Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalbimiz rizesporla,bu hafta inşallah yenerler ama zor,manisa,ankara ,kasımpaşa kümeye
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kulüpte maddi sıkıntı var oyuncuların çalışanların alıcakları ödenmiyor yani Rizespor Düşerse parasızlıktan düşer 2005,2006 Sezonunda Samsunsporda Parasızlıktan düştü Para olmadımı oyuncular oynamaz inş Ligde Kalıcaz Herşeye Rağmen..
      Aynı Şehirde Aynı Güzellikleri Aynı Problemleri Yaşıyoruz Şehrinin Takımını Tut Şehrinin Takımını Destekle Çaykur Rizespor 53

Yorum

• İlk olarak MeKanSıZ_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kulüpte maddi sıkıntı var oyuncuların çalışanların alıcakları ödenmiyor yani Rizespor Düşerse parasızlıktan düşer 2005,2006 Sezonunda Samsunsporda Parasızlıktan düştü Para olmadımı oyuncular oynamaz inş Ligde Kalıcaz Herşeye Rağmen..
        ben bu işten birşey anlamadım gitti, biz de kulüpte çok para var zannediyoruz...stadyum yapılıyor bir yandan, onlarca topçu alınıyor bir yandan ....

Yorum

• bencede karedenız takımlarının bir birlerını desteklemesı gerekıyor zıra tarıhe bakılırsa trabzonun sampıon oldugu yıllarda karadenız takımları ligde cok vardı bence yıne eskısı gibi olmalı bır bırımıze destek olmalıyız ben cok ıstıyorum yıne karadenız takımlarının super lıgde olmalarını ınsallahda cıkarlar eskısı gibi
          Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• haydi be trabzonum rize için alın şu ankara maçını.
            Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• ayrıca kasımpaşa,manisa ankara kümeye inşallah
              Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• herkes diyorki trabzon rize icin yenmeli ama rize artik ligde kalmak istiyorsa kendi de YENMELI.
                insallah ikinci lige düsmezler,artik toparlansinlar

Yorum

• rizespor bence kesin ligde kalacak ankarayı bi yenelim bu hafta inşallah gerisi kolay

Yorum

• şu ankara-istanbul takımlarının hepsi düşsün sırayla. 9 tane ankara-istanbul takımı var.

Yorum

• Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu, zorlu maç öncesi futbolculara toplam 600 bin dolarlık ödeme yaptı. Ödemenin Fortis Türkiye Kupası ve lig maçları primi olduğu belirtildi.

Umarim futbolculara moral olur ve manisaspor macini kazanirlar.

Yorum

• kadro olarak V.Manisa Ankarasporda bizden çok iyiler herşeye rağmen V.Manisa Maçını alıp biraz olsun Rahatlamak istiyoruz Rizesporu bu hale getiren Yönetimdir (biz zoru severiz)
                        Aynı Şehirde Aynı Güzellikleri Aynı Problemleri Yaşıyoruz Şehrinin Takımını Tut Şehrinin Takımını Destekle Çaykur Rizespor 53

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkes diyorki trabzon rize icin yenmeli ama rize artik ligde kalmak istiyorsa kendi de YENMELI.
                          insallah ikinci lige düsmezler,artik toparlansinlar
                          ozaman hem rize hem de biz yenmeliyiz.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rize'nin hatasi cok kotu hocalarla calismasi. Susic ve arkasindan Erdogan Arica. Kime yararlari olmus ki Rize'ye olsun. Bile bile atese atti yonetim takimi...

Yorum

• 1 galibiyet çok şeyi değiştirir yanındayız rize.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rize'nin hatasi cok kotu hocalarla calismasi. Susic ve arkasindan Erdogan Arica. Kime yararlari olmus ki Rize'ye olsun. Bile bile atese atti yonetim takimi...
                                Kardeş Kadro olmadıktan sonra hangi hoca toplasın takımı düzeltsin erdoğan arıca ztn bi kere kötü bi hoca samsunuda düşürdü bizi düşürücek şimdide Rizespor ya düşücek herşey biticek yada ligde kalıcak büyük revizyona gidilicek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X