İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsun haketmişti maçı kayseri yakaladığı kontraları harcadı maçı izledim samsun maçı ısırıyor resmen bu sezon iyi hava yakaladılar bizi bile 2 maçtada yendiler yanılmıyosam. bizim koyun sürüsüde bu sezon neler yaptı gördük.
Geçen hafta 2-2 bitti.
Yorum
-
-
Son maçta giydikleri forma, bence kötü, 2008 2009 falan o aralar Sivas'ın öyle bir forması vardı turkcell sponsorlu.. Hayrettim MehmetYıldız falan o zamanlar...
Ama vidyo fenâ dğl, alâkaya gerek yok... bir de kim bilir Samsun'a formula pisti yapıp orayı f1 takvimine katabilirleren azından o olasılık onlara bizden daha yakın, en berbat yönetilen şehir Trabzon olabilir, ama kimsede utanma yok
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
26K likes, 298 comments - transfermarkt.com.tr on June 4, 2025: "🏟️ Süper Lig'de 2024-2025 sezonu en yüksek seyirci ortalamaları! 🥇 Galatasaray 🥈 Fenerbahçe 🥉 Beşiktaş 📎 Futbol Arena ------------------ #galatasaray #fenerbahçe #beşiktaş #süperlig #trabzonspor #samsunspor #göztepe #konyaspor #kayserispor #antalyaspor #sivasspor".
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon maçta giydikleri forma, bence kötü, 2008 2009 falan o aralar Sivas'ın öyle bir forması vardı turkcell sponsorlu.. Hayrettim MehmetYıldız falan o zamanlar...
Ama vidyo fenâ dğl, alâkaya gerek yok... bir de kim bilir Samsun'a formula pisti yapıp orayı f1 takvimine katabilirleren azından o olasılık onlara bizden daha yakın, en berbat yönetilen şehir Trabzon olabilir, ama kimsede utanma yok
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum