kalbimiz rizesporla,bu hafta inşallah yenerler ama zor,manisa,ankara ,kasımpaşa kümeye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
kulüpte maddi sıkıntı var oyuncuların çalışanların alıcakları ödenmiyor yani Rizespor Düşerse parasızlıktan düşer 2005,2006 Sezonunda Samsunsporda Parasızlıktan düştü Para olmadımı oyuncular oynamaz inş Ligde Kalıcaz Herşeye Rağmen..Aynı Şehirde Aynı Güzellikleri Aynı Problemleri Yaşıyoruz Şehrinin Takımını Tut Şehrinin Takımını Destekle Çaykur Rizespor 53
Yorum
-
ben bu işten birşey anlamadım gitti, biz de kulüpte çok para var zannediyoruz...stadyum yapılıyor bir yandan, onlarca topçu alınıyor bir yandan ....İlk olarak MeKanSıZ_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulüpte maddi sıkıntı var oyuncuların çalışanların alıcakları ödenmiyor yani Rizespor Düşerse parasızlıktan düşer 2005,2006 Sezonunda Samsunsporda Parasızlıktan düştü Para olmadımı oyuncular oynamaz inş Ligde Kalıcaz Herşeye Rağmen..
Yorum
-
bencede karedenız takımlarının bir birlerını desteklemesı gerekıyor zıra tarıhe bakılırsa trabzonun sampıon oldugu yıllarda karadenız takımları ligde cok vardı bence yıne eskısı gibi olmalı bır bırımıze destek olmalıyız ben cok ıstıyorum yıne karadenız takımlarının super lıgde olmalarını ınsallahda cıkarlar eskısı gibiSonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
kadro olarak V.Manisa Ankarasporda bizden çok iyiler herşeye rağmen V.Manisa Maçını alıp biraz olsun Rahatlamak istiyoruz Rizesporu bu hale getiren Yönetimdir (biz zoru severiz)Aynı Şehirde Aynı Güzellikleri Aynı Problemleri Yaşıyoruz Şehrinin Takımını Tut Şehrinin Takımını Destekle Çaykur Rizespor 53
Yorum
-
ozaman hem rize hem de biz yenmeliyiz.İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes diyorki trabzon rize icin yenmeli ama rize artik ligde kalmak istiyorsa kendi de YENMELI.
insallah ikinci lige düsmezler,artik toparlansinlar
Yorum
-
Kardeş Kadro olmadıktan sonra hangi hoca toplasın takımı düzeltsin erdoğan arıca ztn bi kere kötü bi hoca samsunuda düşürdü bizi düşürücek şimdide Rizespor ya düşücek herşey biticek yada ligde kalıcak büyük revizyona gidilicekİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'nin hatasi cok kotu hocalarla calismasi. Susic ve arkasindan Erdogan Arica. Kime yararlari olmus ki Rize'ye olsun. Bile bile atese atti yonetim takimi...Aynı Şehirde Aynı Güzellikleri Aynı Problemleri Yaşıyoruz Şehrinin Takımını Tut Şehrinin Takımını Destekle Çaykur Rizespor 53
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum