Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neden hala herkes üyeliğini iptal ettirmez anlayamıyorum...
    bulunduğum yerde trabzonsporlu yok denecek kadar az.. kahvede fb lilerin içinde maç izlemek çok zor oluyor.... maçları rahat rahat izlemek için lig tv aldım.... ama dayanamıyorum bu yaptıklarına... bu gidişle kapatırım...

Yorum

• ben Pİslig tv nin yaptıklarına dayanmayıp iptal ettirmiştim digiturk aboneliğimi. Trabzonspor'u ve taraftarını bu kadar hiçe sayan bir kanalı izlemek istemiyorum. Maç yayınına gelince evde izlenebilir ufak bir araştırmayla. Allah bundan sonra hiç bir para mı digiturke nasip etmesin. Çünkü bu haliyle benim paramı haketmiyorlar istanbul yalamaları.

Yorum

• her türlü evde izlenir
        Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Lig tv,iki-üç yıl önce maçlarımızı bile yayınlamıyor sebebini ise şampiyonluğa oynamamamız olarak gösteriyordu.Yeni dönemde her takımın maçı yayınlanıyor ama Gs nedense şampiyonluk yarışındaymış gibi muamele görüyor.Dün gece Şansal" elbirliğiyle o koca çınarı kaldıralım" gibi laflar etti Gs için.Aynı programın büyük bir bölümü Gs konuşuldu.

Ben Gsnin bu kadar konuşulmasını anlıyorum.Sonuçta büyük camia milyonlarca insanın merak ettiği bir takım.Benim anlamadığım bizim gibi bir camiayı kötü sonuçlar alıyoruz diye yok saymış olmalarıydı..Bu sene bunlara bi tokat daha lazım.Geçen yıl attık bi tane tam anlamadılar.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligtv ana sayfada 'Deplasman Fatihi' haberi var.Fenerbahçe deplasman fatihi imiş.
            HABER BURADA

PUAN DURUMU BURADA

Nasıl sinirlendiriyorlar adamı şunlara bak sen yaa...
            Kim ne diyebilir şu manzaraya.
            Allah sizi bildiği gibi yapsın PisLigTV
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şunu göz ardı etmeyelim. 30 milyonluk bir taraftar yapısı söz konusu. 25 bin kombine satıyor.
              Lig Tv üyeliğinin bu yıl ki oranı %40
              Fenerbahçeyi poh pohlamak zorundalar. Ekonomik göstergeler nedeni ile.

Trabzonspor ise 7-8 milyonluk bir taraftar kitkesi söz konusu. Kombine sayısı 14 bin.
              Lig Tv üyeliğinin bu yıl ki oranı %15

1-2 yıl üst üste şampiyon olursak şaftlarına kayar. Batarlar.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Berlin-Ts-61-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakalim iki hafta sonra lig tv hangi maci canli olarak verecek ?

Liderin macinimi (Trabzonspor, insallah)
                yoksa ikincinin macini mi (fenerbahce)
                maçlar aynı saatte olunca farklı kanallardan veriliyor. lakin o zaman da vay onun maçı lig tv den verildi vay bizimki spormax ten verildi; vay onun spikeri şuydu vay bizimki buydu gibi garip davranışlar da oluyor vesselam.
                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şunu göz ardı etmeyelim. 30 milyonluk bir taraftar yapısı söz konusu. 25 bin kombine satıyor.
                  Lig Tv üyeliğinin bu yıl ki oranı %40
                  Fenerbahçeyi poh pohlamak zorundalar. Ekonomik göstergeler nedeni ile.

Trabzonspor ise 7-8 milyonluk bir taraftar kitkesi söz konusu. Kombine sayısı 14 bin.
                  Lig Tv üyeliğinin bu yıl ki oranı %15

1-2 yıl üst üste şampiyon olursak şaftlarına kayar. Batarlar.
                  Paranın girdiği yerde Adalet aranmaz, böyle adına satış stratejisi denen ahlaksızlıklar aranır. Normal bir durum.
                  Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Şansal diyor ki "el birliğiyle galatasarayı yukarıya çekelim"... E tamam çekelim de, onu yerine hangi takım aşağıya itilecek? Olmaz ya, gs küme düşme hattının altına düşse, galatasarayı yukarı çekmek için kimi feda edeceğiz, niye feda edeceğiz?..
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şansal diyor ki "el birliğiyle galatasarayı yukarıya çekelim"... E tamam çekelim de, onu yerine hangi takım aşağıya itilecek? Olmaz ya, gs küme düşme hattının altına düşse, galatasarayı yukarı çekmek için kimi feda edeceğiz, niye feda edeceğiz?..
                      Çok umrumda değil gs ama sen böyle dedin diye bende birşeyler yazmak istedim.

Galatasaray'ın ayağa kalkmasının yolu kendisinde, başkasını aşağı çekmesine gerek yok. şansalın bu lafını oraya yormak bence yersiz.

Galatasaray'ın kadrosu şu an Biz, şikebahçe ve beşiktaş hariç diğerlerinden aşağı değil, oynadığı oyun da öyle. Galatasaray'ın kadrosunun yeri kesinlikle 14.cülük değil.

Problemleri hedefsiz olmaları, hedefin yoksa motive olamazsın, motive olamazsan kazanamazsın.
                      En son Halmanli tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 23:35.
                      Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Paranın girdiği yerde Adalet aranmaz, böyle adına satış stratejisi denen ahlaksızlıklar aranır. Normal bir durum.
                        buna katılmıyorum trabzon şampiyon olsun ligtv tarafsız olsun fenerden çok abonesi olur bundan eminim. şu anki haliyle bayağıda fazla varmış

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buna katılmıyorum trabzon şampiyon olsun ligtv tarafsız olsun fenerden çok abonesi olur bundan eminim. şu anki haliyle bayağıda fazla varmış
                          Olabilir kardeş, senin düşüncendir. Bana göre de Yayıncı kuruluş o verdiği 300 küsur milyon dolarları bir şekilde çıkaracak.

gs'lılar koptu, bjk'lılar koptu üstüne bir de fenerliler kopsaydı olmazdı onlar için, ayarladılar işlerini görüldüğü gibi.

Yorum

• en iyi yapacagimiz sey havuzdan cikip yayin haklarimizi baska eli ayagi düzgün bir tv ye devretmek samiyorum zarar edecegimizi biz büyük camiayiz türkiyede oldugu kadar avrupadada yeterli taraftari var.... baskan neden böyle birsey düsünmez acaba....

Yorum

• kimse bizden konuşmasın 22 Mayıs 2011 o zaman bütün dünya bizden konuşacak allahın izni ile
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• 2 sene önce lıg tvde melih şendılın salı aksamları sunduğu proğram vardı.tabı yorumcular fb gs'li.bızden pek konusmuyorlardı her zamankı gibı.ıcımden geldı mesaj attım dedımki;melih bey Trabzonspordan bahsetmek neden zorunuza gıdıyor,ama merak etmeyın 2-3 sene sonra şampiyonluklara ambargo koyacağız ıstanbul takımları 2015 yılına kadar şampiyonluğu unutacak...aynen bu mesajımi okudu,stüdyoda kahpe bır kahkaha sesı yükseldı alaycı tavırla,melıh ınsallah olursunuz deyıp geçıştirmişti.bır kac aydir süreklı melıhe mesaj atıyorum sıtelerınden.hatırlatıyorum.ama bır türlü cevap vermıyor. sanırım kapak olmaya baslamısızdır değilmi melıh şendıl?

Yorum

Yükleniyor...
                                X