Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rıze bu sene cıkar arkadaşlar..benm da anam rızelı ama dayımlar bızı hiç çekemıyo ya.anlamadım gıttı nıye boyle yaprlar..
    bence dayına artık birlik beraberlik zamanının geldiğini anlatman lazım
    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence dayına artık birlik beraberlik zamanının geldiğini anlatman lazım
      eskıden o da trabzonsporluydu aslında da benm amcam avnı akerdekı rıze-trabzon macında bıraz ustune gıtmıs.yoksa dayım benm zonguldaktan ankaraya boluya ıstanbula deplasmnlara gıdermıs onceden.ama amcam yanlıs yapmıs.
      dayıma anlatsam bırlık beraberlıgı anlamaz kı o..hala aynı tas aynı hamam

Yorum

• birlik olmak lazım karadeniz insanını hep bu tür şeylerle kanına girerek birbirlerine düşürüolar bu oyunlara gelmemek lazım tam tersine bir olup başka takımlara karşı tek vücut olmamız lazım

Yorum

• sa. sitemize gelip davetinizden ve iyi niyet temennilerinizden dolayı tşk, geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olsanızda geçmiş geçmişte kaldı ayni derenun balıklarıyız, biz ağırlık olarak istanbuldaki rizeliler Genç Atmacalar olarak geçen sene temelleri attık ilerde çok daha iyi sesler getiricez, geçen sene istanbuldaki maçlarda trabzonlu arkadaşları aramızda görmek bizi mutlu etti. yazmışsınız rizeli fenerliler diye biz bunların hepsine karşıyız Rizeli Trabzonsporlularada karşıyız Rizeliyse Rizesporlu olacak , trabzonsporlu olmuyacak trabzonspor dost takım olacak kardeş takım olacak bu gözle bakıcak trabzonspora...

son olarak sloganımızı sizlerle paylaşmak istiyorum..

Biz bu şehri , bu şehrin takımını, plazma tv karşısında dijital bir ortamda, sanal bir kıvamda yalandan sevmedik.
          Bizans güruhunun yapmacık ve kancık politikalarına kanıp ruhumuzu satmadık. Kentimizin benliğini ve gururunu bizden uzak İstanbul takımları için üç kuruşluk şampiyonluklara peşkeş çekmedik.
          Asırlık birikimin,parasal gücün,medyatik pompalamanın desteğiyle hazırlanmış şampiyonlukların hatırına kentimizin değerlerini satmadık. Hazır başarının manevi rantını yemeyi değil, zor olanı seçtik. Kentimizin takımını sevdik.
          İstanbul üçüzlerinin peşinde yokuş aşağı yuvarlanmak kolaycılığını seçmedik.
          Kentimizin kaderini sırtımıza, sevgisini yüreğimize, sesini gırtlağımıza yükledik, zor olanı, yokuş yukarı tırmanmayı seçtik.
          WwW.RizeSpoRLuLaR.CoM

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sa. sitemize gelip davetinizden ve iyi niyet temennilerinizden dolayı tşk, geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olsanızda geçmiş geçmişte kaldı ayni derenun balıklarıyız, biz ağırlık olarak istanbuldaki rizeliler Genç Atmacalar olarak geçen sene temelleri attık ilerde çok daha iyi sesler getiricez, geçen sene istanbuldaki maçlarda trabzonlu arkadaşları aramızda görmek bizi mutlu etti. yazmışsınız rizeli fenerliler diye biz bunların hepsine karşıyız Rizeli Trabzonsporlularada karşıyız Rizeliyse Rizesporlu olacak , trabzonsporlu olmuyacak trabzonspor dost takım olacak kardeş takım olacak bu gözle bakıcak trabzonspora...

son olarak sloganımızı sizlerle paylaşmak istiyorum..

Biz bu şehri , bu şehrin takımını, plazma tv karşısında dijital bir ortamda, sanal bir kıvamda yalandan sevmedik.
            Bizans güruhunun yapmacık ve kancık politikalarına kanıp ruhumuzu satmadık. Kentimizin benliğini ve gururunu bizden uzak İstanbul takımları için üç kuruşluk şampiyonluklara peşkeş çekmedik.
            Asırlık birikimin,parasal gücün,medyatik pompalamanın desteğiyle hazırlanmış şampiyonlukların hatırına kentimizin değerlerini satmadık. Hazır başarının manevi rantını yemeyi değil, zor olanı seçtik. Kentimizin takımını sevdik.
            İstanbul üçüzlerinin peşinde yokuş aşağı yuvarlanmak kolaycılığını seçmedik.
            Kentimizin kaderini sırtımıza, sevgisini yüreğimize, sesini gırtlağımıza yükledik, zor olanı, yokuş yukarı tırmanmayı seçtik.
            WwW.RizeSpoRLuLaR.CoM
            kardeşim hoşgeldin ben BMN 61 inş. dediin gibi olur ve bir oluruz

Yorum

• inşallah dediğim gibi bize bir adım gelene biz bin adım gideriz (GAYseri ve Şeftaliler hariç)

Yorum

inşallah dediğim gibi bize bir adım gelene biz bin adım gideriz (GAYseri ve Şeftaliler hariç)
                şeftali derken toplardan bahsediosun heralde

Yorum

• evet ankaragücünün karısından

Yorum

evet ankaragücünün karısından

Yorum

sa. sitemize gelip davetinizden ve iyi niyet temennilerinizden dolayı tşk, geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olsanızda geçmiş geçmişte kaldı ayni derenun balıklarıyız, biz ağırlık olarak istanbuldaki rizeliler Genç Atmacalar olarak geçen sene temelleri attık ilerde çok daha iyi sesler getiricez, geçen sene istanbuldaki maçlarda trabzonlu arkadaşları aramızda görmek bizi mutlu etti. yazmışsınız rizeli fenerliler diye biz bunların hepsine karşıyız Rizeli Trabzonsporlularada karşıyız Rizeliyse Rizesporlu olacak , trabzonsporlu olmuyacak trabzonspor dost takım olacak kardeş takım olacak bu gözle bakıcak trabzonspora...
                      Aleyküm selam da şu yazdıkların birçoğu yanlış. Ne demek "geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olsanızda" geçmişte çok büyük yanlışlar siz yapmadınız mı ? hala daha yapmıyormusunuz ? Rizeli Trabzonsporlulara karşıysan bu sitede gelip yazmanın esası nedir ? niye gidip Bursa, Ankaragücü, Kayseri, Antep forumunda yazmıyorsun da gelip burda yazıyorsun ? var bi sebebi değil mi ?

İşte o sebebe yalandan çomak sokmayın. Güzel bir kardeşlik ortamı oluştu bırakın artık şu fitne fücür işlerini..
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz kimsede inkar edemez yapılan yanlışları bunları konuşmak için gelmedim buraya " Rizeli Trabzonsporlulara karşıyım evet hemde aşırı karşıyım, Trabzonspor bizim kardeşimizdir öyle olmalıdır Rizeliysen Rizesporu tutacaksın."

Yorum

• Ben herhangi bir Trabzonsporluya karşı olan her görüşe karşıyım.

Umarım Rize en kısa sürede Süper Lig'e geri döner. Hiç birşey olmazsa Trabzon'a 20 tane fazladan uçak iner. Ama Rizespor'la Trabzonspor'u taraftar ya da başka bir konuda yarıştırmak çok şık değil. Çok farklı kulvarlarda çok farklı iki fenomeniz. Umarım Rize de günün birinde bizim gibi en kötü gününde bile ertesi sene şampiyon olabilme ihtimalini çok sıradan görebilir. Ama şehirde geziyorken bunun niçin imkansıza yakın bir zorlukta olduğunu hemen anlıyor insan...

Her neyse, Rize'ye başarılar, Rize'de ve dünyanın geri kalan her yerindeki Trabzonsporlular'a da sevgiler.

Yorum

hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz kimsede inkar edemez yapılan yanlışları bunları konuşmak için gelmedim buraya " Rizeli Trabzonsporlulara karşıyım evet hemde aşırı karşıyım, Trabzonspor bizim kardeşimizdir öyle olmalıdır Rizeliysen Rizesporu tutacaksın."
                            peki rizede rizesporu tutan var mı? geçen seneden riz bjk maçında rizeli kartallar diye pankart asmışlardı bunun cevabını versene
                            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• bizi bir tek kendimiz ilgilendirir 3 tane rizespor taraftarıda kalsak, 3.ligde 15.sırayada düşsek yine Rizespor yine Rizespor yine Rizespor...

üç kuruşluk şampiyonluklara kentimizi satacak adamlar değiliz

Yorum

• Ayrıca, "Ankaragücü'nün karısı" lafının neyi alkışı hak ediyor, anlamakta zorlanıyorum. Hepinizin annesi babanızın karısı sonuçta. Bursa'yı sevmiyorsan bunu başka biçimde ifade et. "Karı" -ya da "eş" diyelim- olmak aşağılık birşey değildir! Hiç yakışmıyor bu foruma. Misafirimizin ifadesidir, burada yenidir diye müdahale etmedim ama alkışı görünce üzüldüm doğrusu. Bizim kulübümüz "Kadın Yönetici" kazandırmak için özel bir birim oluşturan, bu kadar hassas bir kurum. En azından buna istinaden daha hassas olmak lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X