Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her ne kadar hiç sevmesem ve hiç yenmesini istemesemde Fenerbahçe turu geçecek gibi gözüküyor.
    bende sevmem ama hem istiyorum geçmesini + bencede geçer zaten..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• febe,Partizanı kendi evinde yenermi bilmem ama deplasmanda yenebileceğini düşünmüyorum...

Haydi Partizan...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• FB Partizan'ı yenemez.Döve döve yenerler ezikleri.

Yorum

• İnşallah Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş ve Kayserispor UEFA ve Şampiyonlar Liginde gidebildikleri yere kadar giderler.

Ülke puanı açısından çok önemli.

Başarılar..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın..
            İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.
            Hocam,

Bunu anlayamamasında suç benim,altına kaynak yazmalıydım.

O zaman belki daha açıklayıcı olurdu..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Az once Amerikan yapimi "The Hunting Party" adli filmi izledim. Hepimiz zaten az cok Bosna'da neler oldugunu biliyoruz ama filmi izleyince tekrardan icimdeki nefret uyaniverdi. Dun sorsaniz Fener yenilsin derdim ama simdi Partizan'i parcalamasini istiyorum. Bitir isi gel Fener ama bidahaki tur yaninda degilim haberin olsun

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FB Partizan'ı yenemez.Döve döve yenerler ezikleri.
                Partizan'ın kaç maçını izledinde böyle konuşuyosun.Eminim hayatında maçlarını izlememişsindir boş boş konuşuyorsun..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FB Partizan'ı yenemez.Döve döve yenerler ezikleri.
                  partizan, istabul daki maçta 1 puan alsa turu rahat geçer.
                  ezikfb deplasmanda dayak bile yer, o stad dan zor çıkarlar, güzel bi maç izlicez

mezarkazıcılar(grobari)
                  En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 11:35.

Yorum

• Mezarkazıcılar he kimin mezarını kazmışlar Bosnalıların mı?Ne kadar çok övünülecek bi durum..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• her ne kadar istemesem de febe turu geçecek gibi görünüyor..güzel maç olacak

maçı d-smart mı yayınlıyor?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Partizan'ın kaç maçını izledinde böyle konuşuyosun.Eminim hayatında maçlarını izlememişsindir boş boş konuşuyorsun..
                        Sen herşeye zıplama.Haddini bil.

Yorum

• Tartışmayalalım.....
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi yaaa..

Bak bunu nasıl da düşünememişiz

Neden Fener' i desteklemediğimizi hemen yukarıda satır satır hem de Türkçe ile yazıyoruz ama ne fayda?

Millet otomatiğe bağlanmış sanki

Yemişim Fener' i, GS' yi, BJK' yi. İsterse Maccabi Haifa ile oynasınlar farketmez benim için..

Kardeş o zaman sana şöyle bi örnek veriyim.Türk milli takımını ülkece destekledik dimi.Evet.Destekleyenler arasında Fblide vardı Bjklide , Gslide , Tslide.Sen bu takımların taraftarların desteklediği milli takımımızıda destekleme o zaman.ne farkeder ki ha o takımların üzerinde bulunan Milli Bayrağıza saygısızlık yapıp Partizanı desteklemişsin.Yada Milli takımıza karşı Sırpları deskteklemişsin.
                            En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 16:31.
                            Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş o zaman sana şöyle bi örnek veriyim.Türk milli takımını ülkece destekledik dimi.Evet.Destekleyenler arasında Fblide vardı Bjklide , Gslide , Tslide.Sen bu takımların taraftarların desteklediği milli takımımızıda destekleme o zaman.ne farkeder ki ha o takımların üzerinde bulunan Milli Bayrağıza saygısızlık yapıp Partizanı desteklemişsin.Yada Milli takımıza karşı Sırpları deskteklemişsin.
                              Arkadaş sende de ne hırs varmış yahu

5 sayfa geride yazmış olduğum mesajı kalkıp da buraya getirmenin ne alemi var anlayamadım..

Vermiş olduğun garip örneğin Fenerbahçe ile ilgisini de bağdaştıramadım..

Bir kere Fenerbahçe'nin Milli Takımız ile ne alakası var?

Kazanmış olduğumuz hiçbir Milli Maç' dan sonra herhangi bir Fenerli gelip de benim kafamı şişirmedi şimdiye kadar
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• la milli takımdaki fenerli ile fener takımının kendisi arasında ne gibi bi bağ var ??
                                zorla fener tutacaz avrupada.
                                hiç işimiz gücümüz kalmadı.
                                20 tane yesinler ben de keyiften köçek gibi kıvırayım evde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X