İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardes feneri desteklemene bisey diyemem, kendi secimindir ve son derece normal. ama en azindan biz diye sahiplenmeyebilirsin, hani onu da yaptin en azindan buraya o sekilde yazmayabilirsin, bu kadar fener dusmani icin sinir bozucu oluyor....
-
Ben yurtdışında yaşayan insanlarımızın Avrupa arenasına çıkmış Türk takımlarını desteklemelerini çok normal karşılıyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bizi anladigina tesekkür ediyorum. türkiyedeki arkadaslar belki orada olduklari icin haliyle ayrimcilik yapar, ama biz hem Türkiye hemde Trabzona hasret kaldigimiz icin ikisininde basarisini hem avrupa hemde ligde görmek istiyoruz...İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yurtdışında yaşayan insanlarımızın Avrupa arenasına çıkmış Türk takımlarını desteklemelerini çok normal karşılıyorum.
istiyoruzki bütün avrupa bizi konussun... bizi kücük gören, demediklerini birakmayan avrupalilara eskiden zorlanirdik cevap vermeye, bizde eskiden fener 0 cektiginde yada galatasaray yelindeliginde "haha gördük sizi" demelerini unutmadik... ozamanlar bende demeye calisiyordum, "ben TRABZONSPORluyum" diye... ama onlar "türksünüz nefarkeder" diyip devam ediyordular....
avrupaya inat TÜRKIYEMIZIN her takimi ve TRABZONSPOR.... TÜRKIYEYE INAT SADECE TRABZONSPOR...
Yorum
-
artık ing de turu geçeceklerini sanmıyorum;chelsea ya 1-0 dahi yeticek.buraya kadar sanırım.gerçi sevilla içinde aynı şeyleri demiştik ama...
Yorum
-
ne gökhan ne de carlos...İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri tebrik ediyorum 0-1 den 2-1 maçı çevirmesi üstelik rakip Chelsea üstelik şampiyonlar ligi .. İnş yarı finale çıkarlar Roberto Carlos ve Gökhan gönül ile Rövanş farklı olur Fenerin defansif oynaması lazım ..
stamford bridge de chelsea nın durduralubileceğini sanmıyorum...
seyirci desteği çok önemli...
Yorum
-
Sevilla maçı öncesinde de bu tür söylemler vardı..İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gökhan ne de carlos...
stamford bridge de chelsea nın durduralubileceğini sanmıyorum...
seyirci desteği çok önemli...

bence chelseanin işi garanti değil. Bu takım futbol oynuyor arkadaşlar, maçtan birşeyler koparması için maçı ciddiye almaları yetiyor. Dikkat ettiyseniz bu sene fener bütün önemli kritik maçlarını kazandı; ligde, avrupada(beceke maçı, zor sivas deplasmanı, kendi evlerinde gs maçı vs vs.). zor maç ama fener eleyebilir.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi fbyi destekleyemenleri elestirenler anladinizmi niye desteklemiyoz bunlari

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum