İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İnşallah Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş ve Kayserispor UEFA ve Şampiyonlar Liginde gidebildikleri yere kadar giderler.
Ülke puanı açısından çok önemli.
Başarılar..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın..Hocam,İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.
Bunu anlayamamasında suç benim,altına kaynak yazmalıydım.
O zaman belki daha açıklayıcı olurdu..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Az once Amerikan yapimi "The Hunting Party" adli filmi izledim. Hepimiz zaten az cok Bosna'da neler oldugunu biliyoruz ama filmi izleyince tekrardan icimdeki nefret uyaniverdi. Dun sorsaniz Fener yenilsin derdim ama simdi Partizan'i parcalamasini istiyorum. Bitir isi gel Fener ama bidahaki tur yaninda degilim haberin olsun
Yorum
-
Partizan'ın kaç maçını izledinde böyle konuşuyosun.Eminim hayatında maçlarını izlememişsindir boş boş konuşuyorsun..İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB Partizan'ı yenemez.Döve döve yenerler ezikleri.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
partizan, istabul daki maçta 1 puan alsa turu rahat geçer.İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB Partizan'ı yenemez.Döve döve yenerler ezikleri.
ezikfb deplasmanda dayak bile yer, o stad dan zor çıkarlar, güzel bi maç izlicez
mezarkazıcılar(grobari)
En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 11:35.
Yorum
-
her ne kadar istemesem de febe turu geçecek gibi görünüyor..güzel maç olacak
maçı d-smart mı yayınlıyor?
Yorum
-
Sen herşeye zıplama.Haddini bil.İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePartizan'ın kaç maçını izledinde böyle konuşuyosun.Eminim hayatında maçlarını izlememişsindir boş boş konuşuyorsun..
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi yaaa..
Bak bunu nasıl da düşünememişiz
Neden Fener' i desteklemediğimizi hemen yukarıda satır satır hem de Türkçe ile yazıyoruz ama ne fayda?
Millet otomatiğe bağlanmış sanki
Yemişim Fener' i, GS' yi, BJK' yi. İsterse Maccabi Haifa ile oynasınlar farketmez benim için..
Kardeş o zaman sana şöyle bi örnek veriyim.Türk milli takımını ülkece destekledik dimi.Evet.Destekleyenler arasında Fblide vardı Bjklide , Gslide , Tslide.Sen bu takımların taraftarların desteklediği milli takımımızıda destekleme o zaman.ne farkeder ki ha o takımların üzerinde bulunan Milli Bayrağıza saygısızlık yapıp Partizanı desteklemişsin.Yada Milli takımıza karşı Sırpları deskteklemişsin.En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 16:31.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
Arkadaş sende de ne hırs varmış yahuİlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş o zaman sana şöyle bi örnek veriyim.Türk milli takımını ülkece destekledik dimi.Evet.Destekleyenler arasında Fblide vardı Bjklide , Gslide , Tslide.Sen bu takımların taraftarların desteklediği milli takımımızıda destekleme o zaman.ne farkeder ki ha o takımların üzerinde bulunan Milli Bayrağıza saygısızlık yapıp Partizanı desteklemişsin.Yada Milli takımıza karşı Sırpları deskteklemişsin.
5 sayfa geride yazmış olduğum mesajı kalkıp da buraya getirmenin ne alemi var anlayamadım..
Vermiş olduğun garip örneğin Fenerbahçe ile ilgisini de bağdaştıramadım..
Bir kere Fenerbahçe'nin Milli Takımız ile ne alakası var?
Kazanmış olduğumuz hiçbir Milli Maç' dan sonra herhangi bir Fenerli gelip de benim kafamı şişirmedi şimdiye kadar
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum