İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Rizespor'un yeni stadı. Kapasite 15.000
İyi bir kadro kuruldumu Rize bu stadda çok büyük işler yapacaktır...
Yolları ardına kadar açık olsun.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Kaya,şu anda bende aynı bu haberi koyacağım diye mücadele veriyordum
Teşekkürler,emeğine sağlık.
Bugün memleketten gelirken yeni stadyumun yanından geçtim (sahil yoluna bitişik gibidir) tek parça halinde tamamen kapalı inanın muhteşem bir stad oluyor,.Aracımı kenara çektim fotolarını çekecektim ki kızım selazur'lı dLş fotoğraf makinemi arabadan yürütmüş
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
kardeş rizespor takımının bize yapacagı en büyük yardım ve bizim rizeye yapacagımız en büyük yardım
erdinç hasan gibi cisimleri verip almaları olur
geçen yıl cok zararımız oldu rizespora.. rakiplerine yenildik ama kendilerine 5 attık toplam 2 maçta 10 gol aglarına gönderdik yanılmıyorsam7n bitirdin bizi
Yorum
-
Yeni kalecimiz Ferhat OdabaşıÇaykur Rizespor Kulübümüz kaleci Ferhat Odabaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
21 Temmuz 2008, Pazartesi
Kulübümüz kaleci Ferhat Odabaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp Futbol Şube sorumlumuz Yusuf Turanlı, Ferhat'ın çok başarılı bir kaleci olduğunu belirterek, ''Son iki sezonda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Eskişehirspor ile Süper Lig'e yükselme tecrübesi yaşadı. Hocamız Metin Diyadin'in de öğrencilerinden. Hocamızinda isteği ile Ferhat Odabaşı ile her konuda anlaşmaya vardık. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık'' dedi.
Ferhat'ın çok yetenekli bir kaleci olduğunu ifade eden Turanlı, ''Ferhat'ın transferi ile kaleci sayımız dörde yükseldi. Kaledeki rekabet daha da arttı. Gonzales, Özden ve Emrullah ile birlikte mücadele edecek'' diye konuştu.
Ferhat Odabaşı takımımızın Bolu kampına katılarak çalışmalara başladı.
Kaynak : rizespor.resmi site
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
bence rizeli kardeşlerimiz artık takımlarına daha çok sahip çıkmalı.özellikle rizeli zengin işadamları artık bıraksın istanbul takımlarına yatırım yapmayı. kendi kentinin yegane takımına yatırım yapsınlar. rizeye yapılan stad da çok güzel oluyor.kapasite az ama taraftarlar o stadıı her maç dolduracaktır.başarılar rizespora desteğe devam.....Football İs My Life
Yorum
-
inş. rize çıkar ve artık o eski günleri atlatarak karadeniz birliği olarak istanbul takımlarına karşı tek vücut oluruz deplasmanlarda da birbirimizi tutarak hatta gerektiğinde ts formasıyla maçlarına giderek birbirimize jest yaparız ve çok da ii olur
arkadaşlar çaykur rizesporun da bordomavi.net tarzında bir forum sitesi warmı ??En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 13:54.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum