Düşen herkese penaltı veriyorlar. Temassız oyun yaptılar futbolu. Dün jk, bugün gs ve Kasımpaşa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
Penaltı verilen pozisyonda can ayakta kalıp golü atsa mesela
Bu sefer de cuestayi çekip düşürdü avantaj sağladı vs diye golü iptal edebilirlerdi
Etmişlikleri var, çokhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Şikecilere beleş futbolcu vermiş bir takım bunlar
Bunu bağıra bağıra herkesin göreceği şekilde göstere göstere yapmış bir kulüp
Tek başına şu olay içine düştüğümüz bok çukurunu göstermeye yeterhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Okan tipik Türk td gol yiyene kadar değişiklik yapmiyor tipik Avci gibi sampiyon hakemler sayesinde aliyor yada elindeki oyuncular sayesindeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşen herkese penaltı veriyorlar. Temassız oyun yaptılar futbolu. Dün jk, bugün gs ve Kasımpaşa
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah
Kayseri genel olarak çok kötü gözüktü bana. Daha iştahlı diri bekliyordum ama yetersiz kaldılar belli biri gözüme batmadı haliyle
İki yeni beki var fetoculerin ikisi de kötü ama frankovski soldakinin yanında dani alves. Üç maç sonra yuhalanir aha buraya yazdım
Şunları biz tokatlamaliydik ama şikecilerin yalamalari iyi hazırlanmislar ne çantalar gidip geliyordur kim bilir. He gerçi bunlara para vermelerine felan da gerek yok.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.03.2025, 18:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVermese laf etmezdim, verdiysen kırmızı nerede? Ortada top yok, topa hamle yok. Bitirici vuruşu yapacak adamı çekip düşürüyorsun. Bundan daha net kırmızı olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmış kasımpaşa diyelim net para aldılar, 2 dakika içinde öyle 2 tane gol yenmez.
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa'da enteresan takım. Bizden, bjk ve gs den hep puan alan veya kafa kafaya oynayan takım. fb'yi en son 2020 yılında yenmiş.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFebeş ile oynamıyorlar, hemen iftira atmayın.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum