Hedef lıgı ılk 10 da bıtırıp..Seneye genc kosan basarıya aç kadro kurup.. O kadroyu bozmamak o sene olmasada dıger sene super lıge cıkmaktır..Yani 2 sene daha cıkamayız
Rize senin bahsettiğin uzun vadeli bir plan yapamaz o planı yapması için Süper ligde uzun süre oynıcak düşme kokrkusu yaşamıcak sonra yaşlanan oyunculaın yerine dediğin sistem olabılır bence bu sene play off a kalarak çıkabılır...
feneri alkışla gs yi alkışla bjk yi alkışla ts gelince yuhala olay cıkar! Rize de istanbul takımları hayranı cogunlukla. Hiç sevmiyorum rizesporu bu yuzden.
Artık hedeften belli ölçülerde uzaklaşmış olsada ilk 6 iddiasını riske emmeme ve silkinip kendine gelme adına önemli bir maçtı.Kazanmasını bildi.Tebrikler Rizespor.
Sen ağlat biz severiz seni... Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
Rizespor bu galibiyetle kendine gelicek,bir çıkışa geçeceğine yürekten inanıyorum..
Tebrik ediyorum atmacalar..
Haydi Rizespor bir an önce süper lige..
Yalnız bıraktınız Trabzonspor'umu.
İnşallah Raşit Çetiner Rizespora beklenen heyecanı getirir,bir seri yakalasalar 3 puanlık sistemde zirveye tırmanmak çokta zor değil,
Haydi Rizesporum,silkelen artık
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Rizespor camiası,bu şartlar altında Raşit Çetiner'in en uygun hoca olduğuna uzun süre inanması gerekiyor.
İstikrar adına.
Bu yıl.
Olmazsa seneye.
Ama Raşit hocayla.
Yorum