Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

T R A B Z O N S P O R

Yorum

Alakaya maydanoz olmuş biraz
      Bu düzeyde F.b nin ezip geçebileceği takım yok Turu geçebilirler o başka konu ki ben böyle bişeyin olabileceğini sanmıyorum Ne halleri varsa görsünler

Yorum

Alakaya maydonuz mu ariyorsun ?

Süper kupa finalinde Beşiktaş ile olan maçlarını 90dk izledim. Çok rahat pozisyonlara giriyor. Tuncay'dan sonra ayrı bir hava yakalamışlar. Çok iyi organize oluyorlar. Anderlect, fazla direnemez gibi geliyor. Eğri oturup doğru konuşalım
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ne tesadüf ki bende izledim o maçı ilerde pres yapamayan kendi sahasına çekilmiş kontradan gelen Bjk ye karşı iyi oynadılar evet cılız Bjk ataklarında bile defansta zorlandılar
          Anlayacağın yine alakasız olmuş Avrupa kupası farklı bişeydir Neyse F.b üzerine tartışmak istemiyorum eleyebilecek kadroları olduğunu böyle bi sonuçta şaşırmayacağımı ama elenme ihtimallerinin daha yüksek olduğunu rakibi ezip geçmelerinin ise imkansız olduğunu söylüyorum Zaman gösterir eğri mi doğru mu konuştuğumuzu

Yorum

Elenirseler tek neden alışkanlık =)))

Elerlerse de beklediğim sonuç olur.

Şahsen ben elemelerini istiyorum. Hemen 2 maç yapıp elenmesinler. Tek takımla fazla eğlenemem. Gruplara kalsınlar =) Gruptaki diğer 3takım zaten yener bu ezikleri. O daha eğlenceli =)

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

Anderlecht’in bu sezon 100. yılını kutlamaya hazırlandığını biliyor muydunuz?

febenin yüzüncü yılına Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu(!) hedefleyerek girdiğini düşünürsek, Anderlecht’in de bu önemli yılında vardır bir beklentisi. Yani en azından ön eleme maçlarında elenmeyi pek istemiyorlardır.
              En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 08.08.2007, 15:01.

Yorum

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elenirseler tek neden alışkanlık =)))

Elerlerse de beklediğim sonuç olur.

Şahsen ben elemelerini istiyorum. Hemen 2 maç yapıp elenmesinler. Tek takımla fazla eğlenemem. Gruplara kalsınlar =) Gruptaki diğer 3takım zaten yener bu ezikleri. O daha eğlenceli =)
                Adamlar zaten aşmışlar bütçeyi,siz hala eğlence kısmındasınız. Adamlar girip 6 maç yaptığı anda havadan 20 milyon euro girer kasalarına. Ayakbastı parası,reklam geliri,tv geliri,bilet satışı cart curt parası belki 20'yide geçer.

Siz hala yok eğlence olur yok şu olur bu olur diyorsunuz. Keşke biz girsekte her maç 5 yesek orda. Hiç değilse önümüzdeki yıl adam akıllı transfer yapacak para girer. Orhan Ak'lar için falan dua eder hale gelmeyiz. Hiçbir genç oyunuc gelmiyor buraya bilmem farkındamısınız. Köklü, çooook köklü değişiklikler lazım ama önce kafaların değişmesi lazım.

Tribünlerimiz dolmaz,taraftar forma almaz,yönetim iş bilmez,dönüp dolaşıp Ziya'yı takımın başına getiririz (adamı başımıza Capello yaptılar), her sene önelemelerde adını sanını duymadığımız takımlara eleniriz,lige kötü başlarız sonrası malum, ondan sonra yok fb elendi muhahah gs yenilmiş puhahaha ,bjk karışmış ihihihihi diye güleriz...

Yenim ediyorum 1 gr aşama kaydedeceğimize inancım yok...

Yorum

anderlecht için sanslı bir kura cekti diyenler var. bence sanslı bir kura degil. türk futbolunda oyle bir zihniyet var ki avrupada soz sahibi olmamiz icin Atatürk gibi birinin gelip futbol anlayisini kökten degistirmesi lazım
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak KadrianO Leite tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar zaten aşmışlar bütçeyi,siz hala eğlence kısmındasınız. Adamlar girip 6 maç yaptığı anda havadan 20 milyon euro girer kasalarına. Ayakbastı parası,reklam geliri,tv geliri,bilet satışı cart curt parası belki 20'yide geçer.

Siz hala yok eğlence olur yok şu olur bu olur diyorsunuz.
                    Fenerin bütçesi beni ilgilendirmiyor. Aldığı mağlubiyetlerden eğleniyorum
                    En son ilhan tarafından düzenlendi; 08.08.2007, 15:43.

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

FENER'İN RAKİBİ HEZİMETE UĞRADI!
                      Haberi yazdırın 08 Ağustos 2007 12:54

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Belçika'nın RSC Anderlecht takımı, İspanya Birinci Lig takımlarından Murcia ile yaptığı hazırlık maçından 6-0 yenik ayrıldı.

Bornem kentinde oynanan karşılaşmaya tam kadro olarak çıkan Anderlecht'te, yeni transfer Çek futbolcu Jan Polak'ın performansı göz doldurdu.

26 yaşındaki orta saha futbolcusunun ortaya koyduğu futbol, Belçika basını tarafından beğeni kazanırken, De Man ve Bortgoor, Polak ile birlikte Anderlecht'in en iyileri olarak gösterildi.

Bu sezon Nürnberg'den transfer edilen Jan Polak, 6-0 yenildikleri maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe maçına kadar daha hazır bir duruma geleceğini belirterek, ''Fenerbahçe maçından önce ligde iki karşılaşmaya daha çıkacağım. Bu benim için yeterli olabilir. Ama en önemlisi takımda oynamam'' dedi.

"TÜRK TAKIMI İSTEMİYORDUM"

Bu arada Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve Anderlecht takımının maçtaki en önemli kozu olan Ahmed Hassan, gönlünde kurada bir Türk takımıyla eşleşmemek yattığını belirterek, "Fakat rakip olarak karşımıza Fenerbahçe çıktı. Yapacak bir şey yok. Ben profesyonel bir oyuncuyum, çok zorlu bir maç olacak. Türkiye'nin her tarafını çok seviyorum. Orada birçok arkadaşım var. Türkiye benim ikinci vatanım." diye konuştu.

Her iki takımın da tur şansının % 50 olduğunu belirten Ahmed Hassan, "İlk maçımızın deplasmanda olması bizim için pek bir şey değiştirmiyor, bizim için aynı. Biz bir sistem içinde oynuyoruz. Orada berabere kalırsak bu bizim için daha büyük bir avantaj olur. Biz orada normal oyunumuzu oynayacağız, hem atak hem defans; ama daha çok dikkatli oynayacağız." dedi.

Hocasıyla Fenerbahçe hakkında görüştüğünü belirten Ahmed Hassan, "Gerekli bilgileri hocama aktardım. Rakibimiz nasıl oynuyor; ne yönleri etkili ne yönleri zayıf?.. Ona gereken bilgileri verdim." ifadelerini kullandı.

Anderlecht Teknik Direktörü Frank Vercauteren ise Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu belirtti. Vercauteren, "Bu karşılaşma bizim adımıza oldukça zor geçecek. Şunu hesaba katmamız gerekir, bu turu biz geçemeyebiliriz. Fenerbahçe'nin Köln'de oynadığı Süper Kupa maçını izlemesi için bir ekip gönderdik. Ekibimizden gelecek olan görüşleri bu hafta içinde değerlendireceğiz ve Fenerbahçe'nin ileriki maçlarını da yakından takip edeceğiz" diye konuştu.

Yeni transferlerle Fenerbahçe'nin kadrosunu güçlendirdiğine dikkat çeken Vercauteren şunları söyledi:

"F.Bahçe, üst düzeyde kaliteli bir takım. Taraftarları oldukça ateşli, takımlarını çok iyi destekliyorlar. Bununla birlikte bir maçı sadece bir oyuncu değil, tüm takım iyi ve birlikte oynarsa kazanabilir. Biz orada sadece rakibimize karşı değil, seyircilerine karşı da oynayacağız."

ZAMAN / İbrahim ARK

-------------------------------------------------------------------------------
                      Ayrıca Fenerbahçe-Anderlecht maçının bilet fiyatları açıklanmış.En ucuz bilet 100 YTL

Yorum

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm Türk takımlarına Avrupa'da başarılar. İnşşallah her maçalrını kazanırla da Türkiye'me bir hayırları dokunur. Başka hayırlarını göremedik zaten...
                        katılıyorum..

bari ÜLKE puanımız yükselsin..

(UEFA)

Yorum

anderlechte basarilar dilerim

Yorum

İBB maçında ki gibi oynarsalar büyük bi hezimet yaşarlar.İBBnin 5 gol pozisyonu vardı fenerin ise 90 dk da sadece 1.Bu arada hasagiçi almayan yönetime buradan saygılarımı sunarım.
                            Özkan SÜMER

Yorum

Ülke puanı gibi mantıklı, Türk takımı gibi hamasi ve duygusal gerekçeler de bu maç için pek umurumda değil. Anderlect Breams Urbain Hoca'nın eski takımıdır. Gerçi olmasa da benim için değişen bir şey olmazdı ama en azından şu an çok geçerli bir sebebim var.

Ben Anderlecht'liyim.
                              Anderlect'e başarılar!
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 22:06.

Yorum

Bir suredir izlenimlerim sonucu bir karara varmistim. Daha onceden yazdimsa ozur dilerim.

Cok basarili bir donemimizde yada en basarisiz gunlerimizde bile kendi icimizde 100%'luk bir butunluk saglayamiyoruz. Ornek gerekirse bugun Nuri ile Ziya'yi halan savunanlar var.

Ancak ne zaman bir fenerbahce'nin rezil oldugu mac olsa muthis bir sekilde hepbirlikte buna doyuyoruz. 0-4'luk Milan maci neredeyse bir yil eglendirmisti bizi. Dunku maclarininda guzel bir reytingi olmus diger bolumde. Daha bu maclarina cikmadan ortam hazirlanmis burda.
                                Bize bu zevkleri yasatan saibeli takima binlerce tesekkur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X