Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildi
    Bizde Kahroluyoruz Rizesporun bu haline ama gerçekler bunlar kardeşim Kendimi Kandırmanın Alemi yok Yönetimde adam gibi adamlar yok RizeSporu da SamsunSpor gibi Ticari Yönden Kullanıyorlar Paralar Cebe Gidiyor Adam gibi Transfer Yapılmıyor iyi Futbolcular Alınmıyor Takıma Mesala Ts Ceyhunu Satıyor Rize Yönetimi diyormu Ceyhunu alıyım ve Gs li Necatiyi alıyım adam şimdi i.b.bsporda yani Transfer yapılmıyor Yönetim ztn Başarı getirmek için deyil Cebi Doldurmak Ve Reklam yapmak için geldi hee burda Üzülen Yıkılan RizeSpor Taraftarı.
    Kim kahrolmuyorki,ama elden birşey gelmiyor maalesef,
    Kulüp başkanlıkları ve yönetimler,herzaman siyasi ve kendi rant kavgası için hedeflenen yerlerdir,
    Ne diyelim,gerçek rizesporu düşünen yöneticiler ve yukardaki resimdeki gibi geçmişte hırsla oynayan topçular nasip olsun diyelim.
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• rizenin yarısı fenerli hatta yarısındanda fazla önce kendi takımlarına kendileri destek versinler ama bişey oldumu en kötü trabzon oluyor

Yorum

• Rizedeki fenerliler bizi ilgilendirmiyor Kaptancı.
        biz Rizedeki Rizesporlularla dost olduk olmaya devam edeceğiz ve onlara elimizden gelen desteği yapacağız. artık Rizeli febe lileri örnek vermeyin burda. onlar bizi ilgilendirmiyor.
        bizi ilgilendiren Rizeli Rizesporlular..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• vallaha yalan söylemeye gerek yok ben rizeli olsam takımım bu kadar kötü iken ne kalkavanı sokarım rizeye nede geyse de ki abdurrahim albayrakı sokarım ya kardeşim siz rizelisiniz ara transfer döneminde 3 sağlam topçu alınsa bu halde olmaz dı rize onlar şimdi sevilya - leverkusen sevdasındalar rizeyi düşünmüyorlar rizeye rizeden destek yok ki deli olucam ya hnersene aynı sıkıntı o kadar zengin varken aynı adamlar sürekli sahnede kalkavan didin mi bilmeyen mi var neredeler şimdi takıma bakıyorum malesef zafer ile iş yapmaya çalışıyorlar elde forvet yok defansın yokluğunda yasini satıyorlar ...HAYDİ BMN DEPLASMAN MAÇLARINDA RİZEYE DESTEK
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hadi uşaklar şu Sivasa gösterin gününü... Bizde manisayı yeneriz kaymakın üzerine kadayıf olur....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bu Maçta BeraberLik olur Diye Düşünüyorum Vestel ManisaSporda Kadro Sıkıntısı Var biraz Ersun Yanal Zamanındaki Kadrodan birçok oyuncusunu kaybetti V.Manisa şimdi Çok iyi ve Tecrübeli bir hoca olan Yılmaz Vural var Vestel Manisada ve Bu Maça ÇOk iyi Hazırlıcağını Düşünüyorum Takımı Gerçi V.Manisanın Yenilmesi RizeSpora Yarar iyi oynayan Kazansın
              İyi oynayan kazansın muhabbetlerini geçelim. Trabzon kazansın diyemiyormusun? Üstelik Rizesporun işine de gelecek. İçinden mi gelmiyor.
              Vestel iyi oynasın ama Trabzon kazansın diyeceksin. Burda. Samimi olanı bu. Geri kalan söylemler, samimiyetsiz. Yalancıktan, dostluk ayakları. Mesajlarında Samsun Rize kardeşliğine üstüne basarak ifade ederken, Trabzonsporun Rize ye 4 attığını nasıl bir dostluk olduğunu ünlem işareti olarak koyduğun gözümüzden kaçmadı değil!

Admin arkadaşlar, 7 yıl psikoloji okudum Bu adamın samimi olduğuna inanmıyorum. Gerçi benim sorunum ama bu siteye sinirlenmek için gelmiyorum. Bir an olsun rahatlamak için. Her arkadaşım gibi. Bu nedenle başka takım taraftarlarının siteye kabul edilmemesi durumu her takım için geçerli olmalı. Of ve Sürmenespor için bile!

Yorum

• Oldu olacak rize TRABZON dan daha iyi de baride tam olsun,Allahim ya bizde biliyoruz kadronun sampiyonluga yetmeyecegini ve Nurinin kulaklarini cinlatiyoruz merak etme..Ama ne yapacaz simdi mac kazanmayacakmiyiz? Transfer donemi bitti elde bunlar var ama abarttigin kadarda kotu oyuncular yok bu takimda hele hele yattara da eski yattara degil dersen halt etmis olursun ki yattara eskiden tek yari oynar-oynamazdi..Aymaninda son haftalarda yaptiklari belli.. Takim cok iyi degil ama abarttigin kadar kotu de degil. 3-4 tane direk kadroya girebilecek adam olsa biz bu ligi herturlu sallariz..
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi oynayan kazansın muhabbetlerini geçelim. Trabzon kazansın diyemiyormusun? Üstelik Rizesporun işine de gelecek. İçinden mi gelmiyor.
                  Vestel iyi oynasın ama Trabzon kazansın diyeceksin. Burda. Samimi olanı bu. Geri kalan söylemler, samimiyetsiz. Yalancıktan, dostluk ayakları. Mesajlarında Samsun Rize kardeşliğine üstüne basarak ifade ederken, Trabzonsporun Rize ye 4 attığını nasıl bir dostluk olduğunu ünlem işareti olarak koyduğun gözümüzden kaçmadı değil!

Admin arkadaşlar, 7 yıl psikoloji okudum Bu adamın samimi olduğuna inanmıyorum. Gerçi benim sorunum ama bu siteye sinirlenmek için gelmiyorum. Bir an olsun rahatlamak için. Her arkadaşım gibi. Bu nedenle başka takım taraftarlarının siteye kabul edilmemesi durumu her takım için geçerli olmalı. Of ve Sürmenespor için bile!
                  Bende zamaninda cok kisiyle tartistim bu nedenle ama anlatamadim hep olay bir kisinin yaptigini butun memlekete mal etme oldu..Iyi tamam bisey demiyoruz da o zaman diger takimlarin taraftarinada izin versinler.. Adam Trabzonspor forumuna girecek avatarda rizespor un renkleri..Gececeksiniz o isleri dedik ama dinletemedik..
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Sen Samimiyetten Bahsediyorsunya Bu sitenizde çok yüksek üyeleriniz var her günde aktif oluyor çoğu kişi birLAZ arkadaşımızın açtığı Kardeş RizeSpor topicine neden kimse ilgi göstermiyor ? ! Belliki Çoğu Ts li arkadaşlar RizeSporu önemsemiyor ne hali varsa görsün düşerse düşsün gibi bir tavır içinde çoğunluk ben TrabzonSpor Düşmanı deyilim Beni ilgilendirmez ne yaptığı sadece fikrimi söyledim Samsun Konusuna Gelince evet SamsunSpor Bizim kardeşimizdir her 2 sitedede Güzel Dostluklar kurduk SamsunSporlu Taraftarlar 7den 70e RizeSpora karşı daha duyarlı..Rakip Takım Konusuna gelmişken Buraya Gelmeye Mecburda Deyil Hiç bi RizeSporLu bazı arkadaşların bize karşı iyi niyetindn dolayı burdayız...!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen Samimiyetten Bahsediyorsunya Bu sitenizde çok yüksek üyeleriniz var her günde aktif oluyor çoğu kişi birLAZ arkadaşımızın açtığı Kardeş RizeSpor topicine neden kimse ilgi göstermiyor ? ! Belliki Çoğu Ts li arkadaşlar RizeSporu önemsemiyor ne hali varsa görsün düşerse düşsün gibi bir tavır içinde çoğunluk ben TrabzonSpor Düşmanı deyilim Beni ilgilendirmez ne yaptığı sadece fikrimi söyledim Samsun Konusuna Gelince evet SamsunSpor Bizim kardeşimizdir her 2 sitedede Güzel Dostluklar kurduk SamsunSporlu Taraftarlar 7den 70e RizeSpora karşı daha duyarlı..Rakip Takım Konusuna gelmişken Buraya Gelmeye Mecburda Deyil Hiç bi RizeSporLu bazı arkadaşların bize karşı iyi niyetindn dolayı burdayız...!!!!!!!!!!!
                      Siz once o destegi rizeden alin bakalim..Trabzona elbet sira gelir..
                      Kac kisinin sende dahil ilk takimi rize once bunu bi acikliga kavusturun ondan sonra Trabzonlu kardeslerden destek isteyin.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende zamaninda cok kisiyle tartistim bu nedenle ama anlatamadim hep olay bir kisinin yaptigini butun memlekete mal etme oldu..Iyi tamam bisey demiyoruz da o zaman diger takimlarin taraftarinada izin versinler.. Adam Trabzonspor forumuna girecek avatarda rizespor un renkleri..Gececeksiniz o isleri dedik ama dinletemedik..
                        Rizespor'a düşmanlığımız yok, geçmişin hiçbir döneminde de olmadı. Olmayacaktır da. Sorun samimiyetsiz söylemler. Farkediliyor, kimin ne söylemek istediği. Olup olmamları değil sorun. Sorun gerilip gerilmememiz. Bir kişi bile, bu bir kişi kendini bilmez bir kişi olsa bile sitenin huzurunu bozabiliyor. Rahatsızlık veriyor. O zaman, gerek yok diyorum. Huzursuz olmaya. Neyse işim gücüm var. Herkese kolay gele...

Yorum

Rizespor'a düşmanlığımız yok, geçmişin hiçbir döneminde de olmadı. Olmayacaktır da. Sorun samimiyetsiz söylemler. Farkediliyor, kimin ne söylemek istediği. Olup olmamları değil sorun. Sorun gerilip gerilmememiz. Bir kişi bile, bu bir kişi kendini bilmez bir kişi olsa bile sitenin huzurunu bozabiliyor. Rahatsızlık veriyor. O zaman, gerek yok diyorum. Huzursuz olmaya. Neyse işim gücüm var. Herkese kolay gele...
                          Iyi iste hocam bende onu diyorum,neden gelip benim forumumda bu mac berabere biter-vestelin cok eksigi var denilecek ki,yani eksik olmasa vestel banko olacak oyle mi?

Herkes dikkat etsin yazdiklarina o zaman kimse gerilmez.
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz once o destegi rizeden alin bakalim..Trabzona elbet sira gelir..
                            Kac kisinin sende dahil ilk takimi rize once bunu bi acikliga kavusturun ondan sonra Trabzonlu kardeslerden destek isteyin.
                            Ya sizden destek bekleyen yokki RizeSPor kendi kendine bu güne kadar yetti bundan sorada yeter Trabzon Taraftar olsun olmasın yanımızda ihtiyacımız kimseye yok bizim şehri Çoğu Fenerli olabilir ama.. RizeSpor Hersene Fenerden Puanı alıyor bunuda kimse unutmasın Ts nin Yapamadığını Rize hersene Yapıyor bu ayrı bi konu Rize Şehri Kimseyi ilgilendirmez Rizesporlusuda var Fenerliside Cimbolusuda Beşiktaşlısıda her şehirde var istanbul takımlarını tutanlar.

Yorum

Ya arkadaşlar Yanlış anlaşılmasında yani bakıyorumda Ts 2 maç kazandı diye bu kadar emin ve kesin konuşmanızı doğru bulmuyorum Ts Bu kadroyla ilk 10 içinde gezer Transferler şart yönetim elini cebine atmıyor Ts yi 2.sınıf Futbolculara mahkum oynatıyorlar ayman kasap resmen Ts de oynicak biri deyil mesela Çağdaş defansta ağır Forvet etkisiz bi ortasaha ayakta oda Gökdeniz var 2.de Yattara biraz bişeyler yapıyor eski yattara deyil artık V.ManisaSpoR Zorlıcak Ts yi benden sölemesi Beraberlik derim ben Gerçi V.Manisanın Yenilmesi gerek bizim için
                              Lazarov sen rizesporlu oldugundan dogru bulmuyorsun bu normaldir ama biz trabzonsporluyuz ve burasida bir trabzonspor forumu herhangi bir futbol forumu degil. Biz takimimiza güveniyoruz ve böyle konusuyoruz her trabzonsporlununda ayni görüsü yok birisi daha realist diger daha idealist veya optimist. Burada bütün görüsler toplaniyor ve havayi görüyorsun trabzonspor hic bir zaman elinde isterse 5 lig topcusu olsun bastan pes etmez ve bu anlayis taraftarlardada hakim. kazanmak ile pes etmek arasinda bir fark var.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Diğer mesajların komik duruyordu, ne yazacağını bilemiyordun ve anlaşılıyordu, bak işte ne güzel yazdın. Bu mesajın samimi. Böyle samimi ol canımı al. Sana benim söyleyeceğim bir söz yok arkadaşım. Sadece ortaya söylüyorum. Rizesporu seviyoruz biz ve her daim 1. ligde mücadele etmesini istiyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X