Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi sildim ..
    Bende tşk ettim delikanlı....
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Rizespor'un yeni stadı. Kapasite 15.000

İyi bir kadro kuruldumu Rize bu stadda çok büyük işler yapacaktır...

Yolları ardına kadar açık olsun.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Kaya,şu anda bende aynı bu haberi koyacağım diye mücadele veriyordum
        Teşekkürler,emeğine sağlık.
        Bugün memleketten gelirken yeni stadyumun yanından geçtim (sahil yoluna bitişik gibidir) tek parça halinde tamamen kapalı inanın muhteşem bir stad oluyor,.Aracımı kenara çektim fotolarını çekecektim ki kızım selazur'lı dLş fotoğraf makinemi arabadan yürütmüş
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• kardeş rizespor takımının bize yapacagı en büyük yardım ve bizim rizeye yapacagımız en büyük yardım
          erdinç hasan gibi cisimleri verip almaları olur

geçen yıl cok zararımız oldu rizespora.. rakiplerine yenildik ama kendilerine 5 attık toplam 2 maçta 10 gol aglarına gönderdik yanılmıyorsam
          7n bitirdin bizi

Yorum

• bitince çok güzel olacak kardeşlerimizin inşallah bizimde stadımız olucak

Yorum

• Rize'nin stadı tam bir İngiliz tarzı. Muazzam maçlar bekliyorum hem takımdan hem de taraftardan.
              Herşeyin hayırlısı olsun...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• rizespor süper ligin en güçlü adayıdır
                transferlerımız rakıplerımıze parmak ısırtıyor
                tesislerimiz mükemmel,stadımızda bittiğinde rizespor büyük hedeflere oynayacak
                bazen sıcrama yapmak ıcın dıbe vurmak lazım

Yorum

• Rize çok iyi kadro kurdu ...Çıkmaması sürpriz olur ... Metin Diyadin de 3 de 3 yaptıktan sonra bu sene 4 de 4 yapacak ...

Yorum

• hade rize bu sene yüksel 1.lige..... bize destek lazim karadeniz takimlarindan, ayrica ben rizeliyim .... onun icinde ayri bir sevinc olurdu....
                    En büyük TS

Yorum

• Yeni kalecimiz Ferhat OdabaşıÇaykur Rizespor Kulübümüz kaleci Ferhat Odabaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 21 Temmuz 2008, Pazartesi
                      Kulübümüz kaleci Ferhat Odabaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
                      Kulüp Futbol Şube sorumlumuz Yusuf Turanlı, Ferhat'ın çok başarılı bir kaleci olduğunu belirterek, ''Son iki sezonda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Eskişehirspor ile Süper Lig'e yükselme tecrübesi yaşadı. Hocamız Metin Diyadin'in de öğrencilerinden. Hocamızinda isteği ile Ferhat Odabaşı ile her konuda anlaşmaya vardık. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık'' dedi.
                      Ferhat'ın çok yetenekli bir kaleci olduğunu ifade eden Turanlı, ''Ferhat'ın transferi ile kaleci sayımız dörde yükseldi. Kaledeki rekabet daha da arttı. Gonzales, Özden ve Emrullah ile birlikte mücadele edecek'' diye konuştu.
                      Ferhat Odabaşı takımımızın Bolu kampına katılarak çalışmalara başladı.
                      Kaynak : rizespor.resmi site

Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• bence rizeli kardeşlerimiz artık takımlarına daha çok sahip çıkmalı.özellikle rizeli zengin işadamları artık bıraksın istanbul takımlarına yatırım yapmayı. kendi kentinin yegane takımına yatırım yapsınlar. rizeye yapılan stad da çok güzel oluyor.kapasite az ama taraftarlar o stadıı her maç dolduracaktır.başarılar rizespora desteğe devam.....
                        Football İs My Life

Yorum

• Yalnız yeni statları çok güzel görünüyor,atmosfer olarak çok önemli performanslar çıkabilir o stattan.Başarılar birinci lig yolunda Rize'ye.

Yorum

• inş. rize çıkar ve artık o eski günleri atlatarak karadeniz birliği olarak istanbul takımlarına karşı tek vücut oluruz deplasmanlarda da birbirimizi tutarak hatta gerektiğinde ts formasıyla maçlarına giderek birbirimize jest yaparız ve çok da ii olur
                            arkadaşlar çaykur rizesporun da bordomavi.net tarzında bir forum sitesi warmı ??
                            En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 13:54.
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• rıze bu sene cıkar arkadaşlar..benm da anam rızelı ama dayımlar bızı hiç çekemıyo ya.anlamadım gıttı nıye boyle yaprlar..

Yorum

• Riza bu sene iyi kadro kurdu hocayada biraz sabrettilermi seneye ait oldukları yerde yanı başımızda olurlar....
                                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X