Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elveda LigTv!

Dün üyelikten cikisimi vermis bulunmaktayim. Eger sampiyonluklar adil olmayacaksa, ben niye para veripte seyredeyim!

Fener lider oldu diye zevkten dört köse oldular. Markus un uzun zamandan beri Trabzon aleyhine, Fener in lehine konusmasi.

Kendileri calsin, kendileri oynasinlar artik!

Eskiden Büyükaa gercekten tarafsiz idi. Degisebildigine hayret ediyorum.

Yorum

• Lig tv nin taraflı yayını yanlarına kalmamalırıdır yönetim ve taraftarlar gerekeni yapmalıdır.

Yorum

• hahaha LigTV cocuk mu kandiriyorsun? ''Bilgisayarim calismadi ondan dolayi mesajlari alamiyorum. Son gelen mesajlari okuyorum: Fenerbahce cephesinden .....''
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak 2011sampiyonuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elveda LigTv!

Dün üyelikten cikisimi vermis bulunmaktayim. Eger sampiyonluklar adil olmayacaksa, ben niye para veripte seyredeyim!

Fener lider oldu diye zevkten dört köse oldular. Markus un uzun zamandan beri Trabzon aleyhine, Fener in lehine konusmasi.

Kendileri calsin, kendileri oynasinlar artik!

Eskiden Büyükaa gercekten tarafsiz idi. Degisebildigine hayret ediyorum.
          Kardeşim askere gittiği için geçen gün annemin evindeki digitürkü tv yi iptal ettirdim
          müşteri temsilcisi istersen yayın hakkını size verelim veya başka arkadaşınıza devredebilirsiniz dedi bende TRABZONSPOR a karşı yanlı yayınınızdan dolayı almıyorum dedim. hem sözlü söyledim kayda geçti hem fax çektim
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Gece bir haberlere bakayım dedim iyice dellendim. Hıncal Uluç akşam az bile söyledi FBTV'den farkları yok diye. Neymiş efendim Andre Santos'un doğum günüymüş. Utanmasalar canlı yayınlayacaklar. Üstüne bir de doğum günü diye özel klip yapmışlar. Alex 100.golü atar özel forma hediye ederler. Yine FB'nin 3000.golünü atar ayrı bir forma hediye ederler. Size mi kaldı sanki Allah Allah. Can Karyağdı'da Umut gol atacak diye 2 aydır elinde 100 numaralı formayla geziyordur kesin...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• lig tv rezilligi

Bu basligi kilitleyebilirsiniz silebilirsiniz istediginizi yapabilirsiniz sorun degil de, bir kaç kelime yazmak istedim yeni baslik açarak, çünkü anladigim kadariyla bazi konulara deginmekte çekiniyoruz malesef.... ve baslik açmadan da dikkat çekmeyecek sanirim.....
              konu : lig tvnin rezil ve tarafli yayini

1. Burak'in burununda 2 kirik tespit edilmis, nasil kirildi ne oldu ne bitti bilmiyoruz, neden ? su kadar kameramiz var su kadar açimiz var söyle yayincilik yapiyoruz söyle sartlarda mükemmel is çikartiyoruz diye övünen lig tv, burun kiran bir müdahaleyi neden göstermez bunun açiklamasini istiyorum...

2. hilbert denen usta kasapin Glowacki'nin ayagini kasten ezdigini 1 kere tekrar eden lig tv, neden sonradan maraton adli programda bunu göstermedi ?? gündüz saatinde kimsenin izlemedigi anda Sinan Engin lafini etti kirmizi kart dedi, neye yarar ???

3. Cale'ye yapilan hareket nedir ?? kimse lafini etti mi ??

4. ilk yari çift ayak dalan guti sari kart görmezken (ki dogrudur topa dokundu kirmiziya gerek yok) ayni hareketin daha hafifini ve çift ayakli olmayanini yapan ve oyuna yeni giren Ceyhun neden sari kart görüyor ?? ((basindan ses yok tabii))

5. neden bu yayinci kurulus sadece Giray'in Ismail'e yaptigi hareketi zirt pirt gösteriyor ?? niyetleri kötü ve bozuk bunlarin, bariz bir sekilde belli bu, açik, hiç süphe yok ((( faul + sari görmeliydi Giray çünkü topa dokundu, yani kirmiziya gerek yok, ama neden sadece bu olay gösteriliyor hep?? )))

6. neden Serkan'in ilk sarisina dogru diyenler, dün Gençlerbirligi fb karsilasmasinda sari karti olan andre santos'un Serkan'in yaptigi hareketin aynisini yaptiginda 2.saridan atilmiyor ve bundan kimse ama kiiimmse agizini açmiyor ?? yayinci kurulus nerede ??? markus nerede ??

eksik olan olaylar da vardir ama gözüme çarpan ve akilimda kalanlar bunlar degerli renkdaslarim, yanlisim varsa düzeltin, yoksa eger sadece okumaniz yeterlidir, hiç ama hiç kimse cevap vermesin umurumda degil, ama yeter ki okuyun yeter ki o-ku-yun .
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• alkis... lutfen kapatmayin bu basligi..
                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• spikerlerin rakip takımın topcusunda top oldunda avazı cıkdı kadar bagırması yandaslın bir gösterkesi bizim işimiz zor engel cok ama bu duruşu sürdürsünler onlar benim için şampıyon olmuşdur bu iş eurovizyondaki şarkı yarşımasına döndü herkes kendi adamına oy verio

Yorum

• Bu konudaki mesajlar LigTv başlığına taşınacaktır.
                    Direk silinmez başlık
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk okula gitmiyon mu renktaş sen yoksa tatil mi oldu kardan dolayı
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• F.Bli bir yazar ama ne yazıyor dikkat edin

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Canberk okula gitmiyon mu renktaş sen yoksa tatil mi oldu kardan dolayı
                          Yok raporluyum ben ççç
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Belki yel değirmenleriyle savaşan Don Kişotluk bizimkisi ama Digiturk üyeliğimi iptal ettirdim. Sebep olarak da Lig Tv'nin futbol, Spormax'in de basketbol yayınlarında resmi yayıncı kuruluş sıfatının aksine taraflı yayın yapmasını gösterdim.

Trabzonspor için hayırlı olsun.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dün akşam NTV Spordaki spor programındaki Hıncal Uluçun yorumlarını izlemenizi isterdim.Adama helal olsun dedim.Lig tv yi öyle bir eleştirdiki sormayın.Lig tv dedi fenerbahçenin partizanlığını yapıyor her maçta aynı dedi.Gençlerbahçe maçındaki ofsayt pozisyonuna hiç yorumları bile olmadı ama maç içindeki her pozisyona yok fenere faul verilmeliydi yok fenere penaltı verilmeliydi yok fenere şu verilmeliydi falan filan...İzleyen herkezi etkilemek için ve fenerbehçeyi şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar dedi.Eeee Hıncal Uluç bile çözmüş olayı....

Yorum

• Hıncal akıllı adama abi

Yorum

Yükleniyor...
                                X