Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu işin türklükle sırplıkla hiç alakası yok.fener benim rakibim her daim kiminle oynarsa oynasın yenilmesini arzu ediyorum.avrupada ne kadar ileri giderse aramızdaki makas bir o kadar daha açılır.trabzonsporumun menfaatine olmıyan hiçbir şeyi alkışlamam.dolayısıyla partizan feneri parçalar inşallah diye temenni ediyorum...siz iyi işleyen bi işyerinizin karşısında aynı işyerinden açılmasını ve sizden daha iyi iş yapmasını istermisiniz ???
    Direk milliyetçilikle alakası var.Eğer milliyetçi bi insan değilseniz Partizanı desteklersiniz.Hiç bu yorumu dallanıp budaklandırmaya gerek yok.Ben tutmam kardeşim eğer Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ve Kayserispor benim ülkemi ve bayrağımı yurt dışında temsil edip Türk futbolunu avrupaya tanıtıyosa ve ülke puanımızın yükselmesinde katkıda bulunuyosa kalkıpta sırf fenere ayar oluyorum diye partizanı tutmam.Bu takımlar benm Ligde rakibim Avrupada değil.
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      la milli takımdaki fenerli ile fener takımının kendisi arasında ne gibi bi bağ var ??
      zorla fener tutacaz avrupada.
      hiç işimiz gücümüz kalmadı.
      20 tane yesinler ben de keyiften köçek gibi kıvırayım evde.

Kardeş sen o sevinci anca rüyanda yaşarsın
      Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Direk milliyetçilikle alakası var.Eğer milliyetçi bi insan değilseniz Partizanı desteklersiniz.Hiç bu yorumu dallanıp budaklandırmaya gerek yok.Ben tutmam kardeşim eğer Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ve Kayserispor benim ülkemi ve bayrağımı yurt dışında temsil edip Türk futbolunu avrupaya tanıtıyosa ve ülke puanımızın yükselmesinde katkıda bulunuyosa kalkıpta sırf fenere ayar oluyorum diye partizanı tutmam.Bu takımlar benm Ligde rakibim Avrupada değil.
        milliyetle de alakası yok türklükle de..
        kendi kendinize bi masal tutturmuşsunuz bi de o masala inanmışsınız.

ortadaki şeyin adı futbol.
        yani spor.

takımlar ligde rakibiymiş.
        hadi ya??
        avrupada kazandığı her puanda eşşek kadar para getirisi var.
        ligde rakipmiş.

vazgeçin herşeyi kurtuluş savaşı sanmaktan artık.
        sene 1922 değil.

adamlar asker değil.
        meydan da savaş meydanı değil.

herkes kendini temsil eder avrupada.

milliyetçilikmiş.
        hadi ya.
        ben de sırtımda forma tozluk falan taşıyayım lazımsa..

Yorum

milliyetle de alakası yok türklükle de..
          kendi kendinize bi masal tutturmuşsunuz bi de o masala inanmışsınız.

ortadaki şeyin adı futbol.
          yani spor.

takımlar ligde rakibiymiş.
          hadi ya??
          avrupada kazandığı her puanda eşşek kadar para getirisi var.
          ligde rakipmiş.

vazgeçin herşeyi kurtuluş savaşı sanmaktan artık.
          sene 1922 değil.

adamlar asker değil.
          meydan da savaş meydanı değil.

herkes kendini temsil eder avrupada.

milliyetçilikmiş.
          hadi ya.
          ben de sırtımda forma tozluk falan taşıyayım lazımsa..

Kardeş tarihini bilmeyen bi milletin geleceği sağlam temeller üzerinde değildir.Siz kalkmışsınız bana tarih boyunca bize düşman olmuş ve bizim üzerimize 2 kere haçlı ordusunu toplayıp savaş açmış bir ülkenin takımını desteklemekten bahsediyorsunuz.Afedersinizde ben bu durumu anlayışla karşılayamam.

Yorum

Kardeş tarihini bilmeyen bi milletin geleceği sağlam temeller üzerinde değildir.Siz kalkmışsınız bana tarih boyunca bize düşman olmuş ve bizim üzerimize 2 kere haçlı ordusunu toplayıp savaş açmış bir ülkenin takımını desteklemekten bahsediyorsunuz.Afedersinizde ben bu durumu anlayışla karşılayamam.
            aman ne ihtiyacımız vardı senin anlayışına haşimdi..
            2 kere haçlı ordusu da kaldırsa oranın masum insanı da masumdur.

sahaya gelen adamlar sporcu.
            asker değil.

kendi kendinize masal anlatmayın.

karşınıza çıkan her hadisede milliyetçilik,i vatan millet sakarya edebiyatına sarılıp bari milliyetçiliği hafifletmeyin.

efendim 20 göbekten dedeleri bize sefer düzenlemiş.
            eee??

sahadaki torunları da düşmanımdır.

bırakın habu işleri.

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen herşeye zıplama.Haddini bil.
              Yok ya başka isteğin var mı Sırp arkadaşım.Burda haddini bilmesi gereken biri varsa o da sensin..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

aman ne ihtiyacımız vardı senin anlayışına haşimdi..
                2 kere haçlı ordusu da kaldırsa oranın masum insanı da masumdur.

sahaya gelen adamlar sporcu.
                asker değil.

kendi kendinize masal anlatmayın.

karşınıza çıkan her hadisede milliyetçilik,i vatan millet sakarya edebiyatına sarılıp bari milliyetçiliği hafifletmeyin.

efendim 20 göbekten dedeleri bize sefer düzenlemiş.
                eee??

sahadaki torunları da düşmanımdır.

bırakın habu işleri.

Nerden biliyosun mahsum olduklarını şimdikileride gördük adamlar bosnalı kardeşlerimizi bu asırda katletmediler mi.Sırp askerler boşnakları katlederken o masup sırp halkı neden sesini çıkarmamış o zaman.Bunu açıkla bana o zaman..insanı masummuş.Bırakın bu işleri yahu..

Yorum

• Eziklerin oynadıkları tüm maçlarda karşı takımlıyım
                  Ancak bu maç hariç.Fenerden ne kadar nefret ediyorsam 5 katı Sırplardan nefret ediyorum.Benim için hiç bi önemi olmayan bir maç kim kazanırsa kazansın umrumda değil.
                  Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

Ezikleri Sampiyonlugumuzu elimizden alirken iyiydi ama demi, ben bu ezikleri türk takimi olarak görmüyorum.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

Nerden biliyosun mahsum olduklarını şimdikileride gördük adamlar bosnalı kardeşlerimizi bu asırda katletmediler mi.Sırp askerler boşnakları katlederken o masup sırp halkı neden sesini çıkarmamış o zaman.Bunu açıkla bana o zaman..Torunları mahsum insanmış.Bırakın bu işleri yahu..
                      kim katletti topçular mı katletti boşnakları??
                      elmayla armudu birbirine bulaştırmayın.
                      bosna savaşı olduğunda bugün sahada oynayanların çoğu çocuktu.

kimsenin burada karadziçe sempati beslediği yok.
                      ama tutup tarihi husumet yaratmanın da alemi yok.

spor müsabakasında milliyetçilikten bashetmen için ortada bir milli takım olması lazım.

onun dışında kalanların hiçbiri milli davaya falan girmez.

her yere milli dava sokarsan bi süre sonra milliyetçilik gereken yerde de insanlar terslemeye başlar.

her nanenin bi yeri var.

spor müsabakasında atalarımız dedelerimiz ne yapmış tarihimiz ne der onu düşünecekmişiz.
                      1. dünya savaşında ne halt etmeye kanuni nin üzeirne 2 kere ordu ile gittiği almanlarla idik?
                      ne diye 2. dünya savaşında mahvolan almanyaya işçiler gönderip insan kaynağı eksiğini giderdik?

tarihi husumetler yaratıp o husumetleri sporun dahi göbeğine sokmaya çalışanın iyi niyetinden falan kimse bahsedemez.
                      aklınızı başınıza devşirin.
                      yaptığınız şeyin adı milliyetçilik falan değil.

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eziklerin oynadıkları tüm maçlarda karşı takımlıyım
                        Ancak bu maç hariç.Fenerden ne kadar nefret ediyorsam 5 katı Sırplardan nefret ediyorum.Benim için hiç bi önemi olmayan bir maç kim kazanırsa kazansın umrumda değil.

Evet bunu söylersin herkez saygı duyar ama.Fener karşı kalkıp Sırpları desteklemek ne bir Türke nede Trabzonspor taraftarına yakışır.

Yorum

• Yine bir FB maçı...

Yine Avrupa'da olmayıp maçı kenardan izleyen Trabzonspor taraftarı...

Yine bildik tartışmalar...

"Herkesin doğrusu kendine" diyip bu konuyu tartışmayı bırakalım lütfen.

Yorum

• bizi ne kadar konusuyorlarsa biz de onları o kadar konusalım.
                            lütfen

Yorum

kim katletti topçular mı katletti boşnakları??
                              elmayla armudu birbirine bulaştırmayın.
                              bosna savaşı olduğunda bugün sahada oynayanların çoğu çocuktu.

kimsenin burada karadziçe sempati beslediği yok.
                              ama tutup tarihi husumet yaratmanın da alemi yok.

spor müsabakasında milliyetçilikten bashetmen için ortada bir milli takım olması lazım.

onun dışında kalanların hiçbiri milli davaya falan girmez.

her yere milli dava sokarsan bi süre sonra milliyetçilik gereken yerde de insanlar terslemeye başlar.

her nanenin bi yeri var.

spor müsabakasında atalarımız dedelerimiz ne yapmış tarihimiz ne der onu düşünecekmişiz.
                              1. dünya savaşında ne halt etmeye kanuni nin üzeirne 2 kere ordu ile gittiği almanlarla idik?
                              ne diye 2. dünya savaşında mahvolan almanyaya işçiler gönderip insan kaynağı eksiğini giderdik?

tarihi husumetler yaratıp o husumetleri sporun dahi göbeğine sokmaya çalışanın iyi niyetinden falan kimse bahsedemez.
                              aklınızı başınıza devşirin.
                              yaptığınız şeyin adı milliyetçilik falan değil.
                              Peki sen partizanı desteklediğinde Fenerbahçenin üzerinde olan Türk bayrağını hangi kefeye koyucan sadece bunu sana soruyorum..?

Yorum

• İki yabancı ülkenin takımının maçı varmış gibi izleyin.İkisini de desteklemiyorum ben.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X