Rize bu hiç olmadı.
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Rizede olay çıkmışİstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında Ankaragücü'yle golsüz berabere kalarak ligde kalma yolunda önemli bir fırsat tepti.
23.3.2008
Ligde 24 puanla 16'ıncı sırada bulunan Çaykur Rizespor, evinde Ankaragücü'ye 0-0 berabere kalarak, ligde kalma yönünde önemli bir fırsatı tepti. 9 maçtır galibiyet yüzü göremeyen ev sahibi ekip, umutlarını gelecek haftalara bıraktı.
Yorum
-
işin artık çok zor rize...Yorum
-
beraberlikde iyi haftaya ankarayı yenmemiz lazım rize için kendimize yararımız yok bari rizeye olsunTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
Bugün Rize'de misafirlikteydim, hadi maça da gidelim destek verelim dedik bu kritik maçta. Tribünler de tamamen doluydu neredeyse, ama oynanan oyun adeta bir faciaydı. Ligde kalmak istiyorsan kendi sahanda böyle maçlarda rakibi boğacaksın, kazanacaksın arkadaş. Koskoca 90 dakikada Rize'nin bir pozisyonu var yok. Rakip özellikle son dakikalarda yüzde yüz iki golü kaçırdı, Rize kalecisi inanılmaz çıkardı ikisini de. Bu oyunla zor abi, Rize gidici.Yorum
-
hakkatten ben rızenın ıyı sezonunu gormedım ama olsun anlar bızım kardesımız ve arkalarında koskoca trabzonspor ve taraftarları var yuru be rıze gıdebıldıgın yere kadar ama aşağı değil yukarılarasenı sevmeden önce saçıma sakalıma bakardım delicesineYorum
-
Rizenin manisa maçındaki skoru ligdeki geleceğini büyük oranda belirler....
Sonrada Bjk ile maçı varki oda çok önemli. bu iki maçtan laınacak 6 ama olmazsa 4 puan mutlaka gerekli... artık harcayacak kredimiz kalmadıNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum