Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb'yi avrupa'da destekleyenler devam etsin bu haberden sonra yine...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ben Chelsea'yi destekledim bunu inkarda etmiyorum Hiçbir İstanbul takımını avrupada değil uzayda olsa desteklemem.. Ancak bence görseli yanlış anlıyorsunuz bence gayet iyi birşekilde teşekkür etmişler..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Abartılacak bir durum yok.
        Chelsea forması giymediğimiz için teşekkür mahiyetinde bir slayt.
        Özkan SÜMER

Yorum

• demekki biz olaya ayni acidan bakmiyoruz.
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abartılacak bir durum yok.
            Chelsea forması giymediğimiz için teşekkür mahiyetinde bir slayt.

Adem,o zmn sen kıskançlıktan arınmışlığını kabul ediyosun...

Yorum

• Hedef almaya çalışıyoruz hatamız bu adamlar kıskanç bize değil diğer 2 eziğe diyorlar bikere.. bizden önce türk bayrağı koyup bunun için kıskançlıktan arınmış diyorlar.. Burda kıskançlık bize karşı söylenmiyorki.. Neresinden alınıyorsunuz anlamadım? Aslında benim alınmam lazım bana kıskanç diyorlar Desteklemedim ya
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adem,o zmn sen kıskançlıktan arınmışlığını kabul ediyosun...
                Ne alaka şimdi.
                Adamlar diğerlerine taş atıyolar onu derken.Ben sizin anladığınız gibi anlamadım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne alaka şimdi.
                  Adamlar diğerlerine taş atıyolar onu derken.Ben sizin anladığınız gibi anlamadım.

olaya ince bakmıyosun Adem...
                  öyle bi diyolar ki sanki biz onları hep kıskandık ve sonradan pes ettik kıskanmaktan...

geçiniz...

adam gibi teşekkür edebililerdi ama nerde onlarda bu adamlık...

Yorum

• Birileri de kıskançlıktan arınmış ve bordo mavi ..valla ben anlayacağımı anladım !!!
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ben kıskandım valla ne yalan söyliyeyim.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Elif yanlış anlamicak olsa bişi dicektim şimdi buraya ama neyse kalsın arada kimseyi kaynatmak istemiyorum.. Ama anladığınız gibi değil bence hiç aklıma feneri savuncağım gelmezdi Hayat tuhaf..

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben kıskandım valla ne yalan söyliyeyim.

Allah sevmediği kuluna önce eşek verip sonrada kaybettirirmiş...
                          onlarınkide bu misal olacak...

anadolu takımlarının haklarını gasbederek bu noktaya geldiler...
                          sn yinede kıskan bu hırsızları...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben kıskandım valla ne yalan söyliyeyim.

vallah sahsen bende..Allah'in bildigini kul'dan saklamaya gerek yok

Yorum

• Ben feneri asla kıskanmam.Bunu gidin Chelsea avatarlarını kullananlara söyleyin..
                              Özkan SÜMER

Yorum

• fb ye destek verenler suraya bi goz atsinlar, fb kimin haklarini yiyipde oralara kadar gelmis acaba

1- 2003-04 http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2&s=3
                                2- 2004-05 http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2&s=4

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X