Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''Yorum
-
Fenerbahce Afrikanın bir kulubu mu..
Fenerbahce Avrupada başaralı olsunda Çıtayı yükseltsin ..
Fenerbahce yükselirse bize zararı yok karı var..
Sen Avrupadan Futbolcu getirmeye çalışıyorsun Fenerde Avrupada bizi temsil ediyor..
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
O onların Ayıbı !İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi2000 yılı;
Galatasaray Uefa Kupasında Arsenal'le karşılaşıyor.fenerbahce taraftarı kadıköyde ingiliz bayrağı açıyor...
Yorum size kalmış, daha ne diyeyim...!
CSKA - Fener maç yapıyor.
GS'lılar Forza CSKA tipinde bayrak açıyor.
Bir kaç taraftarın yaptığı bütün kuLup taraftarına veya takıma yıkmak yanlış.
Yorum sana kalmış. Daha ne diyeyim !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
-
Onlardan gelen kar olmaz olsun sen kendi basarinla git bireylere
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
bak arkadaşım burada en nefret ettiğim şey , ''kendi doğru bildiğini başkasınada kabul ettirmeye çalışmaktır ''
sen git kimi destekliyorsan destekle, fb forması giyer turmu atarsın , evine fb bayrağımı asarsın ,fb eleyince sevinçten ağlarmısın , ne yaparsın bilmem , umrumda da değil ...
ama ben hiç ama hiç sevinmem , buda seni hiç ama hiç alakadar etmez . bunu alıp Türklük ideolojisinede getirdin ya pes , orasına hiç bişe demiyorum ...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''Yorum
-
Yorum
-
Öncelikle söylediklerimi yanlış anlamışsın,bak arkadaşım burada en nefret ettiğim şey , ''kendi doğru bildiğini başkasınada kabul ettirmeye çalışmaktır ''
sen git kimi destekliyorsan destekle, fb forması giyer turmu atarsın , evine fb bayrağımı asarsın ,fb eleyince sevinçten ağlarmısın , ne yaparsın bilmem , umrumda da değil ...
ama ben hiç ama hiç sevinmem , buda seni hiç ama hiç alakadar etmez . bunu alıp Türklük ideolojisinede getirdin ya pes , orasına hiç bişe demiyorum ...
Ben Fener forması giymem,Fenerbahce bayrağı asmam,Fenerbahce için ağlamam.
Aslında sana ne kadar Trabzonsporlu oldugumu kanıtlamama gerek yok.
Ama şunu söylebilirim ki Fener kupayı alırsa sevinirim.
Son olarak bir arkadaşın yazdığını yazmak istiyorum ;
''Söz konusu Türkiye'nin başarı ise gerisi teferuattır..''
Saygılar..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
-
arkadaşım Trabzonsporluluğunu anlatma tabi ki , çünkü kimsenin haddine olmadığı gibi benimde haddime değil insanların Trabzonsporluluğunu tartışmak...
ancak seninle sadece fb nin başarısına ''sevinirmisin'' '' sevinmezmisin'' konusunda farklı düşünüyoruz...sen sevinebilirsin en doğal hakkın ama ben ne fb ye ne diğerlerine sevinmem,buda benim hakkım
ben sadece olayı Türklükle bağdaştırmana şaşırdım
neyse kal sağlıcakla..
dip not : inşallah chelsea fark atar
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
-
Amin..amin..arkadaşım Trabzonsporluluğunu anlatma tabi ki , çünkü kimsenin haddine olmadığı gibi benimde haddime değil insanların Trabzonsporluluğunu tartışmak...
ancak seninle sadece fb nin başarısına ''sevinirmisin'' '' sevinmezmisin'' konusunda farklı düşünüyoruz...sen sevinebilirsin en doğal hakkın ama ben ne fb ye ne diğerlerine sevinmem,buda benim hakkım
ben sadece olayı Türklükle bağdaştırmana şaşırdım
neyse kal sağlıcakla..
dip not : inşallah chelsea fark atar
Yorum
-
Allahın ingilizini destekliyceğime bize her platformda pislik yapan aşağılayan ingilizleri destekliyceğime hiç sevmediğim feneri desteklerim daha iyidir ...
ama fenerin slaytını tartışmaya gerek yok çok gereksiz olmuş bizi kullanmasalardı daha iyi olurdu
haaa bir şey daha bu konu yüzünden birbirimizi kırmayalım derim herkes birbirinin görüşlerine saygı duysunTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .Yorum
-
Fenerbahce Chelsea'yi yendiği zaman ;
İngilizler Türk Lokumu diye başlık atmışlardı.
Neden Fener değil de Türk ?
Anlatabilmişimdir umarım..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
-
...............Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum