Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bank asya ağır kaçar 3.lig de anca oynarlar

Yorum

• Semih kim ne derse desin gercekten cok iyi bir golcu. Oyle yer tutuyoki gol atmasi icin ugrasmasina hic gerek kalmiyo ve son vuruslarida gercekten cok iyi. Ama Gokhan Unal'in eline su dokemez o ayri

Yorum

• fener yine şampiyonlar liginin tozunu attırır bence.
        çünkü en dandik pozisyonları bile gole çevirecek adamları var.ayrıca geçen seneden dolayı onlarda ayrı bir hava var.
        çok rahatlar.
        evet dünkü rakip çok kek bi takımdı ama onun yerine başka bir takım olsaydı yine eziklerin elinden kurtulamazdı
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Fener için hazırlık maçı oldu.
          Semih kendini gösterdi.
          Guiza ise gol pozisyonuna çok kolay giriyor ama son vuruşlarda bir türlü başarılı olamadı.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fener 5 - Budapeste.

Semih 5' Semih 61' Emre (p.) 67' Semih 79' Semih 81'
            hocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın..

Yorum

• bütün takımlar avrupa'da gruplara kalsın..Seneye bizim işimiz daha kolay olur yoksa onları düşündüğümden değil

Yorum

• Semih mükemmel oynadi. Sag ayak, sol ayak, asirtma, kafa... Atilacak ne kadar cesit gol varsa atti. Bu mac bir ölcü olamaz ama Fener bu sezon forvette sikinti cekmiycek galiba. Bence oturmus bir kadrolari var ama tek dezavantajlari, Emre, Alex gibi oyunculari sakatlanmaya meyilli ve sakatlanirlarsa bu iki oyuncunun alternatifi yok.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın..
                  Arkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Semih cidden çok müthiş.Uzun yıllar gollerini sıralar Semih. Umarım tekrar yedek kalmaz Fener'de.

Yorum

• Partizan Fener'i bayaa bi zorlar, cekismeli bir mac olacagi kesin...

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.
                        ben takılırım hocam, elimde değil..

o da kopyala yapıştır yapmasaydı..

Yorum

• fener takımının karakterine tam zıt karakterde bir futbolcu.Böyle bir forvetimiz olsun isterdim.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Fener atsın 5 tane tur geçince çok arayacak o golleri artık kalesinde görür heralde...
                            .

Yorum

• Helal olsun Fenerede Semihede. Haydi gruplara kalsinlar hepsi.
                              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben takılırım hocam, elimde değil..

o da kopyala yapıştır yapmasaydı..
                                Burası " Türk Futbolu " ile ilgili kategori. Takılıyorsan görmemezlikten gelmelisin Sacit. Kopyala yapıştır yapılmış ve öyle çıkmış.

Eğer bunu ben yapmış olsaydım ve aynı tepkiyi bana verseydin o isimlerin altına 3 değil 5 yıldız koyardım. Sırf sen istediğin için.

Türk Futbolu kategorisinde elbet Türk Takımları için başlıklar açılıp konuşulacak. Bunlara takılıp uğraşmak yerine kendi işlerimize bakmalıyız.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X