Bursa kümeye Bursa kümeye Bursa kümeye Bursa kümeye Bursa kümeye Bursa kümeye Bursa kümeye...
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
-
haydi rize...
Yorum
-
bugün ölüm kalım maçı ya keşke o maça gitseydik....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Haydi Rizemiz Bastırr....Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.Yorum
-
dAKIKA 20
0 - 0Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
-
Ankaraspor 1 - 0 önde.
Satilmis Gencler!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Ilk Yari 0 - 0 bitti.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Çaykurrizespor 0-Ankaragücü 0 (İlk Yarı Sona Erdi)İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
-
Olmuyor be Rize :-((Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
....
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Rize yolcu gibi duruyo oynadığı futbola bakarsak umut yok !!
Yorum