Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rizespor-Beşiktaş Maçı,Rize Atatürk Satadyumu...YORUMSUZ...
    Bizler,PUAN değil Trübün Kardeşliğinden Yanayız.....................
    baska söze gerek yok ve bunu üzerine bi sürü videolar var bos yere tartısmanın bi maanası yok hersey görüldügü gbi ortada !

Yorum

• Eğer Metin Diyadin ile söylendiği gibi anlaşılırsa, Rizespor gelecek sene daha güçlü bir şekilde döner.

Yorum

• [quote=EMHOTEP;1292532]sizin gibilerin sadece saygı duyması gerekir dediğiniz adamların,yani bizlerin;trabzon şehriyle hiç alakamız olmasada,bazılarımız karadenizli olmasada her zaman bu takım için atmıştır yürekleri.siz hadi ordan desenizde bu takımı bırakmayız biz.bizim trabzonspora gönül vermemiz apayrı sebeplerdendir.zorla hiçbir şeye amenna diyemeyiz.baş eğen yapıda olsa bu kişiler zaten gidip istanbul takımlarının taraftarı olurdu.bu takım sizin olduğu kadar bizimdirde.trabzonspor yöresellikten kurtarılmalıdır.bu gibi küçük düşünceler takımın genel kabul görmesinin önündeki engeldir.bu takımı sen benden daha fazla sevmiyorsun diyemezsiniz hiç kimseye.

söylediklerimin hiçbirisi saçma değil.trabzonsporun misyonunda bölge takımını kardeş görmek,desteklemek,yukarı çıkartmak mı var?varsa ben bilmiyorum.varsa daha çok yıllar şampiyonluk görememe,basında fazla yer alamama,tv de yayınlamamayla karşılaşırız.vizyonumuz tek büyük olmak üzerineyse yalnız olacağımızı bilmeliyiz ve buna göre hamleler yapmalıyız.kimse bize koltuk değneği olmaz.bizde istemeyiz zaten.hepimiz aynı takıma aynı ölçüde değer verip peşinde koşuyoruz.görünüyor ki bazı trabzonlu arkadaşlar hissi davranıp yörenin takımlarına da sevgi besliyorlar.benim gibi düşünenlerse sadece trabzonspor sevgisi diyoruz.ne işi var benim bordo mavimin rizesporun ya da başka takımın tribünlerinde ya da onlarınkinin bizin tribünlerde.bu düşüncelerine saçmalık ya da başka bir isim vermiyorum.saygı duyuyorum.
        büyüksek büyüklüğümüzün icabettirdiği gibi olmalıyız..siz bölgenin olsun az olsun bizim olsun diyebilirsiniz.ama trabzonspor yaptıklarıyla bölgesellikten kurtulup ülkeye malolmuştur.trabzonspor asla klasik şehir klübü değildir.
        trabzondaki bölgesel duygusallığın ne boyutta olduğu bu başlıkta görülmektedir. benim arzum trabzonsporumuzu trabzonlu olmayan bir başkanın,yönetimin uzun seneler yönetmesidir.zihniyet devrimi olmalıdır artık.ülkeye malolmuş bir klüp olduğunu bilen ve kalıcı uluslararası başarılarla dünyada tanınan,saygı duyulan bir camianın temellerini atacak yöneticiler lazımdır.inşallah o günleride göreceğiz(trabzonspor asla trabzondan kopartılp ist. a şuraya buraya taşınmamalıdır.trabzonsporun kalesi trabzon şehridir.)
        trabzonlu olmayan trabzonsporlu hissi davranmaz,rize şu bu umrunda değildir, sadece umrunda olan trabzonsporumuzdur.takımın yöresellikten kurtulup ajax gibi liverpool gibi evrensel değerlere ulaşması için bu olay elzemdir.

evet bende bunu söylüyorum yoksa bizim kimseye karşı bir düşmanlığımız yok askerde bir rizeli arkadaşım vardı fanatik gs li benim hatıra defterine şöyle yazmış sen 50 yıl içinde belki bir şampiyonlu görürsün...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Eğer Metin Diyadin ile söylendiği gibi anlaşılırsa, Rizespor gelecek sene daha güçlü bir şekilde döner.

% 99 bitti o iş .....

Yorum

• Bu arada Galatasaray ise büyük oranda şampiyonluğunu ilan etmesi bekleniyor. Rize’de bir grup Galatasaraylı Ultra aslan taraftarı şehrin değişik yerlerine astığı ilanlarla Cumartesi saat 20:45’de Cumhuriyet meydanında şampiyonluk kutlaması yapacağını duyurması yine aynı saatlerde süper lige veda edecek Rizesporlu fanatik taraftarları kızdırdı. Rizeli taraftarlarda asılan el ilanlarına karşılık “Bizde orda olacağız” diye cevap verdi. Rizesporlu taraftarlar Alaatin Memişoğlu ile Siyami Avcı yaptığı açıklamada “Aynı saatlerde lige son maçıyla veda eden bir takımın şehrinde böyle bir kutlama yapılması yakışık almaz.

Bu haber şunu gösteriyorki bir şehir takımın liğde kalabilmesi o şehrin insanına bağlıdır.Ve Rizede şunu gördük ki çoğu diyelim hepsi değil Rizenin bu hale gelmesinin tek nedeni. Artık dışardan destek değil bence kendi içlerinde destekler alarak bu işi çözmeliler.Yoksa Rizesporun ağlayacağı bir gecede meydanda eğlenmeyi izlemek zorunda kalacak gerçek rizeliler.
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• bizde orada olacağız ...!
              seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• Rizeye cok uzuluyorum.Cok yazik oldu Rize'ye.InsAllah birdahaki sene yine cikar TSL'ye
                İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• Bir dahaki seneye çıkabileceklerini hiç mi hiç sanmıyorum....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• tsl de karadenizden tek takımmı var şimdi yahu
                    Kahrolsun endüstiryel futbol.
                    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• bu göründüleri kardes rizede görmek beni cok üzüyor

küme düsmüs bi sehrin insanlari bi istanbul takiminin basarisini nasil kutluyor?

Rize haber. Son dakika Rize haberleri için Haber53'ü takip etmeyi unutma. Rize haberleri için doğru yerdesiniz. Bizi takip etmeye devam edin!

Yorum

• nasıl treabzonda bu gösteriler olmuyorsa rize de yaptırmamalı... hepi top 20 kişi eğleniyo... engelleyeceksin....gerekeni yapacaksın... gerekirse zorla güzellik...
                        [ille d' 7]

Yorum

• G.Saray bayrağı yaktılar!

Eskişehir'de bir grup, takımlarının şampiyonluğunu kutlayan G.Saray taraftarlarının sevinmesine izin vermedi.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan bir grup, takımlarının Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyon olarak tamamlamasına sevinen Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarlarının araçlarına saldıran ve polisin olay yerine gelmesinin ardından ara sokaklara dağılan yaklaşık 500 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi'nde tekrar bir araya geldi.

Galatasaray aleyhine tezahüratta bulanan grup, Galatasaray Kulubünün bayrağını yaktı.

İki Eylül Caddesi'nden Hamamyolu Caddesi'ne kadar yürüyen gruptakiler, daha sonra polis tarafından dağıtıldı.

Fotoğraflar için tıklayın

Helal olsun es-eslilere

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehir'de bir grup, takımlarının şampiyonluğunu kutlayan G.Saray taraftarlarının sevinmesine izin vermedi.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan bir grup, takımlarının Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyon olarak tamamlamasına sevinen Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarlarının araçlarına saldıran ve polisin olay yerine gelmesinin ardından ara sokaklara dağılan yaklaşık 500 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi'nde tekrar bir araya geldi.

Galatasaray aleyhine tezahüratta bulanan grup, Galatasaray Kulubünün bayrağını yaktı.

İki Eylül Caddesi'nden Hamamyolu Caddesi'ne kadar yürüyen gruptakiler, daha sonra polis tarafından dağıtıldı.

Fotoğraflar için tıklayın

Helal olsun es-eslilere

walla ben eskişehirde yaşıyorum. burada konvoylar filan vardı gs taraftarları konvoy yapmışlar apartmanların çogunda gs bayrakları gördüm. ama eskişehir taraftarları çıkınca gördüklerini indiriyorlar mesela geçen sene fb bayrağı asılı bir cafenin camlarını indirdiler. ama yine de bayağı sevinç gösterisi oldu eskişehirde.

Yorum

• Dün gece Rizede bir grup Galatasaray taraftarı Turkcell süper lig şampiyonluğunu kutlamak istedi. Bunun üzerine bazı Çaykur Rizespor taraftarları takımlarının ligden düşmesine rağmen Galatasarayın şampiyonluğunu kutlayan gruba tepki gösterdi.
                              Olay çıkmaması için polisin önlem aldığı Cumhuriyet Meydanına gelen sarı-kırmızı taraftarlar, kutlama yapmadan geri döndüler!!!

Yorum

• aferin gercek rizesporlulara!
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X