tarifsiz bi duygu olmalı. Bunu istemiyorum.

Ki buna rağmen günlerdir iptal için arıyorum. Açan yok. Faks çekeyim dedim yazdıklarınızı okuduktan sonra.

Ama komple iptal etmek ve radyoda maç dinlememe totemi olan biri olarak tırnaklarımı kemirerek ekranın sağ üst köşesinde yazan skoru takip etmek de çok çekici gelmiyor açıkçası.

Sadece Trabzonspor maçlarını mı alsam..

Keşke biri benim yerime karar verip uygulasa.
                        En son 61viya tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 20:23.
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunların tek anladığı şey paradır... Arkadaşlar, en basitinden 1.000 kişi iptal ettirdiğini düşünün 50TLx1.000=50.000TL yani fena bir rakam değil... Zaten Karamehmet ekonomik krizde, Showtv'yi yakında satar ya da Turkcell'i...

Dıgıturk şampiyonluğumuzun bana göre kaçmasının en büyük nedenidir. Adamlar onca para verdiler yayın ihalesine, dar boğazdalar ve fenerin şampiyon olması için resmen bu yarışa kendilerince müdahele ettiler.

Marcus Merk, bile son haftalardaki yorumlarını güçten yana kullanmaya başladı.Bilmem dikkatinizi çekti mi?

Üyeliğimi şimdilik iptal ettiremiyorum. Onun daha sözleşmesinin bitmesine çok var. Eğer iptal ettirisem, seyretmediğim sezonunda parasını istiyor çakallar...

markusuda artik kaybettik ben haftalar once yazmistim, ben uyeligimi iptal etsem ne yazarki yurtdisinda kaliyorum bir senelik aboneyi pesin odedim zaten, parayi da geri vermiceklerine gore, 12ci ayi beklemek zorundayim, yada bende simdi bir fax cekim 12 ci ayda uyeligimiz iptal edilsin yazarim ,
                          Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunların tek anladığı şey paradır... Arkadaşlar, en basitinden 1.000 kişi iptal ettirdiğini düşünün 50TLx1.000=50.000TL yani fena bir rakam değil... Zaten Karamehmet ekonomik krizde, Showtv'yi yakında satar ya da Turkcell'i...

Dıgıturk şampiyonluğumuzun bana göre kaçmasının en büyük nedenidir. Adamlar onca para verdiler yayın ihalesine, dar boğazdalar ve fenerin şampiyon olması için resmen bu yarışa kendilerince müdahele ettiler.

Marcus Merk, bile son haftalardaki yorumlarını güçten yana kullanmaya başladı.Bilmem dikkatinizi çekti mi?

Üyeliğimi şimdilik iptal ettiremiyorum. Onun daha sözleşmesinin bitmesine çok var. Eğer iptal ettirisem, seyretmediğim sezonunda parasını istiyor çakallar...

Aynen Hincal söyledi zaten verdikleri paralar icin Feneri yarisin icinde tuttular ve sampiyon yaptilar.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• kapattırın dream box gibi kaçak seyredin... hem mahrum kalmayın hemde onlara faydanız olmasın...
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kapattırın dream box gibi kaçak seyredin... hem mahrum kalmayın hemde onlara faydanız olmasın...
                                Katılıyorum.
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X