İlk olarak çamlıhemşinli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
ayrıca resmi siteye bakarsanız resimlere rize trabzon maçlarında açılan ve gerçek rizelinin fikrini simgeleyen pankartları görür ve ozaman gerçekler bir daha anlarsınız. açılan konu başlığının dışına çıktığınız ve gerçekleri tam olarak bilmediğinz içinde ozaman pişman olursunuz.
bunları yazan arkadaşlara herhangi bir rize maçına gitmelerini tavsiye ederim çok sayıda trabzonlu bulacaklardır tıpkı trabzon maçlarında rizeli bulacakları gibi. hepinize çok teşekkür ediyorum ve KARADENİZ FIRTUNASINA sahip çıkalım diyorum.KARADENİZ FİRTUNASI
Yorum
-
Rizespor'da 3 imza
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen törende, Galatasaray'dan Çağrı Yarkın ile 4, Gaziantepspor'dan Özgür Volkan Yıldırım ile 2, Gençlerbirliği'nden Okan Öztürk ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bank Asya 1. Lig'de kendilerini misafir olarak gördüklerini belirterek, ''Bunun için çok güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. Okan uzun yıllar Çaykur Rizespor'da görev yapmış. Özgür, Süper Lig tecrübesi çok fazla olan bir futbolcu. Çağrı ise Galatasaray'da yetişmiş, geleceği çok parlak bir futbolcu. Hedeflerimiz doğrultusunda futbolcu arkadaşlarımızı kadromuza kattık'' dedi.
Kadrolarına bir futbolcu daha katacaklarını ifade eden Çakır, şunları söyledi: ''Brezilyalı oyuncumuz Barbosa'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verilmesine karşılık bu kulüpten Volkan Koçaloğlu ile görüşmelerimizi yürütüyorduk. Kulübünün ardından futbolcu ile de anlaşmaya vardık. Kendisi ile yarın 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bu transferin ardından kadromuzu tamamlamış olacağız. Kamp döneminin ardından hocamızın ekstra bir düşüncesi olursa bunu değerlendireceğiz.''
Okan Öztürk de Çaykur Rizespor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydederek, ''Çaykur Rizespor, benim ikinci evim. Uzun yıllar bu kulüpte hizmet verdim. İnşallah yeniden benim de katkılarımla Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak inanç ve oyuncu kadrosu var. Sadece bir kıvılcım lazım. Bunu da ateşleyeceğiz'' diye konuştu.
Özgür Volkan Yıldırım ise Çaykur Rizespor'un büyüklüğünü bildiğini kaydederek, ''Bu takımın yeri Süper Lig. Bunu daha önceki dönemlerdeki mücadelesi ile göstermiş bir ekip. Yeniden Süper Lig hakkını kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi
spor61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
teknik direktörlüge bu ligi cok iyi taniyan metin diyadin i getirerek cok dogru bir hamle yapan rizespor hocasinin istedigi oyunculari da alarak gücüne güc katmistir.
ben rizesporun 1 yil aradan sonra süper lige geri dönecegine inaniyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
tabiki karadenizde kulüplerin ve sehirlerin birbirini desteklemesini canı gönülden isterimİlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiSevgili Çağdaş.... Bu konu ile ilgili daha önce de bu başlıkta defalarca dile getirilmiş ve cevapları verilmiş bir konuyu tekrar dile getirmişsin. Sanırım başlığa yazılan eski yazıları okuma imkanın olmadı.
Kısaca bir kere daha hatırlatayım. Biz Rize 'de yaşan Febelileri değil, kendi şehrine sahip çıkan ve Febe ile işi olmayan Rizelileri ve Rizesporluları kardeş olarak görüyoruz. Rizedeki Febelilerden, senin benim gibi Rizenin gerçek çocukları da rahatsız. Rize stadyumunda açılan Trabzonspor ile ilgili övücü ve kardeşliği pekiştirici pankartları da görme imkanın olmadı sanırım. O senin söylediğin olaylar tarihin tozlu sayfalarında kaldı artık.
Biz Trabzon ve Rize'nin çocukları dostluğumuzu tüm aleme ilan edeli çok oldu. Bu konuda çok mesafe alındı. Rize stadyumunda onlarca bordo mavi formalı adam görebilirsin artık...
Eminim ki sende Karadeniz kardeşliğine canı gönülden destek vereceksindir...Selam ve sevgiyle.
ben de zaten rizedeki fenerli kısımdan bahsetmiştim ama sözlerimin devamında tüm rize yi ve rizespor camiasını hedef almıstım yaptıgım yorumda bazı gercek kısımlar var ama şimdi tabiki rize ve diger karadeniz takımları lige cıkana kadar onları destekleyecegiz he ligde de destekleyecegiz tabiki de
Yorum
-
Rizespor'a Super Lig yakisir.
Bu sezon tekrar doneceklerini dusunuyorum.
Zaten iyi bir kadrosu vardi.
Takviyelerle guclenmistir.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Bu başlık ve buna benzer diğer başlıklarda okadar çok yazdık çizdikki hatta elif'i bile yanımıza çektikİlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiRize stadyumunda açılan " Hamsi, kuymak, horon bizim işimiz. Trabzonspor tek kardeşimiz." pankartı herşeyi anlatmaya yetiyor. Rizedeki ezik fenerliler kına babından duyurulur....
,inanın yorulduk ama tatlı bir yorgunluk.
Harun kardeşimin yazdığına ne eklenebilirki,olaya bu noktadan bakar ve düşünürsek inanın herşey çokdaha güzel olacak.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Kardeşliğimiz bozulmasın birlik beraberlik bozulmadığı sürece Rizespor süper lige dönecektir kavgalarımız geride kaldı ancak merak ediyorum geçmişteki Rize-Trabzon kavgasının sebebi neydi Rizeli arkadaşlar kusura bakmasın sanki Rizeliler bizi çekemiyordu
ya da geçmişte yaşanan siyasi sebebmi genelde komşu iller birbirlerine bu yüzden düşman olur büyüklerimden öğrendiğim bu kavganın sebebi futbol yüzünden ?
...........En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 23:01.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
@OYılmaz61
Geçmişte neden iki şehir birbirine düşman olur bilen yokki,belki sonuna kadar araştırsak temel fıkrası gibi birşey çıkacak karşımıza,onun için hiç kurcalamaya gerek görmüyorum bence sende geçmişe değil gelecekteki güzel günlerimize bak.
Birde o son paragrafını silersen sevinirim.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@OYılmaz61
Geçmişte neden iki şehir birbirine düşman olur bilen yokki,belki sonuna kadar araştırsak temel fıkrası gibi birşey çıkacak karşımıza,onun için hiç kurcalamaya gerek görmüyorum bence sende geçmişe değil gelecekteki güzel günlerimize bak.
Birde o son paragrafını silersen sevinirim.
İyi sildim ..Kazimişi gzas vorert
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum