Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futbolunu uzaktan yakından takip eden herkes şikebahçe için penaltı jokerinin geleceğini biliyordu. Twitter'dan pozisyona baktım şimdi, El Nesiri adamın eline kafa atmış, buna penaltı çalmışlar.
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn nesyri adamın eline kafa attı buna penaltı mı verildi?
IMG_20250426_215427.jpgBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]22563[/ATTACH]En son MA291 tarafından düzenlendi; 26.04.2025, 22:02.
Yorum
-
burda 50 defa yazdık aga, ama dinleyen olmadı tabi
süper ligde işin sırlarından biri özellikle fb için penaltıdır
rizespor maçını benzer şekilde döndürdüler
bizim maçta geride idiler ve penaltı ile geri döndü maç
aslında kayserispor maçında da benzer şey oluyordu, geride idi , penaltı ile geri döndüler ve son dakika yediler
ve gaziantep maçı, penaltı ile geri dönüş
bazıları skor 4-1 olunca penaltı işini fazla konuşmadı bizim maçta ama ben yazdım, o saçma sapan penaltı verilmese o maçtan en az 1 puan alıyorduk, kazanabilirdikteTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]22563[/ATTACH]
iki oyuncuda topa dokunmuyor ve topa hakim değil
bu durumda olan bütün hamleler çarpışma olarak değerlendirilir
benzer penaltıyı geçen yıl almıştı sanırım fb , irfancan ceza alanında hiç topla alakası yok, adamın üzerine koşu attı ve çarpıştılar,gene orta kesilmişti, penaltı çalındı
topla oynuyor mu topa hakim mi ona bakacaksın aga bu tarz durumlarda, yoksa ne mi olur, iki oyuncu havaya çıkar adam bilerek kafasını defans oyuncuna vurur, penaltı alır, bu aynı mantıkla alınan penaltıdır, haliyle dünyanın en saçma penaltısıdırTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda 50 defa yazdık aga, ama dinleyen olmadı tabi
süper ligde işin sırlarından biri özellikle fb için penaltıdır
rizespor maçını benzer şekilde döndürdüler
bizim maçta geride idiler ve penaltı ile geri döndü maç
aslında kayserispor maçında da benzer şey oluyordu, geride idi , penaltı ile geri döndüler ve son dakika yediler
ve gaziantep maçı, penaltı ile geri dönüş
bazıları skor 4-1 olunca penaltı işini fazla konuşmadı bizim maçta ama ben yazdım, o saçma sapan penaltı verilmese o maçtan en az 1 puan alıyorduk, kazanabilirdikte
Hemen 1-1 olunca, rüzgarı arkalarına alarak golleri attılar.
Yorum
-
Bugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..
Semt takımları ivme yakalarken, koca sehir takımlarının böyle zavallı hâle düşmesi insanın içini acıtıyor..
Şu an ligin ilk 8' inde 6 tane İstanbul takımı var..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..
Semt takımları ivme yakalarken, koca sehir takımlarının böyle zavallı hâle düşmesi insanın içini acıtıyor..
Şu an ligin ilk 8' inde 6 tane İstanbul takımı var..
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün haberler de gördüm üzüldüm..Denizlispor da BAL ligine düşmüş..bir zamanlar uefa kupasında Lyon u falan eleyip baya bir tur geçmişlerdi..
Şu an ligin ilk 8' inde 6 tane İstanbul takımı var..
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyanın en saçma verilen penaltılarından biri
iki oyuncuda topa dokunmuyor ve topa hakim değil
bu durumda olan bütün hamleler çarpışma olarak değerlendirilir
benzer penaltıyı geçen yıl almıştı sanırım fb , irfancan ceza alanında hiç topla alakası yok, adamın üzerine koşu attı ve çarpıştılar,gene orta kesilmişti, penaltı çalındı
topla oynuyor mu topa hakim mi ona bakacaksın aga bu tarz durumlarda, yoksa ne mi olur, iki oyuncu havaya çıkar adam bilerek kafasını defans oyuncuna vurur, penaltı alır, bu aynı mantıkla alınan penaltıdır, haliyle dünyanın en saçma penaltısıdır“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum