Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
dostum bizde giymeyeceğiz zatende arkadaş saçma sapan konuşuyor ona inat dedik onu... galatasaray aldı sevinmedikmi fenerbahçe alınca neden tebrik etmeyecekmişiz... basit işler bunlar...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Yorum
-
at gözlüğünü bu saatlerde çıkarıyorum ben sevgili emiroğlu keza uyurken rahatsız ediyo
ayrıca ben Türk üm ve müslümanım olayı din savaşına tabiki çevirmiyoruz fakat gerek interin gerek sevillanın fener maçlarında haçlı forması şeklinde giymesi bence manidardır
işte bu yüzden feneri turu geçip Türk bayrağını dalgalandırması beni mutlu eder gurur duyarım fenerden ne kadar nefret etsemde
Bordomavi.netYorum
-
sen hastamısın kardeşim derdin ne senin ya saçma sapan konuşan benmiyim sizmi sizin kimi nerde hangi ortamda tebrik ettinizden haberiniz varmı hemen gidip başlıgıda ypıştırmışsınGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Eğer bilerek haçlı forma giymek diye bir durum olsaydı Keita ve Kanoute asla ve asla maça çıkmazlardı bence..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Eğer bir TÜRK takımını tebrik etmek fenerlilikse ben daha birşey demiyorum...susuyorum
Biz diğerleri gibi olamayız onlar ole oldu diye biz tavrımızdan odun veremeyız
Bız her zaman serefimizle oynarız.
Ayrıca bızım butun takım yonetimde feybeli ozaman
Maça çıktıkları pankartlarda avrupada başarılar diliyorlar birbirlerine.........
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Trabzonsporda hiç Trabzonlu olmasa dahi bu takım Trabzonun takımı ise, febe'de de hiç Türk olmasa dahi febe Türk takımıdır... umarım şimdi aynı mantık olduğu konusunda anlaşmışızdır..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...Yorum
-
[QUOTE=Fatih Küçük;1180034]at gözlüğünü bu saatlerde çıkarıyorum ben sevgili emiroğlu keza uyurken rahatsız ediyo
ayrıca ben Türk üm ve müslümanım olayı din savaşına tabiki çevirmiyoruz fakat gerek interin gerek sevillanın fener maçlarında haçlı forması şeklinde giymesi bence manidardır
işte bu yüzden feneri turu geçip Türk bayrağını dalgalandırması beni mutlu eder gurur duyarım fenerden ne kadar nefret etsemde
[/QUOTE]
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Krdeş bence fazla abartıyosun.Tebrik etmekte büyüklüktür.Özkan SÜMERYorum
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Evet karpuz yuvarlak dünyada yuvarlak o zaman dünya yenir gibi bişey oldu bu.Neyse kusura bakmayın ama bu tartışmayı uzatıpta forumda sevdigim ve saygı duydugum arkadaşlarımla tartışmak hiç hoşuma gitmiyor.Herkese iyi geceler.Üstüne alınan alınabilir ama bu gece sevincten uyuyamayacak arkadaşların ekibimizde varolaması üzüntü verici.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

İYİ GECELER....
Yorum