Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende tam tersi duygularla heyecanlanıp dizlerimi dövüorm chelsea atak yaparken pozisyona girerken ama yne de helal olsn diorm sadece yalandan artık bu şakanın bitmesini istiyorumm ahhh bee manchester nerdesn sen temiz sorunsuz bitircektn bu işi..
    Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• fenerbahçe bu maçta çok şanslıydı bu bir gerçek toplasan 3-4 tane şutları bile yoktur ama 2 tane gol var. ingilterede bu iş çok rahat biter.

Yorum

• insanlarin fenerbahce'yi desteklememesini cok iyi anliyorum ama "drogba allah belani versin" gibi cumleler bana cok gulunc geliyor.
        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• 70 dk. fenere top göstermediler, ben böyle birşey görmedim. arada 10 kat kalite ve güç farkı var. Bu güce güvenerek drogba çok lakayt oynadı ve farkı kaçırdılar.

fenerin maçı almasının ve hatta buralara kadar gelmesinin nedeni ise kadrosunda bulundurduğu kaliteli topçulardır, iyi futbol oynaması değil. iyi oynamadıkları, futbol olarak ezildikleri maçı bile ayağa pas yapabilmeleri ve gol yollarındaki inanılmaz becerileri ile aldılar.bu paslaşmanın ve gollerin sebebi ise o teknik ve kaliteli futbolcularıdır.

bir de kaleci volkan. hem sevilla hem chelsa maçlarında resmen takımı ipten aldı.

sonuç; futbolda bir yerlere gelmek istiyorsan ekibin ağırlıklı olarak teknik kapasitesi yüksek kaliteli futbolculardan ve çok iyi bir kaleciden oluşmalı...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum...... diyemiyorum....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İzlemedim ben biliyodum fenerin yeneceğini ve helal olsun diyorum ..
              Biz naptık elimizdeki harika kadroyu gıdım gıdım yiyip yok ettik . Kaldık sonra keçeliiiii , üçüncüüüü , cimşiiiirrrr , çökmüüşşşlere çöktürdüler bitirdiler takımı mahvettiler yok ettiler efsaneyi. Ziya, Nuri Sabah sabah çileden çıkardınız insanı.

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
              En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 09:50.

Yorum

• Sadece Fenerium gelirleri 47 milyon dolar bir klüp maç başı hasılatı 2 milyon ytl. Bir sürü projeeleri var. Nüfuzlu adamları var. camiası birbirini kırmak için çalışmıyor. Kadrosu argo tabirler kazmalarla değil her an skoru değiştirebilecek adamlarla doldurulmamış. E biraz başarı gelsinde onları bulssun. Hiç bir şey yapmadan BİZ başarılı olmayımı umuyorduk....

makas gitgide açılıyor çok ama çok acil bir şeyler yapmak lazım arkadaşlar
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece Fenerium gelirleri 47 milyon dolar bir klüp maç başı hasılatı 2 milyon ytl. Bir sürü projeeleri var. Nüfuzlu adamları var. camiası birbirini kırmak için çalışmıyor. Kadrosu argo tabirler kazmalarla değil her an skoru değiştirebilecek adamlarla doldurulmamış. E biraz başarı gelsinde onları bulssun. Hiç bir şey yapmadan BİZ başarılı olmayımı umuyorduk....

makas gitgide açılıyor çok ama çok acil bir şeyler yapmak lazım arkadaşlar
                  olayı çok güzel özetlemişsin teşekkürler...

maalesef biz ancak geçmişteki 3-5 başarıyla övünürken adamlar gün geçtikçe büyüyor...

bu farkı kapatmamız imkansız gibi birşey olabilir...

Yorum

• Fenerbahçeyi Gönülden Tebrik Ediyor.

Bir Türk olarak Gurur Duyuyorum.

İnşallah Elerler.

Londra'da -> Gökhan Gönül ve Roberto Carlos olacak.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi
                      feneri günahım kadar sevmem ama "Söz konusu olan VATAN'sa gerisi teferruattır!"
                      İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altı üstü bir maç Kıvanç. Vatan, millet mücadelesi değil.
                      cümlenin orjinali bozmamak için değiştirmemiştim. sen böyle algılıyorsan bişey diyemem. ama nasıl anlatmak istediğimi yazayım senin ve senin gibi düşünenlerin anlaması için,

"söz konusu türkiye'nin başarısı ise gerisi teferruattır!"

Yorum

• alman spikerler fener demiyor türkler diyor... o yüzden yukarda arkadaslarin yazdigi gibi, "söz konusu TÜRKIYEYSE gerisi teferruattir"

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          alman spikerler fener demiyor türkler diyor...
                          O zaman bu Almanlarda bir gariplik var kardeşim. Biz Chelsea'ye İngilizler demiyoruz ki, Chelsea diyoruz. Onlar da Türkler demesin, Fenerbahçe desin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman bu Almanlarda bir gariplik var kardeşim. Biz Chelsea'ye İngilizler demiyoruz ki, Chelsea diyoruz. Onlar da Türkler demesin, Fenerbahçe desin.
                            elimizden birsey gelmiyor, "türkler böyle türkler söyle" sanki TÜrkiyeyle oynuyorlar... kötüde olsa TÜRK iyide olsa TÜRK.... e bizde TÜRKÜZ daaa

Yorum

• "söz konusu TÜRKİYE'nin başarısı ise gerisi teferruattır!"

Hoş bir yaklaşım
                              En son alper* tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 13:00. Sebep: O yazdığın orjinalinini ne kadar bozmamak içinse " Türkiye " de orjinal yazılmalı. ilhanın tavsıyesı uzerıne (:

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cümlenin orjinali bozmamak için değiştirmemiştim. sen böyle algılıyorsan bişey diyemem. ama nasıl anlatmak istediğimi yazayım senin ve senin gibi düşünenlerin anlaması için,

"söz konusu türkiye'nin başarısı ise gerisi teferruattır!"
                                Ben ve benim gibiler Türkiye'nin başarısını düşünüyor O yazdığın orijinalinini ne kadar bozmamak içinse " Türkiye " de orijinal yazılmalı. Küçük harflerle değil. Hem de üzerine basa basa küçük harflerle değil

Esenlik içerisinde kal
                                En son ilhan tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 13:16.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X