Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Eski başlık uçtu, buradan devam...

Alanya'nın top oynamaya niyeti yok sanırım. Yedin rahatladın, biraz çık bari.
    ( ゚д゚)

Yorum

Immobile (p) gollerine devam ediyor.
      ( ゚д゚)

Yorum

Bizim klüp başkanı Mertens’in dirseğini, Bjk’ye çalınan dandik penaltıyı, Antep’in golüne topun ayaktan çıktıktan sonraki görüntü ile nasıl ofsayt çalındığını izlesin. Sonra bizim maçta nasıl doğrandığımızı izlesin. Belki başkan olup bir şeyler yapmaya karar verir.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Jedson , anteplinin ayağına bastı kale arkası çekimde belli hatta çim kalkıyor.
          Penaltı ama VAR devreye girmedi.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Penaltı olmasa, gol atamaz bunlar.Alanya'da az yemiş, ben ilk yarıdan 3 olur diyordum.

Yorum

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jedson , anteplinin ayağına bastı kale arkası çekimde belli hatta çim kalkıyor.
              Penaltı ama VAR devreye girmedi.

Ben onu görmedim, valla temiz dedim.

Yorum

immobilenin pozisyonu penaltı mı şimdi?
                maç içerisinde verirsin anlarım da ağır çekimde adamın ayaklarını taktırmak için yaptığı numarayı bir tek ben mi görüyorum

diğer tarafta mertensin attığı dirseği vardaki deyuslar nasıl görmüyor

hangi kanalı açsam bir skandal var
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Beşiktaş'ı zorla yarışta tutuyorlar

Yorum

Avrupada hiçbir bok yiyemeyen 3 İstanbul köpekleri ligdeki dandik takımları bir türlü yeniyorlar, hakem vs etkisiyle.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

Sarı kart çıkmalıydı sallaiye kendini atıyor bir de itiraz ediyorlar.
                      ( ゚д゚)

Yorum

şu oburukun ağzına biri kürekle ne zaman vuracak çok merak ediyorum yaa
                        verin düdüğü bu yönetsin maçları
                        verin yetkiyi ligi bu dizayn etsin

istanbuldan çıkmadan maç oynuyor fikstürden şikayet ediyor
                        bilmem kaç milyonluk takım kurup hakemle kazanıyor ama yine her maç hakemden ağlıyor
                        bu ne rezilllik ya
                        ne istiyonuz kardeşim
                        biri çıkıp dur demeyecek mi bunlara
                        susun sadece işinizi yapın demeyecek mi be mg
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Şu nasıl kaçar inanılır gibi değil. Ulan Serdar şunu atsan hafta az da olsa çekilir olacaktı..
                          ( ゚д゚)

Yorum

Nizami golümüz iptal edilip beraberlikle ayrıldığımız Antep deplasmanından küçük şikeciler beleş penaltıya rağmen beraberlikle ayrıldılar.

Takımlar arasında abartıldığı kadar büyük farklar yok. Milli aradan sonra sakatlar dönsün, bir kaç galibiyet üst üste alırsak zirveye ortak olabiliriz. Biz kötü durumdayız burası gerçek ama rakipler de o kadar iyi durumda değil. Hakem konusunu yönetimin halletmesi gerekiyor bu noktada ama hiç bir haltı beceremiyorlar ki bunu becerebilsinler.
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

Mertens'in silah olarak kullandığı dirseğini görmeyen var,antep'te bjk lehine uyduruk penaltı çaldırmak için devreye giriyor.

Var bu şekilde devam ederse,ofsayt hariç,geçmişi bile aratacak gibi duruyor.Tamamen lobisi güçlü takımlar lehine kullanılmaya başlandı.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X