Altay Bizim Maçtaki Gibi Oynarsa .. Kontralarla Play Offtan Cıkılır Ama İlk İki Rize Konya Olcak Sanırım ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şu an Bank Asya'dan kesin çıkacak takım sanırım Konyaspor'dur. Bunun dışında hiçbir takımın çıkması hakkında peşin hükümlü olamıyorum. Ama Altay şampiyonluk mücadelesi yaptığı takımlardan böyle deplasmanlarda 1'er puan koparırsa, ikinci yarı yapacağı çıkışla ipi göğüsler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bucaspor Teknik Direktörü Kılıç İstifa Etti..
1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Kemal Kılıç görevinden istifa etti. Kılıç istifa gerekçesini 'motive olamamakla' açıkladı.
Kemal Kılıç, Türkiye Kupası'nda bu akşam Bucaspor'un Sakaryaspor ile yaptığı maçın ardından gelen istifa kararını hafta başında aldığını, bundan yönetimin de haberi olduğunu söyledi.
Bucaspor'a Türkiye Kupası'ndaki maçında veda etmek istediğini belirten Kılıç, şöyle konuştu:
''Motive olamadığım bir ortamda takıma zarar vermemek için bu kararı aldım. Kararımın takımın lehinde olacağını ve gereken yararı sağlayacağını düşünüyorum. Devam etmem halinde motive olamadığım için kulübe zararım dokunabilirdi. Kulüpte inanılmaz bir idari boşluk var. Maalesef durum bu. Kongre kararı almaları da bunu gösteriyor. Bu karardan dolayı kimseyi suçlamak istemiyorum. Yönetim kurulunu asla suçlamak istemiyorum. Onlar da iyiniyetliler. Bu kararı almama yönelik herhangi bir zorlamaları olmadı. Çok sevdiğim bir camia. Saygı duyduğum insanlar var.''
Bucaspor'un iyi bir takım olduğunu, son haftalarda puanlar yitirmesine karşın ligde ve kupada yoluna devam ettiğini ifade eden Kılıç, ''Takıma güveniyorum. Bucaspor'un şampiyon olmasını kalpten diliyorum. Bunu başarırlarsa, bunda az da olsa benim de payım olacağı için mutluluk duyarım'' dedi.
Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur ise Kılıç'ın bu kararı almasında haklı olduğunu, yeterince dayandığını ve kendisiyle çok iyi ayrıldıklarını belirterek, ''Yolu açık olsun'' diye konuştu.
AA
Yorum
-
İnşallah bu değişim Bucaspor'a olumlu yansır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
4-1'lik Adanaspor galibiyeti ile zirveye yeniden ortak oldu Bucaspor.
Dardanel deplasmanından 5 golle dönen Karşıyaka'yı tebrik ediyorum.
Bu hafta Altay, Karşıyaka ve Bucaspor kazanarak yüzümüzü güldürdü.
Hepsine teşekkürler ve tebrikler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
TFF 1'de galibiyet haftası
Bank Asya 1. Lig'de 7. haftada oynanan 9 maçın 8'inde ev sahibi takımlar galip geldi..
Bank Asya 1. Lig'de 7. haftada evinde Kardemir Karabükspor'u 1-0'lık sonuçla geçen Konyaspor liderliğini devam ettirirken, Orduspor engelini 1-0'lık sonuçla geçen Kartalspor ikinci sıraya yerleşti.
Her iki takımın da teknik direktörsüz çıktığı maçta Adanaspor'u 4-1 yenen Bucaspor'un üçüncülüğe yükseldiği ligde, diğer İzmir temsilcilerinden Altay, Kocaelispor'u 1-0 yenerek haftayı 4. sırada tamamladı.
Bu hafta deplasmandaki tek galibiyetin yanı sıra en farklı skoru elde eden Karşıyaka da Dardanelspor'u 5-1 yenerek averajla beşinciliğe yükseldi. Yeşil kırmızılı takım bu sonuçla, şu ana kadar ligde bir maçta en fazla gol atan takım olmasının yanı sıra ligde en farklı galibiyeti elde etmiş oldu. Karşılaşmanın ardından Dardanelspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem görevinden ayrıldığını açıkladı.
Deplasmanda mücadele eden 9 takımdan 7'si gol sevinci yaşayamadı.
Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor'un namağlupluk unvanlarını bu hafta yitirdiği ligde, Konyaspor yenilgisiz yoluna devam ederken, Kocaelispor ve Orduspor'un halen galibiyeti bulunmuyor.
En fazla gol atan takımın Bucaspor (17), en az gol atan ekibin Orduspor (2) olduğu ligde en az gol yiyen kulüp ise Kartalspor (3) oldu.
Geçen hafta 8 kırmızı kartın gösterildiği ligde, bu hafta hakemler 4 kez kırmızı kartına başvurdu.
6. haftada 4 futbolcusu kırmızı kartla cezalandırılan Adanaspor'da, Onur Acar bu hafta takımını eksik bırakan futbolcu oldu.
Ligde Onur Acar gibi bu sezon ikinci kırımızı kartını gören Ordusporlu Müslüm Yelken de takımının müsabakayı 10 kişi bitirmesine neden oldu. Ligde diğer iki kırmızı kartı Kocaelisporlu futbolcular gördü.
AA
Yorum
-
Bucaspor ligin dibine demir atan Orduspor ile deplasmanda berabere kaldı. Altay ise deplasmanda Hacettepespor'u 3-1 yenerek 2. sıraya yerleşti.
1.
2. Altay
3.
4. Bucaspor
5.
6. KarşıyakaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
Yorum