Mehmet Batdal'ın yokluğunda Buca puan kaybetti hep.Bu maçta oynadı mı acaba Mehmet?
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Çaykur Rizespor'un ilk 2'de bitireceğine pek ihtimal vermiyorum. Ama umarım öyle olur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Bu Sene Şehir & Takım İnanıyor .. Çıkcaz Başka Yolu Yok ..!• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Ona bakarsan her sene İzmir ve takımları inanıyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
İzmirle Rize Bir Mi ?
Hacettepe - Rize : 0-0 / İlk Maç Olur Öyle ..
Rize - Bolu : 2-1 / Tamam
Adana - Rize : 3-4 / Tamam
Rize - Samsun : 2-2 / İş Kazası
Giresun - Rize : 1-2 / Tamam
Rize - Altay : 1-1 / İdare ..
Daha Ne Olcaktı .. Bolu & Adana & Altay Süper Liq İcin Oynayan Takımlara Puan Vermedik .. İyi Gidiyoruz ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Altay eğer Rize'den 1 puanla dönmüşse zaten istediğini almıştır.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
Yorum
-
Kartala bak ya kafayı yiyecem geldi 3 attı bucaya lanet olsun bu çarpık düzene inşallah bu sene düşecek kartal ve kurtulacağız.
Şu durum'da izmir takımlarının işi çok zor rize ve boluyla çekişecekler Konya zaten şampiyon olacak gibi ama inşallah Konya, ve 2 İzmir takımıda süper lige çıkarlar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Ankaraspor'un durumu netleşsin kaç takımın çıkacağını bilelim ona göre kimin çıkacağı hakkında daha net fikir sahibi olabiliriz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Gidiyoruz, Trabzonsporumuzu izleriz mis gibi
Yorum