Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ümit Tekşan
    • 17.10.2007
    • 1822
    • Yönetici
    • İstanbul

Rize spora kardeş takım olarak tüm kalbi duygularımla başarılar diliyorum inşallah ligde kalır inşallahda bütün karadeniz takımları süper lige çıkar. Ordulu olarak ordu sporunda süperlige çıkmasını cani gönülde diliyorum..

Rize spor Trabzon spor taraftarı herdaim sizlerle birlikde inşallah başaracaksınız ve süperligde kalacaksınız....
    TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• atlantis
      • 31.07.2006
      • 1488
      • İstanbul

Rize Artık galibiyet bekliyoruz. deplasmanda olmuyor bari kendi sahanda 3 puan al...Altan sakat sanırım onun olmayışıda takıma yansıyor..
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Çağatay_
        • 12.05.2006
        • 8922
        • Elektrik Mühendisi
        • İstanbul

Bence rizenin en büyük şansı konyanın çok dandik bir takım olması.Adamlar bi tek bizi yendi.

Rize bu arada 2-3 maç alsa kurtarcak
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• 53Rizeli
          • 03.02.2008
          • 36

arkadas baktın maçı alamıyorsun,bu durumda berabere kalacağına,in sahaya,bi güzel sopa at önüne gelene..hem basiretsiz yönetimin elinden hem de ruhsuz futbolcuların yüzünden değilde,gerçek sahibi olan taraftarın yüzünden düşersin...
          tabi ki taraftar ligde kalmasında etkili olamıyorsa,kovulmaktansa istifa etmek durumu!!
          Allah göstermesin tabiki öyle durumu,inşallah kurtarır bundan sonraki haftaları...kalırız ligde!!
          KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• Uğur Aydın
            • 08.01.2006
            • 521
            • inşaat malz. satım
            • İstanbul

Rize bu hafta manisayı yenmeli,inşallah yenecek,deplasmanda daha iyiler sanki
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Egemen Yılmaz
              • 06.08.2006
              • 2767
              • Trabzon

manisayı yenip ligde kalalım yahu. artık sıra kazanmaya geldi

Yorum

• hüseyin1975
                • 23.11.2006
                • 14513
                • Büro Elemani
                • Almanya

Rizesporumuzun isi cok zor.
                Manisa Maci cok mühim.
                Yenildigi takdirde tehlike canlari iyica calmaya baslayacak!

Bu Hafta özetlerden görebildigim kadari ile evinde kötü oynamis. Ankaragücü cok Gol kacirmis.
                Acil Puan lazim ama Rize gerekdigi gibi oynayamiyor. Ikinci Yari galiba Galibiyeti yok.

Korkarim Kasimpasadan sonra gidecek ikinci Takim maalesef Rizemiz olabilir.
                Bu Karadeniz icin tam bir FACIA olur :-(
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Cafer Bulur
                  • 27.10.2007
                  • 27737
                  • isci
                  • Almanya

İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
                  Rizesporumuzun isi cok zor.
                  Manisa Maci cok mühim.
                  Yenildigi takdirde tehlike canlari iyica calmaya baslayacak!

Bu Hafta özetlerden görebildigim kadari ile evinde kötü oynamis. Ankaragücü cok Gol kacirmis.
                  Acil Puan lazim ama Rize gerekdigi gibi oynayamiyor. Ikinci Yari galiba Galibiyeti yok.

Korkarim Kasimpasadan sonra gidecek ikinci Takim maalesef Rizemiz olabilir.
                  Bu Karadeniz icin tam bir FACIA olur :-(
                  rizespor ve taraftarlari en büyük hatayi samet aybabaya sabir göstermemekle yapti.ardin bu hata susic gibi daha önce denenmis ve basarili olamamis bir teknik adamla devam etti.ve arica gibi gittigi takimlarda hicbir basarisi olmayan erdogan arica ile zirve yapti.rize düserse bunun sorumlusu teknik adamda istikrari saglayamayan yönetim yüzünden düsmüs olacaktir.bizim rize icin ankarasporu yenmemiz lazim.hemseriye destek böyle olur.onlarin stadina gidip destek vermekle degil.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Burçak
                    • 31.05.2005
                    • 29451
                    • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
                    • Trabzon

Rizespor en önemli rakiplerinden biri olan manisasporla oynayacak. inşallah kazanırlar. en kötü beraberlik çıkarmalılar deplasmandan.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Seyit Hoca
                      • 10.03.2006
                      • 1196
                      • Öğretmen(Lise-Matematik)
                      • Trabzon

Rizesporlu futbolcuların takımlarını ligde kaldırmaya niyetleri yok.İlk 11 de başlayan Cumhur ve oyuna sonradan giren Fahri başta olmak üzere bütün futbolcuları kınıyorum.Böylesine önemli bir maçta ancak bu kadar vurdumduymaz oynanabilirdi.Yazık.
                      Bu durumda Rize nin ligde kalmasının tek yolu Trabzonspor un ağabeylini gösterip , Rize nin rakiplerini ( Ankaraspor, G.birliği ) yenmesi gibi görünüyor.
                      ....................Celliac ..................

Yorum

• İskender66
                        • 11.03.2005
                        • 5015
                        • Memur
                        • Ankara

İnşallah Rize ve Ankara takımları düşmez. Keşke Bursa, G.Antep ve Manisa düşse.
                        Rize bu hafta Manisayı yenebilirse bişeyler olabilir.

Yorum

• Hüseyin Çümen
                          • 06.02.2005
                          • 7649
                          • doktor
                          • İstanbul

rize için ankarayı yenmeliyiz ama artık rizede kendisi için bişeyler yapsın

Yorum

• İsmail Alkan
                            • 13.04.2007
                            • 7126
                            • SERBEST
                            • Trabzon

Nasılki tüfek icat olundu mertlik bozuldu,fotbolada profesyonellik yani bol para girince buradada delikanlılık bozuldu.
                            Nasıl olsa paramı alıyorum,takım yense ne olur yenilse ne olur banane mantığıyla SAHADA DOLAŞAN RUHSUZ FUTBOLCULAR!!!
                            Rizesporda başarısızlık ve sürekli kümede kalmaya oynamak taraftarada yansımış,
                            Her maçını 1000-2000 kişiye oynayan bir Rizespor,belkide daha az!!!
                            Hey gidi bizim gençliğimizdeki Rizespor,
                            Stadda yer bulamayız diye saatler öncesinden koşarak yerimizi alırdık,sahada ise ölümüne oynayan,canını dişine takmış futbolcular izlerdik,yenildikleri zaman hüngür hüngür ağlayan sarı hüsnüler,kaleci refahlar.
                            Bugün Rizespora en büyük destek;zamanında birbirine düşürülmüş kardeş Trabzonspor taraftarlarından gelmektedir.
                            Bizlerdeki rizespor heyecanını ben rizespor taraftarlarından artık göremiyorum,
                            Lütfen Rizesporumuza sahip çıkın...
                            En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 26.03.2008, 10:05.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• kudu_61
                              • 09.06.2004
                              • 6831
                              • Polis Memuru
                              • İzmir

inş. ankarasporu deviririz rizem ligde kalır albayrak ağlarken rizeye üzüldüm geyse ye vereceğin 5 milyon euroya rize gibi 2 takım kurulur utan biraz da ondan sonra ağla
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ahmet Kuru
                                • 31.10.2007
                                • 8118
                                • Bankacı
                                • İstanbul

İnşallah Rize ye En büyük Desteği Ankaraspor u devirerek Yaparız.
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...