Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yasin Kol verdi penaltıyı, var penaltıyı iptal için çağırdı..

Telefondan sessiz izlemenin zararları

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk futbolunu uzaktan yakından takip eden herkes şikebahçe için penaltı jokerinin geleceğini biliyordu. Twitter'dan pozisyona baktım şimdi, El Nesiri adamın eline kafa atmış, buna penaltı çalmışlar.
      Evet cok dogru maca bakarken penalti verilince bu mac bizim macin kopyasi olmasın demeden durum 1-3 oldu gercekten ders alinacak tuhaf bir durum 1-1 olduktan sonra takım ruhu akıl fiziki direnc vs hepsi 5 dakika icersinde devre disi kaldi ayni seyler bizim basimiza gelmeseydi bu macta sike var diyecektim!

Yorum

• Ulan şöyle kafasız takımlardan nefret ediyorum arkadaş. Kulüp tarihinde ilk kez süper lige çıkıyorsun, o sezonu da şikecilerin sömürgesi olup herkesin nefretini kazanarak geçirip gerisin geri küme düşüyorsun. Hiç çıkmasaydınız daha iyiydi.
        “Beşiktaş için canımı veririm.”
        —Şenol Güneş

Yorum

• Maxim penaltı için defalarca komedi (joke) ifadesini kullandı ama çevirmen söylemedi

Yorum

• En nesyri adamın eline kafa attı buna penaltı mı verildi?

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En nesyri adamın eline kafa attı buna penaltı mı verildi?

IMG_20250426_215427.jpg
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

[ATTACH]22563[/ATTACH]
                Adamın eli sabit. Uçarak gelen En Nesyri. Enteresan
                En son MA291 tarafından düzenlendi; 26.04.2025, 22:02.

Yorum

• burda 50 defa yazdık aga, ama dinleyen olmadı tabi

süper ligde işin sırlarından biri özellikle fb için penaltıdır

rizespor maçını benzer şekilde döndürdüler

bizim maçta geride idiler ve penaltı ile geri döndü maç

aslında kayserispor maçında da benzer şey oluyordu, geride idi , penaltı ile geri döndüler ve son dakika yediler

ve gaziantep maçı, penaltı ile geri dönüş

bazıları skor 4-1 olunca penaltı işini fazla konuşmadı bizim maçta ama ben yazdım, o saçma sapan penaltı verilmese o maçtan en az 1 puan alıyorduk, kazanabilirdikte
                  TEKKEBALL

Yorum

[ATTACH]22563[/ATTACH]
                    dünyanın en saçma verilen penaltılarından biri

iki oyuncuda topa dokunmuyor ve topa hakim değil

bu durumda olan bütün hamleler çarpışma olarak değerlendirilir

benzer penaltıyı geçen yıl almıştı sanırım fb , irfancan ceza alanında hiç topla alakası yok, adamın üzerine koşu attı ve çarpıştılar,gene orta kesilmişti, penaltı çalındı

topla oynuyor mu topa hakim mi ona bakacaksın aga bu tarz durumlarda, yoksa ne mi olur, iki oyuncu havaya çıkar adam bilerek kafasını defans oyuncuna vurur, penaltı alır, bu aynı mantıkla alınan penaltıdır, haliyle dünyanın en saçma penaltısıdır
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burda 50 defa yazdık aga, ama dinleyen olmadı tabi

süper ligde işin sırlarından biri özellikle fb için penaltıdır

rizespor maçını benzer şekilde döndürdüler

bizim maçta geride idiler ve penaltı ile geri döndü maç

aslında kayserispor maçında da benzer şey oluyordu, geride idi , penaltı ile geri döndüler ve son dakika yediler

ve gaziantep maçı, penaltı ile geri dönüş

bazıları skor 4-1 olunca penaltı işini fazla konuşmadı bizim maçta ama ben yazdım, o saçma sapan penaltı verilmese o maçtan en az 1 puan alıyorduk, kazanabilirdikte

Hemen 1-1 olunca, rüzgarı arkalarına alarak golleri attılar.

Yorum

• Günahların takımı şikebahçe.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Bugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..

Semt takımları ivme yakalarken, koca sehir takımlarının böyle zavallı hâle düşmesi insanın içini acıtıyor..

Şu an ligin ilk 8' inde 6 tane İstanbul takımı var..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Bugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..

Semt takımları ivme yakalarken, koca sehir takımlarının böyle zavallı hâle düşmesi insanın içini acıtıyor..

Kürt başkanları ve türevi 57 Gençlik yüzünden.

Yorum

Bugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..

Denizli özelinde pek bilgim yok ancak şehir takımlarının düşüşünün asıl nedeni 2009larda başlayan belediyelerin devlet destekli semt takımlarına para akıtması. Futbolda tüm rekabeti bitirip iş ilişkileri ağına dönüştürdüler.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dünyanın en saçma verilen penaltılarından biri

iki oyuncuda topa dokunmuyor ve topa hakim değil

bu durumda olan bütün hamleler çarpışma olarak değerlendirilir

benzer penaltıyı geçen yıl almıştı sanırım fb , irfancan ceza alanında hiç topla alakası yok, adamın üzerine koşu attı ve çarpıştılar,gene orta kesilmişti, penaltı çalındı

topla oynuyor mu topa hakim mi ona bakacaksın aga bu tarz durumlarda, yoksa ne mi olur, iki oyuncu havaya çıkar adam bilerek kafasını defans oyuncuna vurur, penaltı alır, bu aynı mantıkla alınan penaltıdır, haliyle dünyanın en saçma penaltısıdır
                                Yeryüzünde şikebahçe ve gs'den başka hiç bir takım böyle penaltı alamaz. Dünyanın en iğrenç liginde oynuyoruz.
                                “Beşiktaş için canımı veririm.”
                                —Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X