Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    karşıda pas yapamayan takım oldu mu bu istatistikler yanıltır

kendi kurmadığı kadro ile şu tekke takımı bile acayip kontralar bulurdu samsunspor maçında

aga 1-0 öndesin, ve rakip dengesiz şekilde üzerine geliyor, acayip kontra atak fırsatları yakalaman lazım, ama kayserispor yapamadı

biz 1-0 geriden 2-1 yaptık set hücumunda, samsun önde olduğu için

samsunun oynadığı futbola bakma , asıl mesele kayseride
    aga tamam da bize karsi çöp gibi oynayan takimlar olmadi mi hiç, al iste son Antalya maçi, o maçta da anca 10 sut, 1,13 xG
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      samsun haketmişti maçı kayseri yakaladığı kontraları harcadı maçı izledim samsun maçı ısırıyor resmen bu sezon iyi hava yakaladılar bizi bile 2 maçtada yendiler yanılmıyosam. bizim koyun sürüsüde bu sezon neler yaptı gördük.

Geçen hafta 2-2 bitti.

Yorum

• samsun güzel iş çıkarttı

(UEFA)

Yorum

• Forma güzel de tanıtım ne alaka anlamadım. Samsunda formula?
          ( ゚д゚)

Yorum

• Son maçta giydikleri forma, bence kötü, 2008 2009 falan o aralar Sivas'ın öyle bir forması vardı turkcell sponsorlu.. Hayrettim MehmetYıldız falan o zamanlar...

Ama vidyo fenâ dğl, alâkaya gerek yok... bir de kim bilir Samsun'a formula pisti yapıp orayı f1 takvimine katabilirler en azından o olasılık onlara bizden daha yakın, en berbat yönetilen şehir Trabzon olabilir, ama kimsede utanma yok

Yorum

• 26K likes, 298 comments - transfermarkt.com.tr on June 4, 2025: "🏟️ Süper Lig'de 2024-2025 sezonu en yüksek seyirci ortalamaları! 🥇 Galatasaray 🥈 Fenerbahçe 🥉 Beşiktaş 📎 Futbol Arena ------------------ #galatasaray #fenerbahçe #beşiktaş #süperlig #trabzonspor #samsunspor #göztepe #konyaspor #kayserispor #antalyaspor #sivasspor".

Yorum

• Samsun bu sezonda bile bizi geçemediyse seyirci ortalamasinda, daha da konusmasin reziller

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son maçta giydikleri forma, bence kötü, 2008 2009 falan o aralar Sivas'ın öyle bir forması vardı turkcell sponsorlu.. Hayrettim MehmetYıldız falan o zamanlar...

Ama vidyo fenâ dğl, alâkaya gerek yok... bir de kim bilir Samsun'a formula pisti yapıp orayı f1 takvimine katabilirler en azından o olasılık onlara bizden daha yakın, en berbat yönetilen şehir Trabzon olabilir, ama kimsede utanma yok
                  İstanbul Park bile çöp oldu, orada öyle bir organizasyon mümkün mü bilemiyorum.
                  ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X