Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Helal olsun Fenere. Güveniyordum zaten. Allahin izniyle bu turuda gecersek, Liverpool gelirse Finale kalabiliriz. Yürü be Fener, güldür yüzümüzü.
    Bu arada Ceyrek Final maclarinin hepsini dogru tahmin ettim.
    kardes feneri desteklemene bisey diyemem, kendi secimindir ve son derece normal. ama en azindan biz diye sahiplenmeyebilirsin, hani onu da yaptin en azindan buraya o sekilde yazmayabilirsin, bu kadar fener dusmani icin sinir bozucu oluyor....

Yorum

• Ben yurtdışında yaşayan insanlarımızın Avrupa arenasına çıkmış Türk takımlarını desteklemelerini çok normal karşılıyorum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yurtdışında yaşayan insanlarımızın Avrupa arenasına çıkmış Türk takımlarını desteklemelerini çok normal karşılıyorum.
        bizi anladigina tesekkür ediyorum. türkiyedeki arkadaslar belki orada olduklari icin haliyle ayrimcilik yapar, ama biz hem Türkiye hemde Trabzona hasret kaldigimiz icin ikisininde basarisini hem avrupa hemde ligde görmek istiyoruz...

istiyoruzki bütün avrupa bizi konussun... bizi kücük gören, demediklerini birakmayan avrupalilara eskiden zorlanirdik cevap vermeye, bizde eskiden fener 0 cektiginde yada galatasaray yelindeliginde "haha gördük sizi" demelerini unutmadik... ozamanlar bende demeye calisiyordum, "ben TRABZONSPORluyum" diye... ama onlar "türksünüz nefarkeder" diyip devam ediyordular....

avrupaya inat TÜRKIYEMIZIN her takimi ve TRABZONSPOR.... TÜRKIYEYE INAT SADECE TRABZONSPOR...

Yorum

• Bakalım İngiltere'de neler olacak...
          Valla imrenmiyorum desem, yalan söylemiş olurum.

Yorum

• artık ing de turu geçeceklerini sanmıyorum;chelsea ya 1-0 dahi yeticek.buraya kadar sanırım.gerçi sevilla içinde aynı şeyleri demiştik ama...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İngilterede 3 yer yada 5 yer ama fener yapabileceğinin en iyisini yaptı.
              Aziz bu işi çok iyi başardı.Taşıma su getirmedi.Çeşme yaptı adam.Şimdi de çeşmeyi istedikleri gibi kullanıyorlar.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Feneri tebrik ediyorum 0-1 den 2-1 maçı çevirmesi üstelik rakip Chelsea üstelik şampiyonlar ligi .. İnş yarı finale çıkarlar Roberto Carlos ve Gökhan gönül ile Rövanş farklı olur Fenerin defansif oynaması lazım ..
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Feneri tebrik ediyorum 0-1 den 2-1 maçı çevirmesi üstelik rakip Chelsea üstelik şampiyonlar ligi .. İnş yarı finale çıkarlar Roberto Carlos ve Gökhan gönül ile Rövanş farklı olur Fenerin defansif oynaması lazım ..
                  ne gökhan ne de carlos...

stamford bridge de chelsea nın durduralubileceğini sanmıyorum...

seyirci desteği çok önemli...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Chelsea İngitere'de 1 gol atar, burası kesin.Golü attıktan sonra burda olduğu gibi geri çekilmeyi denerlerse bu ballı takım ilk bulduğu pozisyonda maçı 1-1'e getirir diyorum.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne gökhan ne de carlos...

stamford bridge de chelsea nın durduralubileceğini sanmıyorum...

seyirci desteği çok önemli...
                      Sevilla maçı öncesinde de bu tür söylemler vardı..

bence chelseanin işi garanti değil. Bu takım futbol oynuyor arkadaşlar, maçtan birşeyler koparması için maçı ciddiye almaları yetiyor. Dikkat ettiyseniz bu sene fener bütün önemli kritik maçlarını kazandı; ligde, avrupada(beceke maçı, zor sivas deplasmanı, kendi evlerinde gs maçı vs vs.). zor maç ama fener eleyebilir.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Beşiktaş Liverpool maçı gibi olur.Ama skor olarak değil tabi.Chelsea turu geçer diye düşünüyorum.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• ''Onları aşağı çekmek yerine, onları geçmek için mücadele vermek gerek.''

Trabzonspor'un yönetimine gelen her başkan da bu zamana kadar, paraları banka hesabına aktarmak için mücadele verdi.

Yorum

• Çok adiymiş bu fener ya . Şu üzerinizdeki TÜRK BAYRAĞI amblemi hatrına saygı duyduk buna belki ama onu bile haketmiyormuşsunuz !!!
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• simdi fbyi destekleyemenleri elestirenler anladinizmi niye desteklemiyoz bunlari
                              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                simdi fbyi destekleyemenleri elestirenler anladinizmi niye desteklemiyoz bunlari

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X