Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz kalbur üstü golcü alsaydı Tekke, kesin çıkarlar derdim... gerçi yine iyi gidiyorlar Altay'ı yeneceklerine çok olasılık vermiyordum berâberlik bekliyordum...
    İstanbul takımı ama salak sapalak takımlar geleceğine onlar gelsin... yok adanademir yok zurna hadi bakın işinize 8 kişi de kalsa yenermiş bizi he... eşşooleşekler
    Giresun'un ilk 3 yapacak kadrosu bile yok bence ama herifler durdurulamıyor

Samsun'un önündeki tek engel ise hocaları Ertuğrul'dur... çıkaramayacak takımı
    Giresunspor takım oyununun bireysel performansla ilerleyen takımların nasıl önünde olabileceğinin şu günlerdeki en somut örneği. Takım 8 haftadır gol yemeden kazanıyor ve bireysel olarak bakarsak ilk 11'de sadece 3-4 oyuncuyu alıp diğer zirve takımlarına koyarsın. Ama takım halinde gayet başarılılar. Transfer yasakları olduğundan devre arası transfer yapamadılar. Uzun vadede, rotasyon darlığı sıkıntı çıkarabilir takım için.

Samsunspor konusuna gelirsek Ertuğrul Sağlam hakkında aynı düşüncede değilim. Şuan onların en belirgin eksikliği bitirici bir golcü. Kadro kalitesi olarak şampiyonluğu hak eden birinci takım bence. Gökhan Karadeniz, Djedje, Yasin Öztekin, Hamroun, Mücahit ve Coureur ile kadroyu genişlettiler. Bence çıkacak Samsunspor.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giresunspor takım oyununun bireysel performansla ilerleyen takımların nasıl önünde olabileceğinin şu günlerdeki en somut örneği. Takım 8 haftadır gol yemeden kazanıyor ve bireysel olarak bakarsak ilk 11'de sadece 3-4 oyuncuyu alıp diğer zirve takımlarına koyarsın. Ama takım halinde gayet başarılılar. Transfer yasakları olduğundan devre arası transfer yapamadılar. Uzun vadede, rotasyon darlığı sıkıntı çıkarabilir takım için.

Samsunspor konusuna gelirsek Ertuğrul Sağlam hakkında aynı düşüncede değilim. Şuan onların en belirgin eksikliği bitirici bir golcü. Kadro kalitesi olarak şampiyonluğu hak eden birinci takım bence. Gökhan Karadeniz, Djedje, Yasin Öztekin, Hamroun, Mücahit ve Coureur ile kadroyu genişlettiler. Bence çıkacak Samsunspor.
      Kadro olarak evet ama oyun olarak iyi değil bence Samsun... son maçta üstünlük kuramadılar, Canbaz yetti onları zorlamaya...
      Ertuğrul yanlış değişiklikler yapıyor... Nadir kötü, Coureur 11 oynamalı bence.. 20dk sahaya at haydi kurtar bizi diyerek Coureur de çöp olur...
      Yoksa kadro olarak açık ara, şu an über ligimizde alt sıralarda hattâ ortalarda olan takımlarda rahat oynar Yasin Djedje Hamroun Gökhan

Erkan Zengin'i Samsun ya da İstanbulspor alsaydı fark yaratırdı, Tuzla'yı çıkaracak hâli yok fenâ kadroları olmasa da sanmıyorum çıkabileceklerini

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]20116[/ATTACH]
        “Kamuoyunun dikkatine; Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında Bursaspor Kulübünün altyapısında yetişen Ali Akman’ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Bursaspor Yönetim Kurulu.”

Nerdeydiniz geçen sene veya sene başı? Aynen aynen 18 yaşında bir "çocuk" diye son güne kadar bekleyin "hallederiz yaaaaa" diyerekten kulak arkası edin sonra o gün geldiğinde bir de çocuğun geleceğine mani olun. Çocuk da önüne çıkan fırsatları tepsin yani? Oldu

Çok ciddi ve çok ilginç bir karar gerçekten. Böyle reaksiyonlar beni çok itiyor

Yorum

“Kamuoyunun dikkatine; Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında Bursaspor Kulübünün altyapısında yetişen Ali Akman’ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Bursaspor Yönetim Kurulu.”

Nerdeydiniz geçen sene veya sene başı? Aynen aynen 18 yaşında bir "çocuk" diye son güne kadar bekleyin "hallederiz yaaaaa" diyerekten kulak arkası edin sonra o gün geldiğinde bir de çocuğun geleceğine mani olun. Çocuk da önüne çıkan fırsatları tepsin yani? Oldu

Çok ciddi ve çok ilginç bir karar gerçekten. Böyle reaksiyonlar beni çok itiyor
          Rezil bir yönetim. Daha dün beinsportsta sportif direktörleri kadro dışı bırakma gibi bir planımız yok terinin son damlasına kadar savaşacak demişti. Helal olsun adamlara demiştim ama bugün kadro dışı bırakmışlar ve daha da kötüsü bunu "etik dışı" davranıştan dolayı yapmışlar.

Ayhan Akman sezon başında gelen teklifin kabul edilmediğini şu anda asgari maaş aldığını söylemiş. Yazık gerçekten.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Tekkeyi ne kadar sevsem de lige bi İstanbul takimi daha çıkmamalı yeter abi ya. Adamlar deplasmanlarin yarisina otobüsle gidecek neredeyse biz her yere uçakla gidiyoruz uzak mesafe yol yorgunluğu vs. Bugün Hatay macindan sonra Erol çıkmış seyahat yaptiklari icin ağlıyordu adamlar o kadar alışmış ki İstanbul dışına çıkmamaya, bazen 5-6 hafta üst üste İstanbul dışına çıkmıyorlar. Samsun ve Giresun cikar umarim bizim de artik yakib deplasmanlar (İstanbullulara uzak) ihtiyacimiz var. Ve umarim Akbil, Kasımpaşa ve Karagumruk düşer.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tekkeyi ne kadar sevsem de lige bi İstanbul takimi daha çıkmamalı yeter abi ya. Adamlar deplasmanlarin yarisina otobüsle gidecek neredeyse biz her yere uçakla gidiyoruz uzak mesafe yol yorgunluğu vs. Bugün Hatay macindan sonra Erol çıkmış seyahat yaptiklari icin ağlıyordu adamlar o kadar alışmış ki İstanbul dışına çıkmamaya, bazen 5-6 hafta üst üste İstanbul dışına çıkmıyorlar. Samsun ve Giresun cikar umarim bizim de artik yakib deplasmanlar (İstanbullulara uzak) ihtiyacimiz var. Ve umarim Akbil, Kasımpaşa ve Karagumruk düşer.
              Samsun ve Giresun cıkacagına istanbulspor cıksın daha iyi. İki il de Trabzon düşmanının önde gideni. İstanbulspor, başak, kasımpaşa falan daha hayırlı olur bizim için

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Samsun ve Giresun cıkacagına istanbulspor cıksın daha iyi. İki il de Trabzon düşmanının önde gideni. İstanbulspor, başak, kasımpaşa falan daha hayırlı olur bizim için
                Yav yemişim onlarin düşmanlıklarını yakın deplasman olsun yeter. Rize de bize düşman bak her sene 6 puan garanti onlar da öyle olacak zaten.

Yorum

• Valla aralarimizda skinti da olsa, Rize yeri geliyor bizden çok digerlerine çelme takiyor, 1 2 sezon önce gördük bunlari, dogruya dogru... Samsun'da da var o olay, cücüslere verelim falan olmaz onlarda.... ama Giresun ? aman aman hiç istemem çikmalarini, az olan taraftarlarindan tut berbat baskan ve yöneticilerine kadar, tamâmen bize düsman tamâmen cücüs yalakasilar... fb kupada deplasmana bunlara gelirken sehri aziz yildirim pisligine hîbe etmedikleri kalmisti...

Yorum

Valla aralarimizda skinti da olsa, Rize yeri geliyor bizden çok digerlerine çelme takiyor, 1 2 sezon önce gördük bunlari, dogruya dogru... Samsun'da da var o olay, cücüslere verelim falan olmaz onlarda.... ama Giresun ? aman aman hiç istemem çikmalarini, az olan taraftarlarindan tut berbat baskan ve yöneticilerine kadar, tamâmen bize düsman tamâmen cücüs yalakasilar... fb kupada deplasmana bunlara gelirken sehri aziz yildirim pisligine hîbe etmedikleri kalmisti...
                    Sefer bir Rizeli olarak üzülerek karşı çıkıyorum bu değerlendirmeye. En ufak faydası yok bize, fb sempatizanı oldukları için gs maçlarında biraz daha gayretli oynanıyor o kadar. He içeride dışarda tokatlıyoruz o ayrı. Rize'de Rizelilerden küfür yedim bir Rizeli olarak aşlskdşasjdkşa.

Fb vs Rizespor:

Bjk vs Rizespor:

Gs vs Rizespor:
                    ( ゚д゚)

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]

tabloya bakinca ilginç olan en çok bjkye puan vermeleri ama Rizeli kartallar meshurdur ki gerçekten azimsanmayacak kadar bjkli Rizeli var, Samsun'daki Rizeliler'in çogu bjkli, Rize'de de çok var... Giresun da ayni... ama hep fb gs ile özdeslesir Rize çünkü zenginleri onlari tutuyor, Giresun böyle bilinmez çünkü pek taninmis Giresunlu yok varsa da bizi tutuyor, oysa isin asli öyle degil... Rize antipatikse Giresun en az o kadar antipatiktir bize düsmanlik ve Istanbul seviciligi konusunda...

bir de o fbyi yendikleri 3-0'lik maç efsoydu yaa, aklimda hep o kaldigi için fbye çelme taktiklari aklima geliyor hep )) ben Rize'yi severim, 1 kültür 2 sehir

Yorum

[MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]

tabloya bakinca ilginç olan en çok bjkye puan vermeleri ama Rizeli kartallar meshurdur ki gerçekten azimsanmayacak kadar bjkli Rizeli var, Samsun'daki Rizeliler'in çogu bjkli, Rize'de de çok var... Giresun da ayni... ama hep fb gs ile özdeslesir Rize çünkü zenginleri onlari tutuyor, Giresun böyle bilinmez çünkü pek taninmis Giresunlu yok varsa da bizi tutuyor, oysa isin asli öyle degil... Rize antipatikse Giresun en az o kadar antipatiktir bize düsmanlik ve Istanbul seviciligi konusunda...

bir de o fbyi yendikleri 3-0'lik maç efsoydu yaa, aklimda hep o kaldigi için fbye çelme taktiklari aklima geliyor hep )) ben Rize'yi severim, 1 kültür 2 sehir
                        Bjk rahat geçiyor nedense genelde. Biz de fena sayılmayız hani

Bu Hasan Kartal'ın fb aşkı yüzünden kulüpten soğudum iyice. Umarım bir an önce gider de en azından maçları keyifle izlerim. Gerçi Sumudica var şimdi, fena olmaz maçlar.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• He ya bu Rize baskani gsye karsi tamam iyi tavir yapiyor ben onu çok elestirmem ama aynisini fbye yapmiyorsan isin içinde mokluk var o zaman....

Yorum

[ATTACH=CONFIG]20116[/ATTACH]
                            Abdüşün böyle gittiğini düşünsenize veya Uğurcanın..çıldırırdım..

bide bizim çocuklara bu gözle bakın..Adamoğlu adamdır bizimkiler..
                            ne paraya ses çıkarır..ne eleştirilere..

böyle iş olmaz abiii..mutlaka bursasporun falan yöneticileri hatalıdır ama bu da yapılmaz..
                            seni bu hale getiren kulüpse kulübe kazandıracaksın vefalı olacaksın..Ayhan neydiki yeğeni ne olsun..
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle iş olmaz abiii..mutlaka bursasporun falan yöneticileri hatalıdır ama bu da yapılmaz..
                              seni bu hale getiren kulüpse kulübe kazandıracaksın vefalı olacaksın..Ayhan neydiki yeğeni ne olsun..
                              Tabi ki düşünmez olur muyum? Öncelikle oyuncu hakettiği muameleyi görüyor mu veya görmüş mü süreçte diye bi bakarım. Ali özelinde süreç ertelenmiş yeterince üzerinde durulmamış duruyor. Bir sebep

Benim ikinci kıstasım da oyuncunun hayalinin ne olduğu ve bunun için ne yaptığıdır. Gözümde oyuncum istanbul'a gitmek için toxic'lik yapıyorsa kaçak yurt dışına hayallerinin peşine gitmek için çabalıyorsa canım ciğerim yolu açık olsundur. Halihazırda bir gençten türkiye 1. liginden ve yine halihazırda bundesliga 4.süne şu şartlarda transfer olma şansı bulmuşken yaptığı aksi bi hamleyle pazarlık masası unsuru olmasını beklemeyin. Takım gözüyle bakıyosunuz oyuncu gözünden de bakmak lazım biraz

Bursaspor için üzülebilirim para kazanma ihtimalleri vardı ama kendi ihmalkarlıkları süreci buraya getirdi gibi gözüküyor dışardan. Bu çocuk yarım dönemlik performansıyla iyice dikkat çekti geçen seneden önlemi alınmalıydı. Bizim çocukların tff hesabından incelediğim kadarıyla sözleşmelerini hiç açıkta bırakmamayı çalışmışız. Evet üzücü bir durum geneline bakıldığında ama çocuğun geleceğiyle de oynamaya gerek yok gibi duruyor bu incelemeleren sonra

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben sportif direktörünü dinledim. Bu süreçte önceki yönetim hatalı, çocuğu Vakıfköye göndermek istediler falan diyor. Bir önceki yönetim dediği de 6-7 ay önce gitti. Bu çocuk iki sene önce 1. ligde oynamaya başladı. Bu sene de golleri sıralamaya başladı. İş işten geçtikten sonra açık sözleşme verdik, serbest kalma bedelini sen belirle dedik kabul etmedi diyerek suçu topçunun üzerine yıktılar. Kimse yönetimi suçlamıyor şu anda. Herkes topçuya saydırıyor.

Bizle bağdaştırırsak Yusuf'u Samsun'a göndermeye çalıştık, şansa bir defa oynadı a bu çocuk baya kaliteliymiş dedik. O ara da sözleşmesinin son senesi olsaydı, yurt dışından talipleri olsaydı mesela ben Yusuf'a sen de amma vefasız çıktın diyemezdim. Kaldı burada Ali Akman sözleşme yenilemeyeceğini, yurt dışında oynamak istediğini söylemiş yönetime. Yani Selçuk gibi sene sonu görüşelim, sene sonu imzalarız falan diyerek oyalamıyor. Sene başında gelen teklifi reddeden de bunlar. Bir garip transfer. Bile bile lades. Güya üç yıldır uğraşıyorlarmış, bakanlar başkanlar devreye girmiş imzalamıyormuş. Bu yaşta topçunun 1 sezon oynamaması bile ciddi kayıp, ya imzala ya oynamazsın der imzalatırdılar zamanında isteseler.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim