Haydi Sakarya
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Sakarya'ya yazık oldu.Ümraniye,İstanbul ve Karagümrük taraftarı olmayan üç İstanbul takımı.Yazık.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
Sakarya ya cidden yazık oldu şöyle taraftarı olan takımlar çıkamıyor İstanbul'dan takımlar çıkıyor ya cidden sinir bozucu...Yorum
-
tecrübeli oyunculari ile 1.lige cikti karagümrük...İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Barış Özbek ligin ilk yarısında Karagümrükde antrenörlük yaparken aldığı karar sonrası 2. Yarı lisans çıkartarak futbola dönüyor ve final maçının kilit isimlerinden oluyorYorum
-
2019-2020 Sezonu Spor Toto 1. Lig
Adana Demirspor
Fatih Karagümrük
BB Erzurumspor
Adanaspor
Akhisarspor
Balıkesirspor
Altay
Boluspor
Bursaspor
Eskişehirspor
Giresunspor
İstanbulspor
Keçiörengücü
Menemenspor
Osmanlıspor
Ümraniyespor
Altınordu
HataysporBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Erzurum cok kaliteli takim kurdu. bakalim Muzaffer Hoca takimi nasil idare edecek.
Bursaspor bizim Aykut Akgün'ü transfer etmis
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
eh be iho 2 tane doğru hamlen vardı birini 6 haftada yedin, diğerini de bi kaleci müsveddesi için yedin.
tebrikler gümrük, tebrikler süleyman hurma.
metin korkmazın kucağına oturmuş ads'nin çıkmasını kesinlikle istemiyorum, he olur da çıkarlarsa hocalarının kim olacağını söylememe gerek yok herhalde
)))))))
Yorum
-
Aga hurma 3kagitçinin teki, ha o ha metin korkmaz tayfasi...eh be iho 2 tane doğru hamlen vardı birini 6 haftada yedin, diğerini de bi kaleci müsveddesi için yedin.
tebrikler gümrük, tebrikler süleyman hurma.
metin korkmazın kucağına oturmuş ads'nin çıkmasını kesinlikle istemiyorum, he olur da çıkarlarsa hocalarının kim olacağını söylememe gerek yok herhalde
)))))))
yalniz anlamadim çikarlarsa kim olur hocalari ?
ama Erkan konusunda haklisin, su an bile joker olarak takimda olsa yok demem (ondan bahsediyorsun basta sanirim)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
vahid hocaydı 6. haftada harcadığı erkan değil.
süleyman hurma işi bilen adam metin gibi dayatma oyuncu getirmiyor. bu ligin hayal edemeyeceği topçuları getirdi adam.
metin kimi getirecek ersun hocasını getirecek tabii ki. yollarını bulurlar rahat rahat.Yorum
-
Karagümrük bizim resmi olarak şampiyon olduğumuz son sezonda yani 1984`te Trabzon`daki maça "Şampiyona avrupa kupalarında başarılar dileriz" pankartıyla çıkan bir takımdır.Süper ligteki son sezonları da buydu.Bundan dolayı sonuna kadar karagümrüğün çıkmasını istiyorum.Bu dediğimin videolu kanıtını da link olarak paylaşıyorum.
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum