Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bodrum'da maç sonunda yöneticiler sahaya girmiş, hakeme saldırmış.

Kaan Kural ve benzerlerinden ahlakî, edebî, kültürel yorum geldi mi?
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sikecilere verilen penaltı değildi bana göre.
      Buna penaltı verilse bizim bu sezon kaç penaltı es geçildi o zaman.
      Ama ofsayt golcü bana göre milim işi ben golü verirdim ve dzekonun pozisyonu penaltiydi
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kürt başkanları ve türevi 57 Gençlik yüzünden.
        İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Denizli özelinde pek bilgim yok ancak şehir takımlarının düşüşünün asıl nedeni 2009larda başlayan belediyelerin devlet destekli semt takımlarına para akıtması. Futbolda tüm rekabeti bitirip iş ilişkileri ağına dönüştürdüler.
        Düşen Hatay'ın formasında göğüs reklamı bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam..bu ayıp bile yeterli örnek aslında..

Şehir takımları iş bilmez yönetim sayesinde borç batağında uğraşırken, dediğiniz gibi belediyeler ve kodamanların rant kapısı olarak kullanılmaya daha uygun semt takımları aradan sıyrılıyor.. Esenler Erok'a verilen muazzam belediye desteği ortada..

Trendyol 1.ligden gelecek takımlara bakarsak önümüzdeki sene süper ligde 6 olan İst takımı sayısı 8 olabilir..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sikecilere verilen penaltı değildi bana göre.
          Ama ofsayt golcü bana göre milim işi ben golü verirdim ve dzekonun pozisyonu penaltiydi
          Aslında VAR'ın ekrana getirdiği görüntüde milimlik gibi görünüyor. Yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Akan oyunda ceko bariz önde, gölge boyundan da anlaşılabiliyor.

Kupa maçında da ofsayttaki Syzmanski için gol kararı verilmişti. Dolayısıyla VAR görüntülerine de güven olmuyor.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sikecilere verilen penaltı değildi bana göre.
            hocam ceko ayakta duramıyor, son dönemde sadece temas var mı yok muya evrildi iş, futbol basketbol değil aga, temaslı oyun ve müdahalenin şiddeti önemli, bunuda orta hakem görecek, VAR şiddet ölçemez, bu şiddet olayı genelde ikili mücadeleye yakın şeyler için geçerli bir durum

ama adam topu almış önüne gidiyor, arkadan şiddetsiz ama net olan bir darbe oluyor, burada şiddete bakılmaz, darbe aldı mı almadıya bakılır

ceko ikili mücadelede kendini yere bırakıyor aga, şiddet az
            TEKKEBALL

Yorum

• Dün fb lehine çalınan penaltı son üç sezonun özeti.Aynı şey Gs için de geçerli.

Bu iki takım arayı açtı yalanıyla bu kirli düzeni gizlemeye çalışıyorlar.Bu iki takım Anelka,Ortega,Ribery gibi oyuncuları getirirken biz çay,çorba parasına Gürcüler getiriyorduk.Anadolu takımları daha da parasız ve vasattı.Ama sahada hiçbir dönem bu kadar fark olmuyordu.Ne zaman Var'ın aslında bu iki takım için bir silah olarak uygulanabileceği anlaşıldı fark ortaya o zaman çıktı.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam ceko ayakta duramıyor, son dönemde sadece temas var mı yok muya evrildi iş, futbol basketbol değil aga, temaslı oyun ve müdahalenin şiddeti önemli, bunuda orta hakem görecek, VAR şiddet ölçemez, bu şiddet olayı genelde ikili mücadeleye yakın şeyler için geçerli bir durum

ama adam topu almış önüne gidiyor, arkadan şiddetsiz ama net olan bir darbe oluyor, burada şiddete bakılmaz, darbe aldı mı almadıya bakılır

ceko ikili mücadelede kendini yere bırakıyor aga, şiddet az
                Orda ayakda durma vs olayi yok resmen itti onu rakip.Ama sonra olmayan bir pozisyondan penalti üretiler telafi icin.

Ama gs ve sikecilerin son 3-4 senede aldiklari penalitlarin 80% normal bir takim olsa verilmezdi uyduruk penaltilar.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün fb lehine çalınan penaltı son üç sezonun özeti.Aynı şey Gs için de geçerli.

Bu iki takım arayı açtı yalanıyla bu kirli düzeni gizlemeye çalışıyorlar.Bu iki takım Anelka,Ortega,Ribery gibi oyuncuları getirirken biz çay,çorba parasına Gürcüler getiriyorduk.Anadolu takımları daha da parasız ve vasattı.Ama sahada hiçbir dönem bu kadar fark olmuyordu.Ne zaman Var'ın aslında bu iki takım için bir silah olarak uygulanabileceği anlaşıldı fark ortaya o zaman çıktı.
                  Bingo. Ara açıldı yalanına bu forumda da inanan çok. Gs ile kupa finalinde şansımızın olmadığını yazan çok oldu. Açılmış ara diye bir şeyin olmadığını anlamak için gs'nin sadece bu sezon Avrupa'da takıldığı küçük takımların listesine bakmak yeterli. Hakem desteği olmadığı an sıradanlaşıyorlar. Kupa finalinde en büyük rakibimiz hakem. O yüzden yabancı hakem için bastırmalıyız ama yabancı hakemleri almanın da yolunu buldular gerçi.
                  “Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak fawefan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında VAR'ın ekrana getirdiği görüntüde milimlik gibi görünüyor. Yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Akan oyunda ceko bariz önde, gölge boyundan da anlaşılabiliyor.

Kupa maçında da ofsayttaki Syzmanski için gol kararı verilmişti. Dolayısıyla VAR görüntülerine de güven olmuyor.
                    İddialar vahim..

VAR burada "onside" demiş..yani ofsayt olmayan..
                    Ancak hakem bunu ofsayt anlayıp iptal etmiş..

Var konuşmalarını merak ettim şimdi
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İddialar vahim..

VAR burada "onside" demiş..yani ofsayt olmayan..
                      Ancak hakem bunu ofsayt anlayıp iptal etmiş..

Var konuşmalarını merak ettim şimdi
                      Ülkenin hali trajikomik ama bu kadar da değildir.

Hiçbir şeye de olmaz diyemiyoruz.Yabancı Var getiriyorsun ama hakeminin İngilizcesi "Mr.and Mrs.Brown"seviyesinde.Hakem tercümana,tercüman Var'a!

Erşan Kuneri'nin aşçı,şoför,bahçıvan, uşak hikayesi gibi
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülkenin hali trajikomik ama bu kadar da değildir.

Hiçbir şeye de olmaz diyemiyoruz.Yabancı Var getiriyorsun ama hakeminin İngilizcesi "Mr.and Mrs.Brown"seviyesinde.Hakem tercümana,tercüman Var'a!

Erşan Kuneri'nin aşçı,şoför,bahçıvan, uşak hikayesi gibi
                        Daha vahimi de var..

Bodrum samsun maçının VAR hakemi 20 ay disiplin cezası almış bir hakemmiş.. TFF artık korsan hakem de getirmeye başladı..

Olan garibim Yasin Kol'a oldu

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bingo. Ara açıldı yalanına bu forumda da inanan çok. Gs ile kupa finalinde şansımızın olmadığını yazan çok oldu. Açılmış ara diye bir şeyin olmadığını anlamak için gs'nin sadece bu sezon Avrupa'da takıldığı küçük takımların listesine bakmak yeterli. Hakem desteği olmadığı an sıradanlaşıyorlar. Kupa finalinde en büyük rakibimiz hakem. O yüzden yabancı hakem için bastırmalıyız ama yabancı hakemleri almanın da yolunu buldular gerçi.
                          Az Alkmaar
                          Malmo
                          Kiev
                          Ajax
                          RFS
                          Young Boys

Genel olarak Türk futbolunun seviyesi çok düşük, Avrupada rezillik ayyuka çıkıyor oradan bir kıyaslamanın doğru fikir vermeyeceği kanaatindeyim.

Avrupa arenasındaki başarının ölçütü olarak kulüp sıralamalarına bakarsak RFS ile aynı küçüklüğe sahibiz. Onlarla da 1 maç yaptılar. Diğerleri bizden iyi, kağıt üzerinde gerçek bu.

Yorum

• 4 - Bjk 52
                            5 - Eyüp 50 (bay geçecek)
                            6 - Başakşehir 48
                            7 - Trabzonspor 45

Eyüp'ü geçeriz, gerisi kısmet.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4 - Bjk 52
                              5 - Eyüp 50 (bay geçecek)
                              6 - Başakşehir 48
                              7 - Trabzonspor 45

Eyüp'ü geçeriz, gerisi kısmet.
                              Yarın göztepe başak maçı kritik.. Göztepe yener umarım

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yarın göztepe başak maçı kritik.. Göztepe yener umarım
                                evet göztepe maçında puan kaybı, yüksek ihtimal mağlubiyet bekliyorum ama başakın ads, hatay ve paşa maçları var. bunları rahat alacaktır. geri kalan maçları gs-fb.

biz kalan maçların kaçını alırız şüpheli. paşa, gs, bodrum, samsun, antalya. 4 tane kazanırsak başakı altımıza alırız.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X