Rize can derdine düşmüşken Kupayla işinin olması zaten ayak bağıydı.Geçen sene Erciyes Final oynadı bugün erciyesin esamesi okunmuyor.Kupa sonucu iyi oldu.Ama Rizespor İnşallah Ligde kalır
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
ne yazıkki kendi evinde 3-0 kaybetti. kupa şansı hiç yok artık. zaten her şekilde sadece lige konsantre olmalılar artık. hala kaybedilmiş birşey yok. 3 puanlı sistemde girdaptan kurtulabilir Rizespor.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
ya bu rizede adam gibi kaleci varken niye oynatmadılar haftalardır. 2-3 haftadır yabancı kaleciyle oynuyolar ben çok beğeniyorum bizm tolgaya bin basar. seneye trabzonsporun onu rizeden istemesi için külübe mail attım. inşallah rize düşmez. taraftarının sahip çıkması lazım yoksa bu gidişin sonu kümedir.
Rize su Tabloda Muhakkak Ankaragücünü yenmesi lazim. Aksi takdirde isleri iyice zorlasiyor.
Genclerbirligi acaba Ankaraspora bir kiyak cekermi?
Su Tabloda herhalde su an son 5 Takimin ücü düsecek gibi duruyor.
Rizesporumuzun kalan Maclari:
Ankaragücü - Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Manisa (D) Kader Maclarindan birisi. 1 Puan iyi olur.
Konya - Kader Maclarindan birisi. Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Kasimpasa (D) - Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Besiktas - Rize Eziktasi sever
Kayseri (D) - Zor bir Deplasman. 1 Puan iyi olurdu.
Ankaraspor - Kader Maclarindan birisi. Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Denizli (D)
En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 23.03.2008, 10:48.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
inşallah bu hafta alırsak ank.gücü maçını çok iyi olacak...
benim inancım var şu saate kadar,ank.gücü maçının sonucu inşallah iyi olur da hep devam eder inancım..
tüm Trabzonlu kardeşlerimize de çok teşekkürler ediyorum,Allah razı olsun..
rizede böyle dagınık bir defans varken.ankaragücündede bebbe murat gökhan gibi oyuncular varken ankaragücü rizeyi yener.kimse kendini kandırmasın.rize bu sene yolcu.baştan sona transfer hatalarıyla dolu bir sezondan sonra bunu hak ediyorlar
Yorum