Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Banko 1.
    Rize bjk ye kaybetmez.Gelenek devam eder.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Banko 1.
      Rize bjk ye kaybetmez.Gelenek devam eder.
      inşallah...

ama hiiiiiiç sanmıyorum...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bursa jimnastiği etkilemeye çalışıyor aklı sıra Şike iddialarıyla..Ama ben Rize'nin bu maçtan 3 puan ile ayrılacağından şüphem yok
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• seftaliler abileri Fb lerden cok iyi ögrenmisler. Nasil olsa onlarin eski Baskanlari Fb liydi. Insallah bu seftaliler düser
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bursanin karin agrisini anladim. bursaspor ne kadar cirkef oldugunu kanitlamakta israr ediyor helal olsun.

camur at izi kalsin hesabi olmaz bu isler. butun yil yatip simdi o yana bu yana saldirmakla yurumez onur!
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ankarada spor camiasını yakından takip eden bir arkadaşımla bir saat önce kadar bir telefon görüşmesi yaptım.Öyle şeyler söylediki inanılır gibi değil.

Gençlerbirliğinin küme düşürülmeyeceğini söyledi.Bunun için bizim bakanımız bile devredeymiş.Gençlerbirliği maçından en fazla beraberlik alabilirsiniz dedi.O kadar kendinden emindiki sinirden kendimi yedim.

Aynı şekilde Konyanında Ankaragücünü yeneceğini iddaa etti.

bir çok duyum var
              bakalım sezon sonunda kimin lobisi ağır basacak

Yorum

• bursa kendine baksın gençleri nasıl yenip ligte kaldıklarını biliyoruz

Yorum

• rizeden azda olsa rize taraftarı gelmiş helal olsun
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rizeden azda olsa rize taraftarı gelmiş helal olsun
                    Bizim ruhsuz futbolcularımızda sağolsun boynu bükük gönderdiler
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• küme düşmeye oynayan her takıma puan verdik...bir rizespora puan vermedik...işleri çok zor maalesef yarın yenilirlerse bence artık hiç şansları kalmıyor..

Yorum

• Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçının pazar günü oynanması kararını manidar bulduğunu söyledi. Kulüpler Birliği’nde aldıkları kararla, düşme hattındaki takımların maçlarının aynı gün oynanmasını federasyondan istediklerini belirten Cavcav, “Talebimizi federasyon olumlu karşıladı. Ama bakıyoruz bizim maçımız cumartesi gününe alınmış. Ama Rizespor’un maçı pazar günü. Üzülerek söylüyorum ki bu durumu manidar buluyorum” dedi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.a...04.2008&ver=83

Yorum

• gençler puan kaynetti.rize akıllılık yaparsa gençlerin önüne geçmeyi bilir.

ne yapıp edip bjk yi yenmeliler.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizenin işi gerçekten çok zor kalan maçların tümünü alması lazım.. ikili avarajdada genclerin rizeye üstünlüğü var
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• Bjk bu hafta rizeyi yenerse, Gençlerde haftaya İBB'yi yenerse, Kalan 3 maçta rize 1 kere yenilirse, Gençler kümede kalır.
                              Şu anda Rizeyle Gençler arasındaki puan farkı 3, bu hafta Rize yenilirlerse 3 te kalır. haftaya Gençler yener Rize de yenerse gene 3. son 2 maçta Gençler yenilirse, Rize de bu maçlardan 1 inde yenilirse yani denizlispor ve ankaraya belediyeye den birinde yenilsinler puanlar eşit bile olsa Rize gider.

Yorum

• Haftaya Kayseri - Rize maçı var. Göreceksiniz kayseri rizeye maçına asılmayacak. Nedeni ise Rize düşme yarışında olduğu sürece Gençlerbirliği kupayı 2. plana alacağı için, Kayseri finalde rahat olacak tamda kupa maçı Fener ve Sivas maçları arasında olacağı için..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X