bursanin karin agrisini anladim. bursaspor ne kadar cirkef oldugunu kanitlamakta israr ediyor helal olsun.
camur at izi kalsin hesabi olmaz bu isler. butun yil yatip simdi o yana bu yana saldirmakla yurumez onur!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Ankarada spor camiasını yakından takip eden bir arkadaşımla bir saat önce kadar bir telefon görüşmesi yaptım.Öyle şeyler söylediki inanılır gibi değil.
Gençlerbirliğinin küme düşürülmeyeceğini söyledi.Bunun için bizim bakanımız bile devredeymiş.Gençlerbirliği maçından en fazla beraberlik alabilirsiniz dedi.O kadar kendinden emindiki sinirden kendimi yedim.
Aynı şekilde Konyanında Ankaragücünü yeneceğini iddaa etti.
bir çok duyum var
bakalım sezon sonunda kimin lobisi ağır basacak
küme düşmeye oynayan her takıma puan verdik...bir rizespora puan vermedik...işleri çok zor maalesef yarın yenilirlerse bence artık hiç şansları kalmıyor..
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçının pazar günü oynanması kararını manidar bulduğunu söyledi. Kulüpler Birliği’nde aldıkları kararla, düşme hattındaki takımların maçlarının aynı gün oynanmasını federasyondan istediklerini belirten Cavcav, “Talebimizi federasyon olumlu karşıladı. Ama bakıyoruz bizim maçımız cumartesi gününe alınmış. Ama Rizespor’un maçı pazar günü. Üzülerek söylüyorum ki bu durumu manidar buluyorum” dedi.
Bjk bu hafta rizeyi yenerse, Gençlerde haftaya İBB'yi yenerse, Kalan 3 maçta rize 1 kere yenilirse, Gençler kümede kalır.
Şu anda Rizeyle Gençler arasındaki puan farkı 3, bu hafta Rize yenilirlerse 3 te kalır. haftaya Gençler yener Rize de yenerse gene 3. son 2 maçta Gençler yenilirse, Rize de bu maçlardan 1 inde yenilirse yani denizlispor ve ankaraya belediyeye den birinde yenilsinler puanlar eşit bile olsa Rize gider.
Haftaya Kayseri - Rize maçı var. Göreceksiniz kayseri rizeye maçına asılmayacak. Nedeni ise Rize düşme yarışında olduğu sürece Gençlerbirliği kupayı 2. plana alacağı için, Kayseri finalde rahat olacak tamda kupa maçı Fener ve Sivas maçları arasında olacağı için..
Yorum